VeRDe Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) για να δούμε.. EDIT ψάχνοντας στο google νομίζω ότι αυτό το bug (αν μπορεί κανείς να το πει έτσι) δεν έχει σχέση με τα περισσότερα netbook και ειδικά το δικό μου που έτσι και αλλιώς έχει ενσωματωμένα γραφικά (Atom N450). Πιστεύω ότι αυτή η κατάχρηση της cpu στα Linux οφείλεται στην ανεπαρκή επιτάχυνση της κάρτας γραφικών σε σχέση με τα Windows. Γιαυτό και το παρατηρεί κανείς σε προβολές βίντεο ή σε φορτωμένες από flash ιστοσελίδες. Μπορεί σε δυνατά συστήματα αυτό να μην είναι τόσο εμφανές, αλλά στο δικό μου netbook χάνω μισή ώρα με 45 λεπτά μπαταρίας... Δεν γίνεται ένα βίντεο 1080p στο youtube να χρειάζεται το 50-60% επεξεργαστικής ισχύς του 4πύρινου Phenom μου με GTX 460! Στα windows για την ίδια δουλειά θα είχα μια χρήση από 5-15% maximum! από κει και πέρα φανταστείτε τι γίνεται με τα laptop και το browsing.. Τέλος πάντων, εντελώς offtopic είμαι.. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2012 από VeRDe
ftp Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Κι εγώ offtopic είμαι, αλλά απλά να σημειώσω ότι δεν μετράς με βάση το flash στο Linux. Το flash για linux είναι απλά ένα σκουπίδι και αυτό ευθύνεται πολλές φορές για μεγάλη χρήση του επεξεργαστή. Κατά τα άλλα ανάλογα και την κάρτα γραφικών είναι.
StavrosD Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Η δυνατότητα αυτή υπήρχε από τα ΧΡ. Υπήρχε η δυνατότητα για αλλαγή των DPI, το ίδιο πράγμα έκανε.
VeRDe Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Κι εγώ offtopic είμαι, αλλά απλά να σημειώσω ότι δεν μετράς με βάση το flash στο Linux. Το flash για linux είναι απλά ένα σκουπίδι και αυτό ευθύνεται πολλές φορές για μεγάλη χρήση του επεξεργαστή. Κατά τα άλλα ανάλογα και την κάρτα γραφικών είναι. η HTML5; και αυτή σκουπίδι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα