Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοιξα αυτο το νεο θεμα με σκοπο να καταγραφουν προβληματα του ps vita σχετικα με την οθονη αν τελικα μπορει να θεωρηθει σαν προβλημα.καπου πηρε το ματι μου μεσα σενα θεμα του insomnia (http://www.insomnia.gr/topic/437307-ps-vita-pack-offer/page__st__50 ) πως καποια ατομα με την εν λογω κονσολα (οπως και γω) εντοπισαν κατα την διαρκεια φορτωματος παιχνιδιων, οταν δλδ γινεται το backround μαυρο,μαυρα στιγματα σαν να εχει ραγισει η lcd.

Στην αρχη που το παρατηρησα νομιζα πως ηταν κατι σαν εφε την ωρα που μου φορτωνε το uncharted.Αφου βεβαια στη συνεχεια κατεβασα καποια demo απο psn καταλαβα πως δεν ηταν καθολου εφε αλλα κατι που θα το χαρακτηριζα αποκρουστικο για ενα μηχανημα ολοκαινουριο, καθολου φθηνο και κατα την γνωμη μου απαραδεκτο.

Η πωτη σκεψη που εκανα ηταν να τηλεφωνησω στην εταιρια απο την οποια οπου και το προμηθευτηκα (πλαισιο) για να δω τι θα μου πουν.Η απαντηση ηταν sony.Μιλησα με τους υπευθυνους του τεχνικου τμηματος και μου ειπαν αφου βεβαια τους περιεγραψα το θεμα να το πακεταρω και να τους το στειλω με δικα τους εξοδα για αντικατασταση μιας και επισκευη αποτι ειπαν δεν κανουν.Απο την ερχομενη εβδομαδα θα εχω ενημερωση απο την sony για το τι θα γινει.

Απο ενα γρηγορο ψαξιμο και σε ξενα forum εντοπιστηκε και σε αλλα ps vita's .

Aυτο που ελπιζω εναι να μου κανουν αντικατασταση της κονσολας οπως και σε οσους αντιμετωπιζουν το ιδιο θεμα.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εμένα το έχει. Είναι Software το πρόβλημα.

το εχεις σιγουρεψει φιλε μου πως οφειλεται σε αυτο?

Δημοσ.

και το δικο μου εχει σαν μη ομοιομορφο μαυρο οπως λεει και απο πανω.. αλλα φαινεται ελαχιστα και στο τερμα σκοταδι στο δωματιο

Δημοσ.

Δεν ειναι προβλημα ολα τα psv το εχουν αλλο λιγοτερο αλλο περισσοτερο ειναι θεμα τις oled οθονης σε απολυτο μαυρο και στο σκοταδι σε δωματιο με φωτισμο εστο και ελαχιστο δεν θα το δει κανεις αν δεν ειναι πολυ σχολαστικος απορω πως η sony hellas δεν το ηξερε...το φαινομενο ονομαζατε oled mura μην πανικοβαλεστε αδικα...

Δημοσ.

Παιδιά δεν θέλω να σας βάλω σε σκέψεις αλλά στο δικό μου δεν μπόρεσα να εντοπίσω πουθενά αυτές τις κοιλίδες σε απόλυτο μαύρο. Έχω 5 τίτλους: Uncharted, Rayman, Blazblue, UMVSC3, Reality Fighters και ακόμα και σε συνθήκες απόλυτου σκοταδιού δεν μπόρεσα να τις διακρίνω.

Το Blazblue συγκεκριμένα έχει οθόνη φορτώματος όπου όλη η οθόνη είναι μαύρη με ένα μόνο μικρό συμβολάκι-ένδειξη στην κάτω δεξιά γωνία. Το μαύρο είναι ομοιόμορφο παντού και μάλιστα μου έκανε και εντύπωση κιόλας γιατί δεν μπορούσα να παρατηρήσω το παραμικρό ψεγάδι.

Η φωτεινότητα στο Blazblue είναι κλειδωμένη περίπου στο 75-80%, δεν ξέρω αν έχει κάποια σημασία αυτό... αλλά και στα υπόλοιπα παιχνίδια δεν εντόπισα τίποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω για την ωρα παιδια κανω υπομονη και αυριο περιμενω τηλεφωνο απο SONY να μου πουν τι θα γινει.να υπηρχε σε ολα τα psvita αυτο το θεμα θα ελεγα ενταξει αλλα ελα ομως που καποιοι δεν εχουν εντοπισει τετοιου ειδους προβλημα...οποτε φιλε basilis222 μαλλον δεν ειναι θεμα software...παντως εμενα προσωπικα δεν με εχει πεισει ακομα το psvita περαν απο τα πλουσιοπαροχα τεχνικα χαρακτηριστικα που διαθετει.κολληματα παρουσιασε,μαυρα στιγματα εβγαλε,κυκλοφορησε με πολυ μικρη λιστα παιχνιδιων εκ των οποιων καποια ειναι εντελως αθλια...τι να πω.ο χρονος θα δειξει...ακομα το μηχανημα ειναι πολυ ΄΄αγγουρο΄΄ :rolleyes:

Δεν ειναι προβλημα ολα τα psv το εχουν αλλο λιγοτερο αλλο περισσοτερο ειναι θεμα τις oled οθονης σε απολυτο μαυρο και στο σκοταδι σε δωματιο με φωτισμο εστο και ελαχιστο δεν θα το δει κανεις αν δεν ειναι πολυ σχολαστικος απορω πως η sony hellas δεν το ηξερε...το φαινομενο ονομαζατε oled mura μην πανικοβαλεστε αδικα...

