Millennium Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tNF37HGwZtc
Millennium Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=6gMbLjUjs1w
panther_512 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Έλαβα email από την DGi που φτιάχνουν το Consortium όσον αφορά τα ερωτήματά μου για το πολύ μικρό "παράθυρο" μεταξύ της χρηματοδότησης του παιχνιδιού και της κυκλοφορίας του. Όπως είχα υποθέσει, αυτό που βλέπουμε είναι το τελικό σχεδόν προϊόν. Το παιχνίδι θα έχει διάρκεια 5-6 ώρες.
chek2fire Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 το elite έχει πιάσει τα 730k και έχει δρόμο ακόμα αλλά έχει 21 μέρες μπροστά του. Είναι το μόνο game που με ενδιαφέρει αρκετά να χρηματοδοτηθεί.
Millennium Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Το elite παει σχετικα αργα αλλα εχει χρονο. Ηταν να βγει σημερα ενα prototype για το godus.Το βγαλαν?
Millennium Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Star Command prepped for limited January release.
chek2fire Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Πως μπορείς να παρακολουθείς στο kickstarter τα νέα από project που σε ενδιαφέρουν αλλά δεν έχει χρηματοδοτήσει? δλδ να σου έρχετε ένα email με τα νέα τους η τουλάχιστον να το βλέπεις στο mail του account σου στο kickstarter.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Πως μπορείς να παρακολουθείς στο kickstarter τα νέα από project που σε ενδιαφέρουν αλλά δεν έχει χρηματοδοτήσει? δλδ να σου έρχετε ένα email με τα νέα τους η τουλάχιστον να το βλέπεις στο mail του account σου στο kickstarter. Σε κάθε project home page υπάρχει (κάτω από το βίντεο) ένα σημείο που γράφει remind me. Αυτό, σου στέλνει mail όταν πλησιάζει στη λήξη του ένα campaign, αλλά δεν ξέρω αν σε αυτή την υλοποίηση ενημερώνει και για τα updates -παλιότερα ίσχυε, τελευταία δεν το έχω δοκιμάσει.
chek2fire Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 λέω μετά την λήξη και την χρηματοδότηση του παιχνιδιού ανεβάζουν συνέχεια νέα με το πως πάει η ανάπυξη του. Αυτά μπορείς να τα παρακολουθείς κάπως με rss με mail η τουλάχιστον με mail στο account σου γιατί δεν βλέπω να υπάρχει κάτι τέτοιο. Υπάρχουν αρκετά παιχνίδια η project που ενώ δεν είχα χρήματα να συμμετέχω θα ήθελα να δω πως πάνε στην ανάπτυξη τους.
Millennium Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Layoffs at Elite: Dangerous developer Frontier Καλα αυτοι ακομα δεν ξεκινησαν και εχουν απολυσεις?
chek2fire Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 και νομίζω τα 1,200 μύρια λίρες που ζητάνε δλδ κοντά στα 2 μύρια ευρω είναι υπερβολικό ποσό
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 λέω μετά την λήξη και την χρηματοδότηση του παιχνιδιού ανεβάζουν συνέχεια νέα με το πως πάει η ανάπυξη του. Αυτά μπορείς να τα παρακολουθείς κάπως με rss με mail η τουλάχιστον με mail στο account σου γιατί δεν βλέπω να υπάρχει κάτι τέτοιο. Υπάρχουν αρκετά παιχνίδια η project που ενώ δεν είχα χρήματα να συμμετέχω θα ήθελα να δω πως πάνε στην ανάπτυξη τους. Σε παλιότερες υλοποιήσεις τα starred projects όποτε είχαν public update (δηλαδή όχι μόνο για backers) λάμβανες κανονικά ειδοποίηση. Τώρα, όπως το έψαξα (γιατί έχω κι εγώ μερικά projects που δεν είχα χρήματα να υποστηρίξω αλλά θα ήθελα να δω πώς προχωράνε) μόνο ένα email στέλνουν κοντά στη λήξη του χρόνου χρηματοδότησης, μετά πρέπει να τα παρακολουθείς "χειροκίνητα", ούτε το FAQ αναφέρει κάτι άλλο πέρα αυτού του email ειδοποίησης. Πισωγύρισμα ήταν αυτό, και γενικά το interface από τις αρχές του '12 μέχρι σήμερα δεν έχει βελτιωθεί ουσιαστικά. Στο θέμα της υποστήριξης project, εγώ έχω περάσει από καιρό στην απλή παρακολούθηση, γιατί αφενός χρήματα δεν υπάρχουν για να δεσμευτούν τώρα με ορίζοντα διετίας, και αφετέρου γιατί με εξαίρεση μία κυκλοφορία και δύο beta (που θα έπρεπε να έχουν κυκλοφορήσει αλλά πάμε για '13 Μάρτιο-Απρίλιο) πάρα πολύ χαλαρούς τους βλέπω στο θέμα της τήρησης αυτών των χρονοδιαγραμμάτων: σύμφωνοι, να βγουν οι τίτλοι σωστοί, αλλά όταν δεσμεύεις χρήματα χωρίς να έχεις τελικά ορίζοντα συγκεκριμένο, είναι κάπως.
chek2fire Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Ετσι και αλλιώς όταν βγουν θα τα διαθέσουν δλδ μπορείς να τα αγοράσεις και τότε. Εγώ χρηματοδοτώ μόνο τίτλους που μου αρέσουν να παίξω και φυσικά όταν θα έχω λεφτά Να ξεκαθαρίσουμε όμως κάτι με αφορμή ένα άρθρο που διάβαζα αυτές τις μέρες. Οταν χρηματοδοτείς κάτι δεν είναι και σίγουρο ότι θα βγει ποτέ το τελικό προιόν. Είναι σαν μια επένδυση που παίρνεις το ρίσκο της κυκλοφορίας. Πριν κάτι βδομάδες μερικοί από τους χρήστες του kickstarter το κατάλαβαν αυτό με άσχημο τρόπο καθώς ένα παιχνίδι που είχαν χρηματοδοτήσει σταμάτησε ξαφνικά την ανάπτυξη του χάνοντας όσοι συμμετείχαν και τα λεφτά τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα