Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

άριστες οι Eizo δεν λέω, αλλά πολλά τα λεφτά και δεν νομίζω ότι θα χρειάζεται επαγγελματικά το extra που προσφέρουν για να πεις ότι πραγματικά αξίζει να δώσει τόσα χρήματα αυτή την εποχή...

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τοτε μαλλον με βλεπω παλι με 24ρα αλλα αυτη τη φορα της dell

βλεπω σε καποια site λεει revision A08 /// σε αυτα που δεν λεει παιζει να μην ειναι με revision ?

Δημοσ.

άριστες οι Eizo δεν λέω, αλλά πολλά τα λεφτά και δεν νομίζω ότι θα χρειάζεται επαγγελματικά το extra που προσφέρουν για να πεις ότι πραγματικά αξίζει να δώσει τόσα χρήματα αυτή την εποχή...

εγώ πιστεύω ότι δεν έχει να κάνει με την εποχή, αν είναι να κλαιγώμαστε 1 ζωή άστο καλύτερα να μη ζούμε. Τότε που έσκασα το 1350άρι για την Eizo HD2442W (2009) δεν το μετάνιωσα καθόλου, ούτε για ευρώ. Τόσα μοντέλα βγήκαν μετά στην αγορά και κανένα δεν βρέθηκε ισάξιο (εκτός αν μιλάμε για 2000E+ που αλλάζει η διάσταση στη κουβέντα). Όποιος έχει έρθει να τη δει του πέφταν τα σάλια. Η eizo έχει κρατήσει ποιότητα, κάτι που οι άλλοι το έχουν χάσει εντελώς χρόνια τώρα. Θα το καταλάβεις αν βάλεις τη dell με την eizo δίπλα δίπλα πόσο η dell τρώει σκόνη.

Το λεω αυτό γιατί βλέπω τον mandipl αποφασισμένο να θέλει να τα δώσει σε αληθινή οθόνη όχι κάτι λιγότερο. Που θα τη κρατήσει χρόνια.

Δημοσ.

εγώ πιστεύω ότι δεν έχει να κάνει με την εποχή, αν είναι να κλαιγώμαστε 1 ζωή άστο καλύτερα να μη ζούμε. Τότε που έσκασα το 1350άρι για την Eizo HD2442W (2009) δεν το μετάνιωσα καθόλου, ούτε για ευρώ. Τόσα μοντέλα βγήκαν μετά στην αγορά και κανένα δεν βρέθηκε ισάξιο (εκτός αν μιλάμε για 2000E+ που αλλάζει η διάσταση στη κουβέντα). Όποιος έχει έρθει να τη δει του πέφταν τα σάλια. Η eizo έχει κρατήσει ποιότητα, κάτι που οι άλλοι το έχουν χάσει εντελώς χρόνια τώρα. Θα το καταλάβεις αν βάλεις τη dell με την eizo δίπλα δίπλα πόσο η dell τρώει σκόνη.

Το λεω αυτό γιατί βλέπω τον mandipl αποφασισμένο να θέλει να τα δώσει σε αληθινή οθόνη όχι κάτι λιγότερο. Που θα τη κρατήσει χρόνια.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ό,τι πληρώνει πάιρνει κανείς.

Εγώ αντικατέστησα μια EIZO HD2441W (24") που είχα, για να πάρω μια NEC PA301W (30").

Δε μετανιώνω, γιατί έσκασα αρκετά λεφτα για να πάω σε κάτι μεγαλύτερο κι εξίσου ποιοτικό (και ναι είχα δει και την U3011, αλλά καμία σύγκριση).

Μετανιώνω όμως που δε κράτησα και την EIZO, γιατί παρότι 4ετίας, ακόμα και τώρα καλύτερο 24άρι δεν έχω δεί σε κάτω από 800+ ευρώ κόστος... Το καλό είναι ότι την πούλησα (ή μάλλον σκότωσα) σε φίλο και τη χαίρεται αυτός τώρα...

Δημοσ.