φιλε μου δεν θα ελεγα πως ειμαι τοσο πολυ σχολαστικος αλλα πιστεψε με η οθονη εδειχνε πολυ αθλια.(λαθος μου που δεν εβγαλε μερικες φοτο να τις ανεβαζα και να τις εβλεπες).επιτρεψε μου να ξαναβαφτισω αυτο το φαινομενο ως mour-mura :-D , γιατι πιστεψε με εχει δημιουργηθει πραγματικη μουρμουρα μαυτα τα θεματακια που βγαζει το psvita...

Επεξ/σία από geopis
Δημοσ.

Ουτε εγω εχω προβλημα με στιγματα.

Οποτε το προβλημα για οσους το εχουν ειναι μαλλον hardware.

To προβλημα με το δικο μου Vita, ειναι οτι εδω και καιρο εχει σταματησει να λειτουργει

το Near. (Δε κανει αποστολη δεδομενων).

Δημοσ.

Eχθες παιδια ελαβα τηλεφωνημα απο s0ny.Tο psvita ,αποτι μου ειπε ο τεχνικος,δεν παρουσιαζει κανενα απολυτως προβλημα το οποιο να το αναγνωριζει επισημα η sony.ενταξει καταλαβαινω πως και αυτος κανει την δουλεια του με βαση κανονων της εταιριας αλλα δεν ειναι απαντηση αυτη οταν του ειπα πως τα στιγματα τα βλεπω οταν ειναι εντελως σκοταδι και γυρναει και λεει:μην παιζεις στο σκοταδι :confused: .ελεος δηλαδη.αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι πως δεν ηξερε για το θεμα αυτο που εχει κανει την εμφανιση του σε πολλα vita.αποκλειεται να μην τον εχουν ενοχλησει και αλλα ατομα γιαυτο το ζητημα.το αποτελεσμα ειναι πως το Vita μου, εκανε ενα ωραιοτατο ταξιδακι και σημερα παω να το παραλαβω απο acs.

Ανακεφαλαιωνοντας:οπιοι εχουν εμφανιση μαυρων στιγματων στo vita τους μην μπαινουν στον κοπο να το στειλουν στην s0ny διοτι δεν αναγνωριζεται σαν προβλημα και το μονο που θα καταφερετε ειναι να κανει μια ωραιοτατη βολτα το vita σας μεχρι το service της s0ny.

Οταν επιστρεψω απο τα κουριερ θα ανεβασω καποιες φωτο,οχι τιποτα αλλο βρε αδερφε, αλλα για δουν και οι αλλοι εναν παραλογο να φωναζει διχως λογο...

Δημοσ.

Παιδια το θεμα με τα στιγματα ειναι θεμα oled καθαρα και ΔΕΝ ειναι προβλημα σε ταινιες και παιχνιδια ακομα και σε σκοταδι το μαυρο ειναι πεντακαθαρο δεν θα δουμε μαυρα στιγματα σε παιχνιδια και βιντεο παρα μονο οταν ανοιγουμε κλεινουμε το vita

Δημοσ.

Απ οτι διαβαζω σε μερικους το βγαζει πολυ εντονα σε σημειο να το πιανει και με φωτογραφια? :unsure: σε εμενα πρεπει να εχει τερμα σκοταδι και να το κοιταξεις με την ακρη του ματιου σου για να τα δεις (δεν ξερω αν με καταλαβαινετε) αλλα και παλι δεν ειναι τοσο εντονο :unsure:

Δημοσ.

Οπως ειχα αναφερει και σε προηγουμενο post μου,προσπαθησα να τραβηξω με την ψηφιακη τα περιβοητα στιγματα, αλλα δυστηχως το αποτελεσμα δεν ηταν το αναμενομενο διοτι η ψηφιακη σε μηδενικο φωτισμο δωματιου και ενοειτε χωρις φλας ,το μονο που κατεγραφε ηταν μια μαυρη εικονα.βεβαια εψαξα στο νετ περι προβληματος ''mura'' της oled του vita και βρηκα μια foto η οποια συμπιπτει κατα 100% με το δικο μου.δεν υπερβαλω καθολου,ετσι ακριβως φαινεται και στο δικο μου .δειτε της γωτογραφια παρακατω και θα καταλαβατε

post-162491-0-87165800-1333108295_thumb.jpg

Δημοσ.

Oled και πράσινα άλογα α ρε sony μετα την ms βρήκες και εσυ τρόπους να βγάζεις παραπάνω χρήμα.

Μήνυση κανε αδερφέ για το λόγο οτι το σύστημα που πήρες με oled οθόνη παίζει χειρότερα και απο tv που πούλαγαν οι γύφτοι κατι κίτρινες αν θυμάστε 90s ftw :D

Δημοσ.

Μόλις χθές παρέλαβα το 3G+WiFi μοντέλο, έπαιξα ένα σωρό παιχνίδια και το πρόβλημα που αναφέρεις δεν το έχω συναντήσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...