Cyngus X-1 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Ειναι το φαινομενο oled mura και δεν ειναι προβλημα ακομα και οι καινουργιες oled τηλεορασεις που θα βγουν θα το εχουν αυτο εμφανιζεται οταν το πανελ ειναι 50% φορτιζμενο με ηλεκτρισμο (loading) δεν υπαρχει περιπτωσει να παρει κανεις vita και να μην το εχει δεν υπαρχει λογος να ζηταμε αλλαγη δεν ειναι ορατο οταν παιζουμε παιχνιδια ακομα και οταν αυτα εχουν σκηνες με απολυτο μαυρο γιατι εκει το πανελ ειναι 100% φορτιζμενο
hollow_83 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Νταξει καποιοι φορανε και σονυ goggles οποτε μην σας κανει εντυπωση αν στα 100.000 υπαρχουν αυτα τα 2-3 που ειναι εξαιρεσεις στον πλανητη. Το δικο μου εχω να το πιασω κανα τριμηνο στα χερια μου οποτε και δε θυμαμαι καν.
naruto14 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Επαναφέρω λίγο το topic γιατί είχα και εγώ τέτοιο θέμα χθες που έπαιζα. Είδα χθες τον αδερφό μου να παίζει σε σκοτάδι με το μόνο φως να είναι τα λαμπάκια του δέντρου και η οθόνη της τηλεόρασης. Και πάλι φαίνονταν έντονα. Είναι σαν να έβαψε κάποιος με μαρκαδόρο την οθόνη. Δυστυχώς όταν έβαλα μετά το Gravity Rush, στο εισαγωγικό σου τα δείχνει πάλι. Δηλαδή από ότι κατάλαβα και να πάρω τηλέφωνο τσάμπα θα το κάνω? Δεν πρόκειται να κάνουν αντικατάσταση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα