Moderators Praetorian Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Είναι περίεργο που το Realm δεν έχει τύχει περισσότερης αγάπης στο kickstarter, γιατί τα δείγματα gameplay/design/concept art που έχουν δώσει στο campaign είναι τουλάχιστον αξιόλογα. (Ίσως είναι λόγω του ότι έχουν έδρα στο UK δεν μπορείς να πληρώσεις μέσω amazon payments αλλά απευθείας στο kickstarter, ή ότι το Dreamfall Chapters τελείωσε σχεδόν πρόσφατα το campaign του* και οι point-n-click adventure backers δεν έχουν τον ίδιο ενθουσιασμό, ή ότι δεν έχει/δεν έχουν κάνει την ίδια προώθηση σε sites του χώρου). Είμαι backer για την ώρα στο Digital Deluxe Elder tier *. Btw, στο Dreamfall Chapters, γινόταν ο ορισμός του παραλογισμού (για μένα anyway) στα pledges. Τουλάχιστον αν τα comments ήταν αντιπροσωπευτικά, υπήρχε κόσμος που έδινε 100 και 200 ευρώ παραπάνω για να πάρει physical rewards ή add ons ή την παπαριά με τα custom cloths/skins, πολλές φορές ξεκινώντας από pledge 20-30 ευρώ και φτάνοντας σε pledge 300+, ενώ υπάρχαν άτομα που σχεδόν κλαιγόταν πως δεν τους φτάνει το budget να δώσουν 400+ ή άτομα που έδιναν 400+ ενώ δεν τα είχαν (...). Γενικά είναι περίεργο τι σου κάνει το hype για ένα παιχνίδι (και ίσως και η ελλιπής/μερική κατανόηση του πώς δουλεύει το kickstarter).
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Για μένα είναι καθαρά θέμα αδυναμίας να αντεπεξέλθω οικονομικά: δέκα δολάρια εδώ, δεκαπέντε εκεί, συν 2 project που τα στήριξα σε αρκετά υψηλότερο επίπεδο, μαζεύεται ένα πολύ σεβαστό ποσό. Κάτι οι αγορές εκτός Kickstarter, κάτι τα pledges, είπα να τραβήξω μια γραμμή. Το reimagining του Jagged Alliance (το οποίο παρά το πολύ μεγάλο όνομα και τα πολύ ελπιδοφόρα δείγματα δουλειάς της ομάδας που μεταφέρει το Space Hulk σε TBS επίσης δεν πηγαίνει καλά) θα είναι για μένα το τελευταίο pledge μέχρι το φθινόπωρο (εκτός κι αν βγουν οι Full Control με κανένα TB Necormunda, εκεί ναι :Ρ). Υπάρχουν αρκετά project που θα ήθελα να στηρίξω, αλλά είναι καθαρά πρακτικοί οι περιορισμοί.
Moderators Praetorian Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Σίγουρα υπάρχουν πρακτικοί περιορισμοί και προφανώς διαφορετικό προσωπικό όριο που έχει ο καθένας στο πόσα projects θεωρεί ok να στηρίζει ειδικά χωρίς να έχει δει κάποιο αποτέλεσμα. Δεν ήθελα να βγει από το post μου κάποιο μήνυμα "γιατί δεν στηρίζετε το The Realm/το τάδε project;". Ήδη κι εγώ θεωρώ ότι το έχω παρακάνει με το backing και χρειάζομαι ένα γερό διάλειμμα (έχω και δεύτερες σκέψεις για 1-2 από τα projects που στήριξα)Η απορία μου ήταν γενικότερη -γιατί δεν έχει καλύτερη τύχη το The Realm ενώ δείχνει αρκετά ωραίο ως concept για adventure game και ,αν και νέα εταιρεία, η ομάδα τους φαίνεται να έχει αρκετά ταλαντούχα άτομα- και θα ίσχυε ακόμα και αν δεν ήμουν backer (αν και τότε ίσως θα στεκόταν *χειρότερα* ως απορία).
