Προς το περιεχόμενο

Kickstarter, Indiegogo, Fig και άλλα crowd funding projects

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 924
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε παίδες επειδή έχω σκαλώσει, πιο είναι εκείνο το game που είναι RPG, co-op, real time μόνο που οι μάχες του είναι turn based και μπορείς ενώ είσαι σε co-op ο ένας να είναι σε turn based μάχη και ο άλλος να κόβει βόλτες σε εντελώς άλλο σημείο του map και όποτε θέλει να κάνει join up στην μάχη.

Τα γραφικά θύμιζαν λίγο Divinity 2 (δεν λέω για το νέο το Dragon Commander ή όπως το λένε)

edit: το έψαξα στο thread και το βρήκα, Divinity: Original Sin, έχουμε ETA μήπως;

• Super Moderators
Δημοσ.

Tέλος της χρονιάς, αλλά επειδή έχουν και το launch του Dragon Commander στο μεταξύ, μια καθυστέρηση δε θα μου έκανε εντύπωση.

Αν θυμάμαι σωστά, μέσα στο καλοκαίρι θα έβγαινε η Alpha για όσους έκαναν pledge σε αυτό το επίπεδο.

Δημοσ.

Σκέφτομαι να τσιμπήσω το Shadowrun Returns αλλά από την άλλη λέω να περιμένω να δω κανένα feedback. Το -10% που θα χάσω δεν μου φαίνεται τόσο πολύ... Τι λέτε;

• Super Moderators
Δημοσ.

Είναι κι αυτό ένα από τα projects που στήριξα, το περιμένω με ανυπομονησία γιατί είναι το πρώτο με μεγάλο προϋπολογισμό και θα έχουμε μια πρώτη ένδειξη αν μπορεί το Kickstarter να δώσει παιχνίδια τέτοιας κλίμακας.

Το DFA/Reds/Broken Age έχει σκοντάψει σε εμπόδια, οπότε θα είναι μια καλή νότα αισιοδοξίας αν όλα προχωρήσουν καλά. Το περιμένει πολύς κόσμος, άρα λογικά θα υπάρξει γρήγορα feedback.

Πάντως, για €1,50 διαφορά, μπορείς κάλλιστα να περιμένεις ώστε να είσαι καλυμένος. Προσωπικά, το πιστεύω και ό,τι έχω δει ως τώρα μου φάνηκε καλό, αλλά δεν είναι και καμιά προσφορά να σε βάλει σε πειρασμό.

Δημοσ.

Feedback σίγουρα θα έχεις από εμάς εδώ, προσωπικά το περιμένω εναγωνίως και είμαι backer. Τώρα για το αν αξίζει, είμαι πολύ σίγουρος για το παιχνίδι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...