Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα...

να πώ ότι μπορεί να σας φανεί γελίο που φένετε εύκολο αλλά δεν μπόρεσα να το καταλάβω..

έχω μια 6950 που ξεκλειδώνει... και θέλω να την πάω σε 6970 αφού γίνετε χωρίς να πάθει τίποτα...

προσπάθησα απο αυτόν τον οδήγό http://translate.goo...6prmd%3Dimvnsfd

αλλά δίχως απότελεσμα με το "ati win flash" πρέπει να μπώ στα bios και να πληκτρολογήσω κώδικες.. να πώ ότι αποθήκευσα τα dos τα κανονικά της κάρτας και είναι ασφαλής..

θέλω να μου πείτε να κατεβάσω κάπια bios της 6970 να το κάνω και να μου πείτε τους κώδικες και πως να το κάνω γενικά μέσα απο cmd... αν μπορείτε ευχαριστώ..

η κάρτα μου είναι msi 6950 αυτής της φωτογραφίας ακριβώς http://media.buzzers...MSI_R6950_3.jpg

περιμένω απαντήσεις ευχαριστώ

Επεξ/σία από big_sofos
Δημοσ.

Αυτος ειναι ο οδηγος οπως πολυ σωστα εβαλες εσυ

AMD Radeon HD 6950 to HD 6970 Mod

Απλα μην το κανεις translate γιατι μπορει να μην σου πει κατι καλα και να παιδευτεις.δεν ξερεις αγγλικα να διαβασεις τι λεει να το κανεις?

Το bios το δινει ηδη μεσα στην σελιδα και σου λεει ακριβως τι πρεπει να κανεις σε περιπτωση που αντιμετωπισεις mismatch error.

Την ιδια καρτα εχω και εγω και τον ιδιο οδηγο χρησιμοποιησα.

Μαλλον εννοεις dos να μπεις και οχι bios και τους κωδικες που λες,δεν ισχυουν.

Δημοσ.

Αυτος ειναι ο οδηγος οπως πολυ σωστα εβαλες εσυ

AMD Radeon HD 6950 to HD 6970 Mod

Απλα μην το κανεις translate γιατι μπορει να μην σου πει κατι καλα και να παιδευτεις.δεν ξερεις αγγλικα να διαβασεις τι λεει να το κανεις?

Το bios το δινει ηδη μεσα στην σελιδα και σου λεει ακριβως τι πρεπει να κανεις σε περιπτωση που αντιμετωπισεις mismatch error.

Την ιδια καρτα εχω και εγω και τον ιδιο οδηγο χρησιμοποιησα.

Μαλλον εννοεις dos να μπεις και οχι bios και τους κωδικες που λες,δεν ισχυουν.

ξέρω αγγλικά απλά για άλλους που δεν ξέρουν το έκανα...

ναι το ξέρω... για το bios/dos.

έχεις καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω;;

διότι εγώ βρήκα άκρη.. μόνο τις εντολές να κάνω.. και με το cmd του υπολογστή δεν μου υποστιρίζει τις εντολές..

Δημοσ.

Φυσικα.θα κανεις οτι ακριβως σου λεει με το dos.

και εγω την πρωτη φορα το εκανα με το winflash αλλα μετα που πειραματιζομουν,ειχα αλλαξει αλλο moddααρισμενο bios και δεν μου αρεσε.οταν χρειαστικε να ξαναβαλω το πρωτο moddαρισμενο που ειχα βαλει εφαγα το mismatch.ε απο το 'dos' μια χαρα εγινε και ξαναμπηκε.βεβαιωσου οτι το διακοπτακι ειναι στην σωστη θεση,οτι εχεις κανει rename το ονομα του bios και το εχεις αποθηκευσει στην επιφανια εργασιας εαν θυμαμαι καλα και επισης για καλο και για κακο δες απο το device manager-->view-->show hidden devices εαν εχει στην καρτελα display adapters καμια κρυφη καρτα γραφικων και απενεργοποιησε την.

Σου βγαζει Mismatch?εαν ναι κανε αυτα Link

Δημοσ.

ναί δεν υπάρχουν άλλα display για να απενεργοποιήσω.

το έχω ρυθμίσει το διακοπτάκι στο ένα..(1)

πρέπει να κάνω rename ;;; αυτό δεν τπ ήξερα όπως το κατέβαζα το έκανα...

την ξεκλείδωσα φίλε μου ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. λίγο "hack" ήθελε :P

Δημοσ.

Να εβρισκα και εγω μια 6950 να γινεται 6970 να ειμαι και εγω μια χαρα.Αχχχχχχχχχχχχχ ατιμη κοινωνια....

Εμ δεν προλαβες.μεταχειρισμενη την πηρε το παλικαρι και απο την πρωτη στιγμη το επιβεβαιωσα :P :P

Δημοσ.

ε ναί.. και το κακό είναι ότι πλέον τέλος στην ελλάδα μόνο παραγκελία απο εξωτερικό... :/

δείτε και τα ρολόγια της... :)

post-225990-0-46462000-1332536622_thumb.gif

Δημοσ.

Μανο τι εκανες εσυ με την δικη σου που δεν bootαρει?

Big sofos,ξερεις τωρα τι γινετε ετσι?κατεβασμα msi afterburner και χωρις να πειραξεις ρευμα,δες ποσο παει ο πυρηνας stable.εμενα εβγαζε heaven bench στα 980 εαν θυμαμαι καλα.μπορει και 970 αλλα 980 θυμαμαι.χωρις αν πειραξεις ταση.

Δημοσ.

Μανο τι εκανες εσυ με την δικη σου που δεν bootαρει?

Big sofos,ξερεις τωρα τι γινετε ετσι?κατεβασμα msi afterburner και χωρις να πειραξεις ρευμα,δες ποσο παει ο πυρηνας stable.εμενα εβγαζε heaven bench στα 980 εαν θυμαμαι καλα.μπορει και 970 αλλα 980 θυμαμαι.χωρις αν πειραξεις ταση.

Τίποτα ακόμα..μαλακίζονται στο support μου είπαν να πάρω στην ελληνική asus τηλέφωνο να μιλήσω.

Θα κάτσω αύριο να περάσω ολα τα bios απο dos μήπως δουλέψει κανένα με το 3203 γιατί είχα αρκετά mismatch!

Δημοσ.

Τίποτα ακόμα..μαλακίζονται στο support μου είπαν να πάρω στην ελληνική asus τηλέφωνο να μιλήσω.

Θα κάτσω αύριο να περάσω ολα τα bios απο dos μήπως δουλέψει κανένα με το 3203 γιατί είχα αρκετά mismuch!

Very much????? :P

ε αντε ρε συ.τι βλακειες ειναι αυτες στα καλα καθουμενα.

offtopic μου ελειψαν τα topics με θεμα το ξεκλειδωμα της 6950 :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...