Προς το περιεχόμενο

Symantec WinFax 10 και χρήση σε Δίκτυο

zaskar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις έχω αγοράσει για την εταιρία το WinFax pro 10 και προσπαθώ να το εγκαταστήσω. Όλα μια χαρά με το Modem και τον κεντρικό υπολογιστεί. Όταν όμως προσπαθώ να το εγκαταστήσω σε κάποιον άλλο υπολογιστή του δικτύου ώστε να μπορεί και εκείνος να στέλνει Fax κάτι κάνω στραβά και δεν δουλεύει όπως θα ήθελα.

Ενώ μπορώ κανονικότατα να πάρω Fax και να στείλω μέσα από την εφαρμογή που έχει χρησιμοποιώντας την Cover Page που μου προσφέρει. Δεν μπορώ με τίποτα να στείλω από Word, Acrobat και συναφή εφαρμογές, ούτε και να κάνω attach τα έγγραφα που θέλω μέσα από την εφαρμογή του προγράμματος.

Σημειωτέον ότι όλα αυτά δουλεύουν άψογα από τον κεντρικό υπολογιστεί που εγκατέστησα το WinFax και έχει συνδεδεμένο πάνω του το Modem.

Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να το κάνω να δουλέψει. Αν κάποιος το έχει κάνει και ξέρει ας επικοινωνήσει τον παρακαλώ πολύ μαζί μου να του τηλεφωνήσω και να συνεννοηθούμε. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δεν είμαι γραφείο τώρα, αλλά αν θυμάμαι καλά το WinFax κάπου έχει στην εγκατάσταση να μπορέσεις να το κάνεις να δουλέψει δίκτυο.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάπου πρόβλημα. Και δεν θυμάμαι αν ο εκτυπωτής του μπορεί να γίνει shared.

Θα το κοιτάξω αύριο και θα σου πω...

Δημοσ.

perimenw me anipomonisia tin apantisi sou. sou thimizw pos exw kanei tin ritmisi tou host kai tou remote. aloste opos eixa pei mporw na parw fax kanonika apo ton kentriko, opos kai na steilw alla mono me cover page. oute attachment dexetai oute mporw na ton xrisimopoihsw san ektypoti opos ston kentriko.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...