geopis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Μόλις χθές παρέλαβα το 3G+WiFi μοντέλο, έπαιξα ένα σωρό παιχνίδια και το πρόβλημα που αναφέρεις δεν το έχω συναντήσει. το τσεκαρες σε εντελως σκοτεινο δωματιο? τι να πω,μακαρι να μην σου δειχνει τπτ και να ειναι καθαρο. η αληθεια ομως να λεγεται...μπορει να ειμαι πολυ ψειρας με τις κονσολες μου αλλα αν δεν επαιζα το βραδυ με το vita στο κρεβατι σε απολυτο σκοταδι δεν θα το παρατηρουσα σε καμια περιπτωση.εστω και ελαχιστο φως να υπαρχει δεν παρατηρεις απολυτως τιποτα.αλλα το ερωτημα ειναι γιατι να υπαρχει....
gherudos Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Ναι σε απόλυτο σκοτάδι το έπαιξα το uncharted.
xeniaand Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Γεια σας παιδιά.Είμαι καινούργια εδώ και θα ήθελα να πω πως και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με την οθόνη του psvita. Όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι σε τέτοιο βαθμό όπως στην φωτογραφία του χρήστη geopis. Εμένα φαίνονται πολύ μικρά σημαδάκια στις άκρες πάνω και κάτω αριστερά. Δεν είναι κάτι ενοχλητικό αλλά παρόλα αυτά θα ήθελά να μην τα είχε.
gherudos Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Να τα στείλετε πίσω, τα vita σας εχουν πρόβλημα. Από τι στιγμή που δεν το κάνουν όλα τα μοντέλα τότε πάει να πεί ότι είναι πρόβλημα. Επιστρέψτε τα από εκεί που τα πήρατε, είναι δικαίωμά σας.
pigos23 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Τα εχουμε ξαναπει δεν αναγνωριζετε ως προβλημα κ να τα στειλετε δεν προκειτε να σας τα αλλαξουν
gherudos Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Τι πάει να πεί το έχουμε ξαναπεί, το παραπάνω δηλαδή δεν το βλέπεις πως είναι προβληματικό; 1 καμμένο πίξελ να έβλεπα σε νέα μου συσκευή θα την έστελνα πίσω, το ΙΝ.ΚΑ είναι με το μέρος του καταναλωτή.
spinemm Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Με ποιανου το μερος ειναι το ΙΝΚΑ? gherudos, συμφωνω τις περισσοτερες φορες (αν οχι ολες) με τις αποψεις σου και αυτα που γραφεις και εδω και στο pspgr, ομως για το θεμα του ΙΝΚΑ θα διαφωνησω (απο προσωπικη πειρα-εμπειρια)!!!! Απο εκει και περα....το θεμα των στιγματων δεν το "λαμβανουν" σαν προβλημα στη $ΟΝΥ, προσωπικα τους πηρα τηλεφωνο για vita φιλου μου που εμφανιζει στιγματα (οπως και το δικο μου, αλλα δεν με πολυαπασχολει αφου δεν φαινονται καθολου παρα μονο σε απολυτο σκοταδι και με μαυρη την οθονη), μετα απο αναμονη η απαντηση ηταν οτι υπαρχει οδηγια της $ΟΝΥ Ευρωπης για το θεμα και οτι απλα δεν αποτελει "προβλημα" συσκευης οποτε δεν χρηζει αντικαταστασης!!!
pigos23 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Τι πάει να πεί το έχουμε ξαναπεί, το παραπάνω δηλαδή δεν το βλέπεις πως είναι προβληματικό; 1 καμμένο πίξελ να έβλεπα σε νέα μου συσκευή θα την έστελνα πίσω, το ΙΝ.ΚΑ είναι με το μέρος του καταναλωτή. ΑλΛο Pixel αλλο αυτο Δεν το βλεπει ως προβλημα η Sony K δεν εχει αντικτυπο πουθενα...Μονο οταν πεσεις σε μαυρο loading κατα την διαρκεια του παιχνιδιου/ταινιας κτλ δεν φαινετε
spinemm Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Μεχρι στιγμης, μονο του gherudos (απο οτι φαινεται) δεν το εχει εμφανισει.... και εγω παντως στην αρχη νομιζα οτι δεν μου το εμφανιζε, μεχρι περιπου πριν ενα μηνα, που σε ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ, με τερμα την φωτεινοτητα και με το vita να κανει loading επιπεδο στο UGA (kai αφου ειχε μαυρισει η οθονη) τα ειδα, ομολογω οτι εαν δεν ειχα διαβασει για αυτα, απο την πρωτη ημερα κυκλοφοριας του, θα ειχα πεσει ξερη!!!!!!
gherudos Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Εγώ πήρα το 3G από το ebw, ουδέποτε μου εμφάνισε στίγματα και παίζω κάθε μέρα, σαν καταναλωτής έχεις δικαίωμα να επιστρέψεις κάτι που αγόρασες και δεν σε καλύπτει εντός 7 ημερών, μπορείτε να επιστρέψετε την κονσόλα σας στον αντιπρόσωπο στον οποίο το αγοράσατε και να απαιτήσετε αντικατάσταση, κανένα παιδί που να ασχολείται με το εμπορικό δίκαιο δεν διαβάζει αυτό το θέμα;
o_sifis Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Γεία σας παιδία. Αγόρασα εδω και 4 μέρεσ το PSV και εχω το ίδιο πρόβλημα με την οθόνη.Οταν προβάλετε μαύρη εικόνα είναι λές και έχει ξεθωριάσει. Αλλά φενεται και σε ταινίες και σε παιχνιδια παλι αν είναι μαυρο φόντο η άλλο σκούρο χρόμα σαν γραμμές μαυρες οχι εντόνα όμως πάνω αρριστερά...πήρα την Sony τηλεφωνο και ο τεχνικός με ειρωνικο υφος απαντά οτι δεν είναι κατι το τρομερό....και θα το παω αυριο εκει που το αγόρασα να δω τι θα πουν....γιατι πες χεσε το loading αλλα να φένονται οι γραμμές ακομα και σε σκούρο μπλε φόντο??
kajwbtfe Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Fuuuuck....Και εδω τα ιδια...Μου το πηρε η γυναικα μου για δωρο γενεθλιων πριν 10 μερες και χθες το βραδυ το παρατηρησα.Στην αρχη νομισα πως ειναι λερωμενη η οθονη αλλα τελικα ειναι οπως και στην φωτογραφια..Τελικα τα αλλαζουν η δεν το θεωρουν προβλημα?
Manos112 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Fuuuuck....Και εδω τα ιδια...Μου το πηρε η γυναικα μου για δωρο γενεθλιων πριν 10 μερες και χθες το βραδυ το παρατηρησα.Στην αρχη νομισα πως ειναι λερωμενη η οθονη αλλα τελικα ειναι οπως και στην φωτογραφια..Τελικα τα αλλαζουν η δεν το θεωρουν προβλημα? Δεν υπολογίζεται σαν πρόβλημα δυστηχώς Μια απο τα ίδια και σε μένα...ευτυχώς που φαίνεται μόνο στο τέρμα σκοτάδι και παλεύεται κάπως. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 τελικά κ γω το έχω αυτό το προβλημα με τα στίγματα.αλλα μπορει να έιναι έτσι η τεχνολογία,να μην είναι πρόβλημα αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα