olympiakosgate7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Γειά σας παιδιά. Είχα μάθει πριν καιρό οτι το sinespor & prisma θα αντικατασταθουν με το bbc και ένα άλλο γερμανικό. Τώρα όμως δεν τα πιάνω αυτά τα κανάλια στα ψηφιακά ενώ κάποιοι άλλοι πιάνουν bbc και το άλλο στα ψηφιακά. Ξέρετε σε ποια μπάντα είναι αυτα τα κανάλια ??? Έχω και άλλη μια ερώτηση. Σε αυτα τα κανάλια (??) θα δείχνουν και απο το πρόγραμμα του Euronews & TV5EUROPE. Τι ώρες θα δειχνουν το πρόγραμμα του καθε καναλιού. Άμα έχετε κάπιο Link να μπω και να έχει απαντήσεις στα ερωτήματά μου καλοδεχούμενο. Ευχαριστώ παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkostas77 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Στη θέση του Πρίσμα έχει ηδη μπει αυτόματα το Γερμανικό, ενω προστέθηκε και το BBC. Σε εμένα άλλαξε αυτόματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 και εγω BBC πιανω και το Γερμανικο DW. Δεν μου αρεσε αυτη η κινηση αλλα τεσπα. Αυτοι ξερουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olympiakosgate7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Σε εμένα δεν εμφανίζονται καν παρά το ψάξιμ οπου έκανα. Λες και έχουν καταργηθεί και δεν υπάρχουν πλέον. Μπορείτε να μου πείτε σε ποια μπάντα τα πιάνετε ?? Ψάχνω στην μπάντα 61 που ηταν το σινεσπορ αλλά δεν μου βγάζει τίποτα. Μου λεει δεν εχει σημα και κατι τετοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Σε εμένα δεν εμφανίζονται καν παρά το ψάξιμ οπου έκανα. Λες και έχουν καταργηθεί και δεν υπάρχουν πλέον. Μπορείτε να μου πείτε σε ποια μπάντα τα πιάνετε ?? Ψάχνω στην μπάντα 61 που ηταν το σινεσπορ αλλά δεν μου βγάζει τίποτα. Μου λεει δεν εχει σημα και κατι τετοια. Φιλε βαλτο στο αυτοματο και θα στα βρει μονο του μην αγχωνεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkostas77 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 και εγω BBC πιανω και το Γερμανικο DW. Δεν μου αρεσε αυτη η κινηση αλλα τεσπα. Αυτοι ξερουν. Το BBC είναι καλό που μπήκε. Απόρησα μάλιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olympiakosgate7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Φιλε βαλτο στο αυτοματο και θα στα βρει μονο του μην αγχωνεσαι. Το έβαλα και στο αυτόματα και δεν τα βρήκε. Θα ξανα δοκιμάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 εννοείτε ΒBC τι να το κάνεις το πρίσμα και το ανύπαρκτο cinesport..; και καλό είναι να βάλουν κ άλλα ξένα κανάλια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μακάρι να μπουν και άλλα ξένα κανάλια. Πάντως και σε εμένα η αλλαγή έγινε αυτόματα. Στην αρχή νόμισα ότι χάθηκε το ΕΡΤ HD, αλλά απλώς είχε αλλάξει θέση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 ήθελα να ξερα γιατί δεν βάζουν το bbc hd και τα υπόλοιπα σε hd? Πάντως το ιδανικότερο που θα μπορούσαν να κάνουν είναι να τα συνεχίσουν αυτά που έκλεισαν και να προσθέσουν τα ξένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Αντε σε λίγο να είναι όλα ξένα να μας μιλάνε κ τα αφεντικά μας απευθείας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Ε, δεν υπάρχει το κίνημα κατά των μεσαζόντων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα