Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έψαχνα πάρα πολύ ώρα χθες να βρω ένα πρόγραμμα ώστε να σχεδιάζω ηλεκτρονικά κυκλώματα στο Mac, όπως αυτά σε Windows πλατφόρμα, TINA και Electronic Workbench.

Δυστυχώς όμως, μετά από ατελείωτες ώρες στο Internet, είπα να δω τι έχει το AppStore και να το εμπιστευτώ.

Βρήκα το Circuit Lab στα 10€ και το αγόρασα. Πίστεψα ότι θα μπορώ να κάνω τη δουλειά μου.

Το πρόγραμμα όμως είναι κάτι παραπάνω από άθλιο. Αφού απόρησα. Το έχει φτιάξει κάποιος μόνος του φαίνεται και το έχει ανεβάσει εκεί.

Το ερώτημα μου είναι, αν μπορώ να το σβήσω και να πάρω τα λεφτά μου πίσω. Μία μέρα έχει περάσει (ούτε καν 24 ώρες από την ώρα που το αγόρασα).

Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να απευθυνθώ;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Μπορείς κανονικότατα και δεν θα σου φέρουν και καμιά αντίρρηση είναι εξυπηρετικότατοι το έχω κάνει στο παρελθόν.. Θα ακολουθήσεις το Link για υποστήριξη από το appstore h itunes..

Δημοσ.

Όχι ακολουθείς το link που σου είπα και τους γράφεις ένα mail κ τους λες ότι δεν με εξυπηρετεί και δεν είναι αυτό που έψαχνα θέλω να αφαιρεθεί από τον λογαριασμό μου κ να πιστωθεί το ποσό της αγοράς.

Αυτή η εξυπηρέτηση πελατών της Apple ίσως να είναι και το καλύτερο κομμάτι της..

Δημοσ.

Το βρήκα. Έστειλα e-mail και περιμένω απάντηση. Δεν είναι πολλά τα χρήματα, αλλά το πρόγραμμα είναι τελείως άχρηστο.

Να το βαθμολογήσω ή δεν χρειάζεται;

Δημοσ.

Χώσε να γλυτώσεις κανέναν άλλον.. δεν χρειάζεται για την επιστροφή, μπορεί να είναι το καλύτερο αλλά να μην σου κάνει,το ίδιο ισχύει.. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...