ψαχνω 27 ρα οθονη ...με ενδιαφερει το μεγαλο μεγεθος γιατι κανω πολυ Multitasking και θελω μεγαλη επιφανεια ..επισης θελω για gaming (εχω 580 καρτα γραφικων)

θελω να εχει αντοχη στο χρονο , καλη ποιοτητα χρωματων κλπ hdmi και γενικα ολα τα συγχρονα καλουδια αλλα και γρηγορο και καλω σερβις

αυτη λεει τπτ η ειναι μονο για εμφανιση

http://www.skroutz.gr/s/339181/Samsung-S27A950D.html

αυτη ειναι καλυτερη ??

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=19263&cat=10&sub=359&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined

γενικα αξιζει να δωσω τοσα λεφτα για οθονη η να παρω μια σαν και αυτη να κανω τη δουλεια μου ??

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E4ABEAFE48B85443AEA267BEE6E153B0&pa=5B447B85381940428B73308304D385FC

please help γιατι εμεινα χωρις οθονη και πρεπει να παραγγειλω αμεσα

για κάτω των 27 ξέχνα το, θα το μετανιώσεις. Για το dell 2711, το έχει φιλαράκι μου, καλό μονιτορ γενικά, αλλά έχει θέματα όπως input lag, ο κόκκος του antiglare φαίνεται έντονα ειδικά σε ανοιχτόχρωμο background, και είναι 60ρι. Το s27a950 το έχω δει και αυτό αν και όχι ταυτόχρονα, πάντως μου άρεσε η εικόνα του, είναι σαφώς πιο γρήγορο προφανώς λόγω tn, και το κυριότερο, είναι το ένα από τα μόνο 2 27'' 120hz της ελληνικής αγοράς. Και για games, αν έχεις γρήγορο pc τα 120 hz είναι ο καλύτερος λόγος να πάρεις το samsung, πρέπει να το δεις για να καταλάβεις πόση διαφορά έχει στην κίνηση σε σχέση με τα 60ρια. Η τιμή δείχνει (και είναι) ακριβή αλλά δεν έχω δει κανένα 27ρι 120 Hz σε χαμηλή τιμή. Στο πανελ μην κολάς, και τα tn έχουν εξελιχθεί, καμία σχέση τα τωρινά των ακριβών ειδικά, με αυτά προ 2-3τίας.

ps 120 hz in action

ένα δείγμα που βρήκα στο wcmovies, είχα λιώσει στην αρένα με pc που κράταγε σταθερά 60 fps, την κίνηση του video ούτε κατά δίανοια δεν την πλησίαζε..

Δημοσ.

τωρα με προβληματιζεις πανω που ειχα ξεγραψει τα samsung και τα Tn ...

το μονο που με προβληματιζει για τα dell ειναι το θεμα του Gaming ..μου κακοφαινεται να παω απο τα 5s στα 6 μετα απο 3 χρονια ...εστω και αν ειναι μικρη διαφορα ειναι ψυχολογικο πισωγυρισμα

το συστημα μου ειναι Overclocaρισμενο και τουμπανιασμενο οποτε αντεχει στα παντα

παντως στο 90 % της χρησης του Pc μου ειναι σερφαρισμα ,και αναπαραγωγη φωτο και βιντεο οποτε εκει θα πρεπει να δω τη διαφορα

• Super Moderators
Δημοσ.

πρώτον δεν ξέρεις την οικονομική κατάσταση του καθενός, δεν έχουν όλοι χρήματα για να δώσουν για Eizo χωρίς να την χρειάζονται καν επαγγελματικά...

προφανώς δεν δήλωσα κάπου ότι δεν είναι καλύτερη η Eizo, το θέμα όμως είναι να κάνεις κάτι το οποίο χρειάζεται αυτή την διαφορά, όχι να την χρησιμοποιείς για "normal" πράγματα, εκεί απλά είναι πεταμένα λεφτά...

