Tobajara Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Ανακοινώθηκε ημερομηνία κυκλοφορίας του Shadowrun! 25 Ιουλίου. Το πρώτο project που κυκλοφορεί από τα backed μου, και έχω αγωνία. Έψαξα αλλά δε βρήκα κάπου dedicated θέμα.
Tobajara Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Είμαι backer και μου ήρθε μέιλ. Copy paste το κείμενο. Το mail εχει και screenshots. Φτου, σουρεαλισμός, πάλι ο έλεγχος για greeklish εκεί που δεν υπάρχουν...Το βάζω σε attached txt. Τα κλειδιά θα είναι διαθέσιμα μια μέρα πριν από τη σελίδα της Hairbrained. 1111111111.txt 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Ανακοινώθηκε ημερομηνία κυκλοφορίας του Shadowrun! 25 Ιουλίου. Το πρώτο project που κυκλοφορεί από τα backed μου, και έχω αγωνία. Έψαξα αλλά δε βρήκα κάπου dedicated θέμα. Έκτο για μένα και το περιμένω με ανυπομονησία. Πρέπει να εγγραφούμε κάπου για το Steam key ή θα το στείλουν;
Tobajara Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Από αυτά που κατάλαβα, γράφεσαι στη σελίδα της Harebrained αν και πιστεύω θα στείλουν launch update με οδηγίες. Ρίξε μια ματιά και στο txt,αν και θα έχεις και το μέιλ λογικά.
Millennium Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Soul Saga! A J-RPG inspired by Playstation classics. Ο τίτλος τα λέει όλα
Moderators Praetorian Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Το Our Darker Purpose της Avidly Wild Games είναι ένα rogue-like με gameplay παρόμοιο με το Binding of Isaac (έχει random generated levels, random item drops, μικρά RPG στοιχεία), και στυλ γραφικών που θυμίζει Don't Starve. (Αυτές οι επιρροές αναφέρονται ανοιχτά από την ομάδα ανάπτυξης). Ξεκίνησε ως project σχολής και εξελίχθηκε σε κάτι παραπάνω. Θα είναι DRM-free (αλλά θέλουν να το διαθέσουν και από Steam και είναι στο greenlight). Έχει στόχο τα $40,000 και έχει ακόμα 5 μέρες να τα φτάσει (έχουν μόλις ξεπεράσει τη μέση του στόχου). Τα tiers τους είναι κάπως ακριβά, και επίσης κάνουν λόγο για special/exclusive in-game items για τους kickstarter backers (δύο κατά τη γνώμη μου φάουλ που θα τους κοστίσουν σε backers - full disclosure: για την ώρα κι εγώ το σκέφτομαι & κλίνω προς το να μην είμαι). Πρόσφατα έδωσαν δημόσια ένα pre-alpha demo του παιχνιδιού (πολύ έξυπνη κίνηση κατά τη γνώμη μου). Το demo το βρίσκετε εδώ (υπάρχει link και στη σελίδα του kickstarter). Ενδιαφέρουσα αισθητική, έχει κάποιες καλές στιγμές χιούμορ (βασικά νομίζω ότι για μένα αυτό ήταν το highlight που παίρνω από το demo. Τα animations θέλουν περισσότερη δουλειά αλλά μιλάμε για pre-alpha, οπότε πολλά πράγματα θα αλλάξουν/θα δουλευτούν περισσότερο παρακάτω). Σχετική kickstarter σελίδα: http://www.kickstarter.com/projects/1750899614/our-darker-purpose-0 Και η καταχώρισή τους στο Steam Greenlight: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=147390204
Tobajara Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Soul Saga! A J-RPG inspired by Playstation classics. Ο τίτλος τα λέει όλα Soul Saga ήταν ένα Ιαπωνιζέ κόμικ που αντέγραφε τη manga αισθητική αλλά με high fantasy δυτικούς κόσμους και τους κλασσικούς τετράγωνους, χτιστούς ιππότες με τις σπαθούκλες / ημίγυμνες τύπισσες με μεγάλα πεπόνια. Δε μου λέει και πολλά αν είναι μεταφορά του setting.
Millennium Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δεν είναι μεταφορά(ή αντιγραφή) αυτού του setting.
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Omni VR Treadmill από Virtuix (hardware) ... the Omni requires external VR glasses (such as the Oculus Rift), a wireless controller (such as an XBOX controller), and a processing unit (currently, we use a PC). The Omni comes with tracking hardware and software to recognize the user’s movements and translate those to steer the avatar in the virtual environment Ένα hardware kickstarter που τρέχει αυτόν τον καιρό (και για 29 μέρες ακόμα) και έχει συγκεντρώσει αρκετό funding, έχοντας ήδη φτάσει τον στόχο του (που ήταν $150,000). Αναμένεται να ανακοινωθούν stretch goals. Δείχνει να είναι αρκετά έξυπνη και low-cost υλοποίηση (έχει και κάποια προφανή μειονεκτήματα, πχ ο όγκος του). Μπορεί να αξιοποιήσει το kinect (αλλά δεν το απαιτεί θα έχει δική του tracking λύση), και θέλει VR glasses (πχ oculus rift -δεν περικλείονται) και μπορεί να λειτουργήσει με παιχνίδια ή άλλες εφαρμογές (πχ navigation, virtual tours) που έχουν keyboard και mouse input (όπως αναφέρουν στο video). Έχουν παραδείγματα από FPS στο κανάλι τους (HL2, TF2, L4D2, BF3, Skyrim κα). Έχει πολύ θετική ανταπόκριση από backers και review/gaming sites. Δεν υποστηρίζουν για την ώρα consoles. Σημείωση. Πάντα συνιστάται προσοχή σε hardware prototypes στο kickstarter (βλέπε περιπτώσεις pebble, ouya - το ouya ειδικά μάλλον θα μας απασχολήσει (κι όχι για την "επιτυχία" του) σε λίγες μέρες που έχουν την επίσημη κυκλοφορία). Επίσης, αν μπει κάποιος στη διαδικασία να κάνει pledge για να πάρει το μηχάνημα, υπάρχουν αρκετά πρόσθετα κόστη (shipping, customs) που δεν είναι προφανή από την τιμή του pledge. Γενικά, δεν θα συνιστούσα σε κάποιον να κάνει pledge για να αγοράσει το Omni. Περισσότερο το παραθέτω ως "να ένα βήμα προς το VR gaming" που είναι ήδη funded. Kickstarter: http://www.kickstarter.com/projects/1944625487/omni-move-naturally-in-your-favorite-game FAQ: http://www.virtuix.com/frequently-asked-questions/
Moderators Praetorian Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Το Armikrog. έφτασε το στόχο του των $900,000 (στις τελευταίες ώρες - απομένουν ακόμα μερικές) και θα χρηματοδοτηθεί. http://www.kickstarter.com/projects/1949537745/armikrog 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 To Satellite Reign, από το δημιουργό του Syndicate Wars. Ένα πραγματικό διάδοχο του Syndicate, μήπως και ξεχάσουμε κάποια FPS αίσχη... Στόχος οι 350.000 λίρες, περίοδος χρηματοδότησης έως 28 Ιουλίου και ορίζοντας κυκλοφορίας ο Δεκέμβριος του '14. Για τους πρώτους 1000, 13 λίρες το παιχνίδι, 16 στη συνέχεια ή για όσους θέλουν απευθείας να στηρίξουν λίγο περισσότερο την προσπάθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα