Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

πολυ πιο ρευστή κίνηση στα παράθυρα, στο animation γενικά. Είναι κάτι που πάντως πρέπει να το δει κάποιος για να καταλάβει την διαφορά. Τις δικές σου επιφυλάξεις είχα πάντως, μέχρι που το είδα σε λειτουργία. Απλά σκαλώνω στο οικονομικό, ακόμη και το 23ρι φτάνει τα 300 ευρώ, και θέλω 27ρι :P

για μένα έχουν, μιας και ήμουν κάτοχος, και γύρισα σε tn..

έχω δει 120αρα και δεν διέκρινα κάτι τέτοιο, ούτε ο κάτοχός της...

είχες κάνει calibration δλδ και το IPS είχε χειρότερη χρωματική απεικόνιση (όχι τι σου άρεσε αλλά τι είναι χρωματικά σωστό) από το TN, ok...

τι να κάνουμε, my word against yours...

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έχω δει 120αρα και δεν διέκρινα κάτι τέτοιο, ούτε ο κάτοχός της...

είχες κάνει calibration δλδ και το IPS είχε χειρότερη χρωματική απεικόνιση (όχι τι σου άρεσε αλλά τι είναι χρωματικά σωστό) από το TN, ok...

τι να κάνουμε, my word against yours...

μάλιστα, έχεις δει όλα τα tn της αγοράς, καλιμπραρισμένα, και τα τσέκαρες ένα ένα με το φθηνότερο dell, που ξαναλέω χρωματικά δεν πιάνει μία μπροστά στο 27ρι ή στο 30ρι. Είδες και το s27 ταυτόχρονα με το 2711 και έβγαλες συμπέρασμα. Εγώ εμπιστεύομαι τα μάτια μου που έβλεπαν το 23ρι dell calibrated παράλληλα με tn για μερικούς μήνες, και έχω όποτε θελήσω πρόσβαση και στα 2 μεγάλα. Εσύ βέβαια φέρνεις σαν επιχείρημα το post count, μάλλον έχεις αρχίσει να ξεμένεις από αυτά..

Από μένα στοπ εδώ, δεν γουστάρω κοκορομαχίες, ούτε ποστ του στυλ "εγώ τα έχω πιο πολλά τα ποστ, άρπα την - την έχω μεγαλύτερη τρολολολ". Ρώτησε ο mandipl και του είπα την γνώμη μου, τα υπόλοιπα σχόλια θα τα κρίνει ο ίδιος.

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι έχω δει πολλά TN Panel Monitors και φτηνά και ακριβά, γιατί να πω ψέματα?

και όχι δεν φέρνω σαν επιχείρημα ούτε post counters ούτε registration date, είναι απλά ο λόγος σου εναντίον του δικού μου, από την στιγμή που κανείς από τους 2 μας δεν προσφέρει κάποιο άλλο "αποδεικτικό στοιχείο" πέρα από την προσωπική του εμπειρία...

αν δεν σου αρέσει αυτό linkαρε reviews, videos etc etc για να αποδείξεις ότι έχεις δίκιο...

Δημοσ.

απο τι βλεπω η συγκεκριμενη οθονη δινει ενα ζευγαρι ...ειναι λιγο ακριβη με 650 αλλα φαινεται πολυ δυνατη ....για TN τουλαχιστον ...συνδιαζει και καλη ποιοτητα εικονας και 120 και 3d και ειναι και 27ρα που θελω πολυ ...και 2ms

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν το πρόσεξα, my bad!

δικιά σου απόφαση, εξαντλήθηκε το θέμα πιστεύω... :-)

Δημοσ.

oντως τωρα εχω μια σφαιρικη αποψη για το τι κυκλοφορει και τι διαφορες παιζουν ..ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια ...θα σας πω εντυπωσεις οταν επιλεξω

Δημοσ.

ειπαμε παμε για 27ρα

Σορυ λαθος καπου θα μπερδευτηκα απο αυτα που διαβασα.

Τοτε κοιτα εδω http://www.hwbox.gr/news-monitors-tvs/12658-samsung-s27a950d-3d-monitor-entiposiaki.html ισως απο τις καλυτερες την εχει κι ενας ξαδερφος μου που ειναι αρρωστος

γενικως με το pc και τις οθονες.

Δημοσ.

ειναι μεσα στις 4-5 υποψηφιες αλλα νομιζω η asus που εδειξα λιγο παραπανω πρεπει να ειναι καλυτερη και να ταιριαζει περισσοτερο στην nvidia ...βεβαια το design δεν με αφηνει ασυγκινητο καθως ειναι στο σαλονι το Pc και μαλιστα ειναι το πρωτο πραγμα που βλεπει κανεις οταν μπαινει ..αλλα σιγουρα δεν ειναι πρωτευων ... το οτι εχει 2 χρονια εγγυηση ομως αντι 3 των dell και asus ειναι μεγαλο μειον

επισης ειδα σε ενα βιντεο review οτι τα γυαλλια που δινει (αν δινει) δεν ειναι επαναφορτιζομενα και θελει να αλλαζεις μπαταριες ..μπορεις να το επιβεβαιωσεις ??

Δημοσ.

ειναι στο σαλονι το Pc και μαλιστα ειναι το πρωτο πραγμα που βλεπει κανεις οταν μπαινει ..

Αν ειναι ετσι παρτην αμεσως.

Πλακα κανω φυσικα.

Οντως η Asus εχει καποια πλεονεκτηματα απο αυτα που ανεφερες σε σχεση με την samsung.

Οποια και να επιλεξεις σιγουρα και οι 2 ειναι απο τις καλυτερες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...