Το s27a950 το έχω δει και αυτό αν και όχι ταυτόχρονα, πάντως μου άρεσε η εικόνα του, είναι σαφώς πιο γρήγορο προφανώς λόγω tn, και το κυριότερο, είναι το ένα από τα μόνο 2 27'' 120hz της ελληνικής αγοράς. Και για games, αν έχεις γρήγορο pc τα 120 hz είναι ο καλύτερος λόγος να πάρεις το samsung, πρέπει να το δεις για να καταλάβεις πόση διαφορά έχει στην κίνηση σε σχέση με τα 60ρια. Η τιμή δείχνει (και είναι) ακριβή αλλά δεν έχω δει κανένα 27ρι 120 Hz σε χαμηλή τιμή. Στο πανελ μην κολάς, και τα tn έχουν εξελιχθεί, καμία σχέση τα τωρινά των ακριβών ειδικά, με αυτά προ 2-3τίας.

still κατώτερα ακόμα από τα IPS, με άθλιες γωνίες θέασης, πράγμα αρκετά ενοχλητικό σε μια μεγάλη οθόνη...

πεταμένα λεφτά τα 500 euro για αυτό το monitor και ΠΑΝΑΘΛΙΟ service της Samsung στην Ελλάδα...

Δημοσ.

κοίτα τα 120 ισχύουν και για το desktop και γενικά είναι on συνεχώς, όχι μόνο στα games. Το 3d δεν το ανέφερα γιατί το βλέπω σαν bonus, σε κάποιους αρέσει, σε άλλους όχι. Επειδή τώρα δεν αγοράζουμε συχνά μονιτορ, και η κατηγορία είναι ακριβή, προσπάθησε να δεις σε δράση αυτό ή το asus VG278H, πριν αποφασίσεις, αν δεν τα καταφέρεις τουλ σερφαρε σε όσα φορουμ έχουν ποστάρει κάτοχοι τους. Εγώ πάντως το έχω αποφασίσει, απλώς με φρενάρουν τα φράγκα που δεν τα διαθέτω αυτήν την εποχή :P

• Super Moderators
Δημοσ.

το θέμα όμως είναι ότι τον ενδιαφέρει και η ποιότητα χρωμάτων, κάτι στο οποίο δεν διαπρέπουν τα TN Panels...

και που θα έχει 120hz στο desktop τι κερδίζει? τα hz στις TFT δεν έχουν το ίδιο ρόλο με τις CRT (aka πιο ξεκούραστη οθόνη)

Δημοσ.

still κατώτερα ακόμα κι από τα φτηνότερα IPS με άθλιες γωνίες θέασης πράγμα αρκετά ενοχλητικό σε μια μεγάλη οθόνη...

το ξεκαθάρισε νμζ ότι θα βλέπει στην ευθεία, οπότε δεν έχει θέμα. Αμφιβάλλω αν μιλας για σύγχρονα tn, έχουν στρώσει κατά πολύ και τα χρώματα και τις οριζόντιες γωνίες θέασης, μιλάω πάντα για ακριβές σειρές. Ας μην θεοποιούμε τεχνολογίες, συχνά παίζει ρόλο και η υλοποίηση. Πχ τα φτηνά dell όπως τα 2311u για μένα έχουν χειρότερη εικόνα από κάποια tn, και δεν συγκρίνονται με τα μεγαλύτερα της ίδιας σειράς.

• Super Moderators
Δημοσ.

για μένα δεν έχουν "χειρότερη εικόνα" από TN (ειδικά μετά από calibration) και δεν είμαι ο μόνος που έχει την συγκεκριμένη άποψη...

Δημοσ.

το θέμα όμως είναι ότι τον ενδιαφέρει και η ποιότητα χρωμάτων, κάτι στο οποίο δεν διαπρέπουν τα TN Panels...

και που θα έχει 120hz στο desktop τι κερδίζει? τα hz στις TFT δεν έχουν το ίδιο ρόλο με τις CRT (aka πιο ξεκούραστη οθόνη)

πολυ πιο ρευστή κίνηση στα παράθυρα, στο animation γενικά. Είναι κάτι που πάντως πρέπει να το δει κάποιος για να καταλάβει την διαφορά. Τις δικές σου επιφυλάξεις είχα πάντως, μέχρι που το είδα σε λειτουργία. Απλά σκαλώνω στο οικονομικό, ακόμη και το 23ρι φτάνει τα 300 ευρώ, και θέλω 27ρι :P

για μένα δεν έχουν "χειρότερη εικόνα" από TN (ειδικά μετά από calibration) και δεν είμαι ο μόνος που έχει την συγκεκριμένη άποψη...

για μένα έχουν, ήμουν κάτοχος..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...