Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον,εχω το παρακατω pc http://www.superwarehouse.com/HP_Compaq_Business_Desktop_Dc5100/PT018AAABA/p/490819 σαν δευτερο και κανει κατι κολπα..

μολις το ανοιγω,αναβει το πρασινο λαμπακι και μετα σβηνει αμεσως το pc και αναβοσβηνει το πρασινο λαμπακι για 8 φορες περιπου...το λαμπακι που εχει ενσωματομενο πανω η μητρικη ειναι συνεχεια πρασινο...(δε ξερω αν λεει κατι)...

εβαλε ενας φιλος μου ενα "διαγνωστικο" αλλα λεει οτι δε μπορει να βρει σφαλμα γιατι δε το αφηνει να τρεξει ή κατι τετοιο...

μου ειπε οτι μετρησε το τροφοδοτικο και ειδε οτι δινει κομπλε ρευμα...

τι να κανω?

Δημοσ.

Δες αν πατάει καλά η ψήκτρα του επεξεργαστή πάνω του. Φρόντισε να είναι κουμπωμένη σωστά. Αν χρειαστεί να τη βγάλεις, καθάρισε τη καθώς & τον επεξεργαστή & βάλε καινούρια πάστα.

Δημοσ.

Βάση αυτού του λινκ http://tinyurl.com/7mgsskh τα 8 σήματα του power button σημαίνουν ότι παρέδωσε πνεύμα η μητρική σου. Δοκίμασε να ξαναπεράσεις το bios μήπως και είσαι τυχερός, αν όχι άλλη μητρική.

αν παρω αλλη μητρικη και βαλω τον επεξεργαστη που εχει τωρα,υπαρχει περιπτωση να χει καει και αυτος με τη παλια μητρικη και να το πει το ποιημα και η καινουρια?

επισης πως ξεπερνας το bios?

Δημοσ.

Ο επεξεργαστής δεν νομιζω να έχει πάθει κάτι.

Για το BIOS πρέπει να πάς στην ιστοσελίδα της HP, να βρεις το μοντέλο του Η/Υ σου, και να κατεβάσεις την καινούρια εκδοση του BIOS. Οδηγίες εγκατάστασης θα βρείς στο link με το pdf που σου έστειλα πρίν.

Αν όμως ο υπολογιστής σου ανάβει και σβήνει κατευθείαν δεν θα μπορέσεις να το περάσεις το BIOS.

Δημοσ.

Ο επεξεργαστής δεν νομιζω να έχει πάθει κάτι.

Για το BIOS πρέπει να πάς στην ιστοσελίδα της HP, να βρεις το μοντέλο του Η/Υ σου, και να κατεβάσεις την καινούρια εκδοση του BIOS. Οδηγίες εγκατάστασης θα βρείς στο link με το pdf που σου έστειλα πρίν.

Αν όμως ο υπολογιστής σου ανάβει και σβήνει κατευθείαν δεν θα μπορέσεις να το περάσεις το BIOS.

σβηνει αμεσως,οποτε πρεπει να παρω μητρικη....ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...