Millennium Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=kgxJOzIUtZY Βιντεο με gameplay
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Κάπως adventure oriented projects στο kickstarter: City Quest: A Point & Click Adventure από Stone Monkey Studios (μικρή ομάδα developers). Έχει πολυυυυ retro (έως βασικό ) στυλ γραφικών (θυμίζει εποχές Larry Suite 1 και ακόμα πιο πίσω), και υπόσχονται αρκετό χιουμορ. Ο στόχος τους είναι χαμηλός -$8,000- (κυρίως θέλουν να ενισχύσουν το soundtrack και να πάρουν license για τη χρήση της Unity3d. Υπόσχονται DRM-free release, και πιθανό portability (Linux, Mac, PC -και Ouya ως strech goal ). Με 5$ ως early bird, δίνουν το παιχνίδι DRM-free όταν βγει, σε όλες τις πλατφόρμες. *Αν είχε και command line interface θα με είχε κερδίσει αμέσως. Ως point-n-click με αυτά τα γραφικά, είναι λίγο πιο δύσκολο. Δίνουν free demo. Τρέχων στόχος κυκλοφορίας: Σεπτέμβρης/Οκτώβρης 2013. Η σελίδα στο Kickstarter ----- A Small Favor - 2D Side-Scrolling Adventure Game από ClickShake Games (έχουν κάνει το Ballads of Reemus). Παιχνίδι με πλοκή επιστημονικής φαντασίας που πρωτοκυκλοφόρησε το 2009 ως σειρά από browser based (online) παιχνίδια- διαθέσιμα ακόμα. Το ξανασχεδιάζουν ως reboot στο στυλ side scrolling 2d adventure, με περισσότερο περιεχόμενα, νέα γραφικά κλπ στα πρότυπα του Out of this World (Another World) και με λίγο από Beneath a Steel Sky/Full Throttle ατμόσφαιρα. Όμορφα γραφικά, δική τους μηχανή (θα χρειαστεί περαιτέρω ανάπτυξη για να τρέξει σε Linux/κινητά κλπ). Κι εδώ χαμηλός σχετικά στόχος ($30,000). Υπόσχονται DRM-free και release τουλάχιστο για PC και Mac. Τρέχων στόχος κυκλοφορίας ο Οκτώβρης 2013. $6 είναι το pledge για early birds (digital download). Σχετικά videos στο spoiler: Η σελίδα στο Kickstarter ----- Among the Sleep από Krillbite Studio (Νορβηγία) Horror "Adventure" (κοντά στα πρότυπα του Amnesia νομίζω) όπου παίζεις στο ρόλο ενός παιδιού δύο χρονών(!). Να πω την αλήθεια δε με ενθουσιάζει το βασικό concept, αλλά γούστα είναι αυτά και το project είναι ήδη αρκετά δημοφιλές στο kickstarter (και σε reviewing sites). Sample gameplay στο spoiler: Στόχος $200,000, κυκλοφορία υπολογίζεται για το Δεκέμβρη 2013. Θα έχει και DRM free έκδοση (από gog.com ή από δικό τους κατάστημα -αλλά θα διατίθεται και από το Steam). Η σελίδα στο Kickstarter
Millennium Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 http://www.kickstarter.com/projects/524168447/the-stomping-land 1
MeSiaSs Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Αρκετά ενδιαφέρων φαίνεται το The Stomping Land έχουμε και καιρό να δούμε κάτι αξιόλογο με δεινόσαυρους.
Tobajara Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Shadowrun Returns' non-Kickstarter reward DLC to require Steam, DRMhttp://www.joystiq.com/2013/04/13/shadowrun-returns-non-kickstarter-reward-dlc-to-require-steam/ επειδή νομίζω πέρασε απαρατήρητο, οι backers θα πάρουν και τη Steam και την DRM free έκδοση, η οποία όμως θα έχει περιορισμούς στο user created content και manual εγκατάσταση των patches.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Εξήγησαν πώς έχει η κατάσταση στο update 50: βασικά, το θέμα δημιουργήθηκε λόγω του ότι δεσμεύονται από τους όρους παραχώρησης του license (το οποίο δεν ανήκει στη Harebrained Studios).
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Darkwood (indie gogo project) από την τριμελή ομάδα της Acid Wizard Studio. Το κατατάσσουν ως top-down, oldschool, sandbox survival horror με "procedurally" generated maps. Με RPG και roguelike στοιχεία. Στόχος τα $40.000 σε fixed funding campaign (λειτουργεί όπως το kickstarter - παίρνουν χρήματα μόνο αν φτάσουν τον στόχο). http://www.indiegogo.com/projects/darkwood 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δε με αφήνουν να αγιάσω ορισμένοι... 1
Millennium Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Έχει ξεκινήσει και το funding στο Shadow of the Eternals
SPANK Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Για οποιον εχει κανει pledge στο Leisure Suit Larry στο kickstarter σήμερα αρχίζει η beta και μπορείτε να το κατεβάσετε μεσω του steam (θα σας έρθει email)
DimAslan Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Χμμμ... Το Shadow of the Eternals φαίνεται καλό. Κάτι από Clive Barker's Undying μου θύμισε κάποια στιγμή. Με βλέπω για μια μικρή υποστήριξη μάλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα