Προς το περιεχόμενο

Kickstarter, Indiegogo, Fig και άλλα crowd funding projects

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι τπτ άλλο αλλά έχω ξεκινήσει Shadowrun pen & paper και δεν έχω ιδέα οπότε το βλέπω και σαν ένα fun way να μάθω περισσότερο για τον κόσμο και να μπω περισσότερο στο τριπάκι :P

• Απαντ. 924
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Νέα, νέα :D

Στο τελευταίο update πριν το αυριανό launch του Shadowrun Returns, η Harebrained games αναφέρεται σε μελλοντικό της Kickstarter project που θα ξεκινήσει τον Αύγουστο, αφού δηλαδή έχουμε δει το πρώτο της (υπονοούμενα...). Ακολουθεί απόσπασμα από το mail.

So what’s next? Well, work on the Berlin campaign has already begun. And Linux, of course! And localization!

But that’s not all... 

Below, you’ll see the first piece of concept art and a little video that tells you about our next Harebrained Scheme, Golem Arcana, which will launch on Kickstarter in August.

While it was tempting to start another tactical RPG project similar to Shadowrun Returns, we really believe in the potential that Kickstarter holds for launching new game worlds and experiences. I had this idea brewing in the back of my head for awhile and we decided that now was the right time to launch a new Harebrained Scheme.

So, the core Shadowrun team will continue to focus on Shadowrun Returns, while a small part of the studio branches off in this bold new direction. I'm really excited about our new game world and I hope you will be, too. Take a look below.

Have fun tomorrow, chummers!

post-128915-0-79528300-1374691687_thumb.jpg

Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει τεράστια golems και θα συνδυάζει το tabletop ταμπλό των επιτραπέζιων RPG με ένα stylus και το tablet του παίκτη (????) (ή θα περιλαμβάνεται? δε νομίζω) . Δείτε το βίντεο, είναι πολύ ενδιαφέρον. Ουσιαστικά περνούν όλα τα rulebooks σε ένα tablet και με touch χειρισμό στις φιγούρες και τον πίνακα γίνονται όλα άμεσα.

Δημοσ.

αν κάνει 200-300 dollars θα είναι day1 αγορά(γιατι παραπάνω δεν με παίρνει δεδομένου οτι χρειάζεται και το oculus rift http://www.kickstarter.com/projects/1944625487/omni-move-naturally-in-your-favorite-game

$1,109,351

pledged of $150,000 goal

http://www.youtube.com/watch?v=ZC2Tvhaz9n4

απλά έχω μείνει μαλάκας .

Δημοσ.

Υπάρχει και το θέμα της υποστήριξης σε αυτά.

σαν τεχνολογία όμως με τρελαίνει !

αυτό ονειρεύομαι σε καμια 10ρια χρόνια  :-D 

πιστευω αν γίνει σωστή εκτέλεση θα λάβει την υποστήριξη που θα χρειαστεί 

σίγουρα θα υπάρχουν εμπόδια , αλλιώς θα υπήρχε ήδη στην αγορά , αλλα που θα πάει..

Δημοσ.

Έγω μια φορά το'χω απορία - sidestep πως στο διάολο κάνεις με αυτό το πράμα; Έβλεπα το video και δεν πρόσεξα να κάνει τέτοια κίνηση.

Δημοσ.

Έγω μια φορά το'χω απορία - sidestep πως στο διάολο κάνεις με αυτό το πράμα; Έβλεπα το video και δεν πρόσεξα να κάνει τέτοια κίνηση.

τα παπούτσια έχουν απο κάτω κάτι σαν οδηγούς (αν και βγαίνει απότι λένε φυσική κίνηση του περπατήματος) 

όπως είδες έχει γύρο γύρο οδηγούς , σαν ακτίνες

οπότε γίνεται αλλα και να μην γίνεται σύντομα θα γίνεται , αν παει καλά θα το εξελίξουν να μπορείς ακόμα και να κάθεσαι στα κότσια

για εμένα αυτό που είδα σαν early beta test μηχάνημα μου άρεσε

όπως λένε και οι ίδιοι δεν έχει σχέση με αυτό που θα πωλείται καθώς θα είναι πολύ καλύτερο , αυτο ειναι για δοκιμή .  

ειμαι ενθουσιασμένος να βλέπω να ξεπηδούν τέτοια project

μας φέρνουν όλο και ποιο κοντά στην πραγματική εξέλιξη του gaming

φανταστείτε αίσθηση να τρέχεις κρατώντας σπαθί και ασπίδα πχ , να χτυπάς , να καλύπτεσαι και έτσ

είναι λες και βάζουν μαζί όλες τις τεχνολογίες (του wii πχ με το wiimote για σπαθί κλπ)

για εμένα αυτό θα ειναι η επανάσταση στο gaming και όχι να παίζεις σε ενα καναπέ με το χειριστήριο και ταυτόχρονα να τρως pizza, το τάδε παιχνίδι που τρέχει full hd/60 fps 

χαίρω πολύ , σιγά τα αυγά 

βέβαια πολλοί δεν θα την παλέψουν γιατι θα κουράζονται αλλα θα βρεθούν άλλοι τόσοι που θα γουστάρουν 

σκεφτείτε κάποιος που ειναι χοντρός real life και δεν μπορεί να τρέξει να πάει να παίξει παιχνίδι με τρέξιμο όπως ολυμπιακοί αγώνες κλπ με κάποιον σε καλύτερη φυσική κατάσταση , δεν θα έχει ελπίδα . Οπότε εδώ θα μπει στη μέση το πραγματικό skill του παίχτη και όχι το πόσο ρυθμικά πατάει τα κουμπιά.  

Δημοσ.

Καλά και πολλά παιχνίδια όπως strategy, κλπ δεν θα παίζονται για τεχνικούς λόγους. Αλλά είναι καταπληκτικό έτσι κι αλλιώς....

Φάση θα έχει να δεις κανένα να παίζει Amnesia έτσι... θα τεστάρει τι αντοχές του μηχανήματος όταν θα το βάζει στα πόδια...

:)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...