optimus_crime Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Ας ανοίξουμε και ένα θέμα σχετικά για το LBP Karting το οποίο περιμένουμε με αγωνία . H Sony ανακοίνωσε και επίσημα το LittleBigPlanet Karting, το kart-racing spin-off της δημοφιλούς platforming σειράς LittleBigPlanet. Το παιχνίδι αναπτύσσεται από τη United Front Games -δημιουργό του Modnation Racers- σε συνεργασία με την Media Molecule το studio που εμπνεύστηκε το franchise του LittleBigPlanet. Πιστός στο play-create-share πνεύμα του LittleBigPlanet, o τίτλος θα προσφέρει online αγώνες, πολλά διαφορετικά modes και, φυσικά, τη δυνατότητα στο χρήστη να φτιάξει τα δικά του επίπεδα. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο trailer του LBP Karting που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2012 αποκλείστικα για το PlayStation 3. http://www.youtube.com/watch?v=KcTmGUfPvrs&feature=player_embedded Περισσότερες Πληροφορίες
skanjos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 μία λέξη περιγράφει το game fail... σόρρι κιόλας αλλα κάποτε πρέπει να σταματήσουν οι απομιμήσεις, δεν μπορεί να αγγίξει το mario kart ,και μόνο που έχει τόση μουντίλα δεν είναι ευχάριστο racing game(που για τέτοιο πλασάρεται),άπατο θα πάει imo. απορώ δεν είδαν απο το mod nations οτι ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο?
naruto14 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Εμένα πάντως μου φαίνεται ενδιαφέρον. Αξίζει μια δοκιμη.
mtzs Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Εμένα πάντως μου φαίνεται ενδιαφέρον. Αξίζει μια δοκιμη. ναι ε; σαμπως θα το πληρωσεις;
skanjos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Γιατί να μην το πληρώσει ;;. μαρέσει που έχεις profile pic πειρατή και δεν κατάλαβες χαχαχαχαχα oh the irony. mtzs δεν έχουν όλοι tb και μερικοί απλά δε γουστάρουν να αγοράσουν(Like me)έτσι για το γ#@$^% ,δεν θα έπρεπε να χρεώνουν τέτοια πράγματα και θα έπρεπε να είχε βγει κάποιος να το σπάσει για να μην έχουμε βλακείες ,μακράν η χειρότερη Scene του ps3,καραγκιοζιλίκια αυτή τη γενιά.
mtzs Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 μαρέσει που έχεις profile pic πειρατή και δεν κατάλαβες χαχαχαχαχα oh the irony. mtzs δεν έχουν όλοι tb και μερικοί απλά δε γουστάρουν να αγοράσουν(Like me)έτσι για το γ#@$^% ,δεν θα έπρεπε να χρεώνουν τέτοια πράγματα και θα έπρεπε να είχε βγει κάποιος να το σπάσει για να μην έχουμε βλακείες ,μακράν η χειρότερη Scene του ps3,καραγκιοζιλίκια αυτή τη γενιά. Δεν αντιλεγω ουτε το υποστηριζω μιας και δε περνω ποσοστα απο τις πωλησεις, αλλα οπως φαινεται ειναι η μονη αξιοπιστη λυση για να παιζεις. Οσον αφορα το χειροτερη scene. μηπως στο XBOX δεν πληρωνεις 40αρια και 50αρια τα flasharismata του drive, και 70-80 τα rgh + jtag? Εκει ειναι καλη και σωστη η σκηνη που παλι την πληρωνεις; Οσο το cfw ηταν free ηταν ολα καλα ενω στο ΧΒΟΧ που πληρωνες εξαρχης δεν ελεγε κανεις κουβεντα !! Στο ΤΒ δε θα δινουμε το 50αρικο ενω για γκλιτσαρισματα να τα πληρωνουμε ετσι;
skanjos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 flashing = 12e για το tool και μετά always free.και μπορεί να το κάνει και φίλος και ήταν πάντα τόσο. jtag όταν είχα 360 δεν γινόταν παρα μόνο σε παλιές κονσόλες λόγο χαμηλού fw και τό έκανες και μόνος σου τσαμπέ ολέ. ps3= dongles,dongles και άλλα Dongles,πλέρωνε κορόιδο,μετά βγαίνει ένα cfw και λέμε "να ρε υπάρχουν και σωστοί Hackers εκεί έξω" και με το που το λέμε πάλι το πήγαν στο κέρδος dongles dongles και πάλι dongles ,λες και δεν μπορούν να το βγάλουν σε cfw ή λες και δεν μπορούν να δώσουν το payload του dongle για τα παλιά μας...απατεώνες. όσο και να προσπαθείς έχω ασχοληθεί τόσο με το Ps3/360 hacking και έχω ξοδέψει τόσα λεφτά για tools και χρονο για διαδικασίες που δε μπορείς να με αλλάξεις άποψη,όποιος έχει ασχοληθεί και με τα 2 τα ίδια θα σου πει(btw και το zelda hack είχα κάνει στο wii πριν καν βγει homebrew channel),αν δεις στο Ps3 hacking thread θα δεις οτι βοηθούσα πολλά άτομα στο παρελθόν και με το ps3. μακράν η πιο σάπια/moneyhungry/antipatience scene είναι του Ps3 end of story. και για να μην ξεφέυγουμε απο το thread,το παιχνίδι θα πουλήσει 2mil αλλα δεν πρόκειται να είναι καλό,άλλη μια σάπια απομίμηση του mario kart, το μόνο που μάρεσε παλιά ήταν το crash kart τα άλλα όλα ήταν fail (και υπήρξαν πολλά)
gherudos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Mario Kart>Crash Team Racing>όλες οι απομιμήσεις. Το fun factor του Mario Kart δεν αντιγράφεται, ούτε η ίδια η Nintendo δεν μπορεί να ξεπεράσει τον εαυτό της, για μένα το Mario Kart 64 ήταν το καλύτερο. Είχαμε λιώσει στο τετραπλό!
green gordon Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Επειδη εχω ψηθει να παω να παρω το modnation,και πιο πανω διαβασα οχι και τοσο καλα λογια,μηπως τελικα ειναι καμια μουφα και θα δωσω τσαμπα λεφτα? Το demo μια χαρα το βρηκα και μου θυμησε αρκετα το nitro cart.
optimus_crime Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Mario Kart>Crash Team Racing>όλες οι απομιμήσεις. Το fun factor του Mario Kart δεν αντιγράφεται, ούτε η ίδια η Nintendo δεν μπορεί να ξεπεράσει τον εαυτό της, για μένα το Mario Kart 64 ήταν το καλύτερο. Είχαμε λιώσει στο τετραπλό! Ελπίζω να μην θεωρείς στα αρνητικά το crash team racing. Η σειρά crash με τρελαίνει. Σίγουρα μαζί με Mario Kart(πρώτο και καλύτερο) είναι τα best. Αλλά σίγουρα απομιμήσεις θα υπάρχουν πάντα, και σε όλους τους τομείς.
optimus_crime Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Τρέξτε στη beta του LittleBigPlanet Karting
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα