SPANK Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 H κυκλοφορία για Το Site: http://www.kickstarter.com/projects/leisuresuitlarry/make-leisure-suit-larry-come-again">Leisure Suit Larry αν και ηταν για τέλος του μήνα μετάφερεται για τέλος ιουνίου δυστηχώς
Millennium Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ξεκίνησε και funding για ένα Mech game φτιαγμένο με Unreal 4 engine ,το Heavy Gear Assault.
DimAslan Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Το Shadow of the Eternals δεν το βλέπω πολύ καλά... Δεν είναι τα 5 ευρώ, νομίζω αξίζει το παιχνιδάκι...
Moderators Praetorian Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Το The Realm δεν τα κατάφερε τελικά. Συγκέντρωσαν £94,527 από τον στόχο των £195,000. Στα updates και στο comments section αναφέρουν πως θα επανέλθουν στο μέλλον με περισσότερο υλικό (demo gameplay ή και playable demo) και με δυνατότητα υποστήριξης πληρωμών με CC από US που δεν το είχαν σε αυτή την campaign.
chek2fire Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Και γενικά φαίνετε πολύ καλή ιδέα για adventure τίτλο.
Millennium Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Το Jagged Alliance: Flashback έπιασε τον στόχο του.Συγκέντρωσε $368Κ.
Millennium Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=D2cU8HlEcZY Για τους λάτρεις του off-road υπάρχει και το Spintires το οποίο δεν είχα ξαναδεί.
Moderators Praetorian Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Το AR-K τα κατάφερε οριακά και χρηματοδοτήθηκε. ($101,564 από τον στόχο των $100,000) στη δεύτερη προσπάθεια τους στο kickstarter. Είναι episodic point and click adventure (DRM free διανομή), θα έχει 4 συνολικά επεισόδια (εκ των οποίων το πρώτο έχει κυκλοφορήσει, το δεύτερο είναι σχεδόν έτοιμο, και το kickstarter ήταν για τη χρηματοδότηση των δυο εναπομεινάντων επεισοδίων. AR-K, an old-school game with a new twist ETA για όλη τη season: Μάρτιος 2014. Demo από το 1ο επεισόδιο * *. Στο kickstarter αναφέρουν ότι δίνουν το πρώτο επεισόδιο (ολόκληρο) δωρεάν, αλλά στο site βρίσκω μόνο αυτά τα links προς "demo", οπότε δεν είμαι σίγουρος τί ισχύει τελικά (δεν έχω παίξει το demo και δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αν είναι το πλήρες επεισόδιο ή όχι). Edit: Οk, μου διέφυγε εντελώς η φόρμα (στα δεξιά εδώ) που δίνεις το e-mail σου (και επιλέγεις "for PC") για να σου στείλουν ένα download link για το πρώτο επεισόδιο (ολόκληρο).
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Armikrog, ένα stop-motion adventure game, από το δημιουργό των Earthworm Jim και Neverhood. Στόχος οι $900.000, περίοδος χρηματοδότησης έως 27 Ιουνίου και $20 για το παιχνίδι, το οποίο έχει ορίζοντα κυκλοφορίας τον Ιούλιο του '14. 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Yep. Κλασσικά, πρώτα πέταξα τα λεφτά στην οθόνη και δεν έγινε τίποτα Μέτα πάτησα στο pledge. (Για άλλη μια φορά ορκίζομαι) αυτό και τέρμα για φέτος.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 To Unrest ξεκίνησε πριν λίγες μέρες με τον ταπεινό στόχο των $3000, τον οποίο όχι απλά ξεπέρασε αλλά βρίσκεται ήδη στις $15000+ με stretch goals έως και τις $25000. Αυτό που μου κίνησε το ενδιαφέρον είναι η έμφαση που δίνουν στο διάλογο ως βασικό μηχανισμό προώθησης της ιστορίας και δευτερευόντως στη βία (περιγράφουν το σύστημα σαν κάτι παρόμοιο με τις ξιφομαχίες στο Sid Meyer's Pirates!) Ενδιαφέρον έχει επίσης το ότι σε κάθε κεφάλαιο της ιστορίας ο παίκτης χειρίζεται ένα διαφορετικό χαρακτήρα και βλέπει την ιστορία από τη σκοπιά του καθενός. Το τι κάνει σε κάθε κεφάλαιο (ακόμη και ο θάνατος του χαρακτήρα που χειρίζεται) ενσωματώνεται στην ιστορία που ακολουθεί. Τα γραφικά είναι πολύ απλά και η κίνηση όχι ιδιαίτερα γοητευτική από ό,τι έχω δει ως τώρα, αλλά με τα επιπλέον χρήματα που έχουν ήδη συγκεντρώσει υπόσχονται βελτίωση σε αυτούς τους τομείς, επιπλέον χώρους για εξερεύνηση, πλουσιότερο background story και γενικά εμπλουτισμό του παιχνιδιού, το οποίο είναι στα $10 με ορίζοντα κυκλοφορίας το Φεβρουάριο του '14. Yep. Κλασσικά, πρώτα πέταξα τα λεφτά στην οθόνη και δεν έγινε τίποτα Μέτα πάτησα στο pledge.(Για άλλη μια φορά ορκίζομαι) αυτό και τέρμα για φέτος. Κι εγώ έτσι έχω ορκιστεί, αλλά έχουμε και το επικείμενο Kickstarter για ένα spiritual successor του Syndicate Wars σε λιγότερο από μήνα... Γενικά, δεν υπάρχει "σωτηρία", όλο και κάποιος ρίχνει μια ιδέα που λες αξίζει να τη στηρίξω (αν και το Darkwood στο Indiegogo δεν το βλέπω να προλαβαίνει...) Πάντως, έχω ήδη 3 projects ολοκληρωμένα, από τα οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος, αναμένω σύντομα και άλλα 2-3, γενικά καλά πηγαίνει η όλη προσπάθεια, παρά τις αναπόφευκτες καθυστερήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα