Προς το περιεχόμενο

Kickstarter, Indiegogo, Fig και άλλα crowd funding projects

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το sui generis θα ξανακάνει kickstarter μόνο για την μηχανή γραφικών.

Έκανα back και αυτό Link.png Site: Ιceblink-engine

Μην δω turnbased και 2D πετάω λεφτά στην οθόνη :/

Η αλήθεια είναι ότι θέλω να δω το C# scripting engine είναι κάτι που θα φανταζόμουν να ασχοληθώ και εγώ αν είχα

χρόνο

PS. Και το πρώτο μου failed backed project είναι γεγονός

Link.png Site: Antharion

http://www.kickstarter.com/projects/879484120/antharion?ref=users

Ευτυχώς θα επανέλθουν και αυτοί γιατί είχαν κάνει άρκετή δουλειά

• Απαντ. 924
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Empires at War 1805

Είναι ελληνική προσπάθεια από τη νεοσύστατη εταιρεία "Oplon Games".

Πρόκειται browser-based παιχνίδι στρατηγικής, που χρονικά τοποθετείται στην Ευρώπη του 1805 (Napoleonic era) και παίζεται σε γύρους. Από ό,τι μπορώ να καταλάβω, έχει αρκετές επιλογές και σύνθετο σύστημα χειρισμού και ευνοεί συνεργασίες, offline συμμαχίες και πισώπλατα μαχαιρώματα :)

Η καμπάνια για το funding είναι στο IndieGogo (αντίστοιχη platform του Kickstarter με κάπως περισσότερες ελευθερίες στους developers). Δεν έχουν υψηλό στόχο, και απομένουν ακόμα 10 μέρες.

Link στο indiegogo: http://www.indiegogo.com/eaw-1805

Επίσημο site: www.eaw1805.com

Δημοσ.

Ο Μουλινέξ (έτσι και να πονάει) έχει ξεπεράσει προ πολλού το στάδιο του ονειροπόλου, έχει ολοκληρώσει το στάδιο του οραματιστή, έχει υπερβεί και τη φάση του γραφικού και τώρα είναι απλά θλιβερός. Ο κύριος που νομίζει πως οι παίκτες είναι εικονικοί κρατούμενοι για να κάθονται να σπάνε εικονικές πέτρες για να αποκαλύψουν...τι?

Μαύρο. Είχε περισσότερες ευκαιρίες από κάθε άλλον στη βιομηχανία και τις κατασπατάλησε.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

To GODUS έχει ξεκινήσει συμπαθητικά (ή ίσως απλά να επηρεάζομαι από το τέλμα στο οποίο έχει πέσει το Elite και τις -αναμενόμενες, εν πολλοίς, παρά τα 4 updates ήδη- δυσκολίες του Thorvalla) καθώς βρίσκεται ήδη στο 17% ενός διόλου ευκαταφρόνητου στόχου.

Για να περάσουμε λίγο από τα μεγάλα ονόματα σε κάτι πιο indie, οι φίλοι των 4Χ space strategy ίσως θα ήθελαν να δουν το Predestination :με 25.000 δολάρια στόχο και ορίζοντα το Δεκέμβριο του '13, πρόκειται για την προσπάθεια μιας μικρής ομάδας από το Μπέλφαστ (ακούστε το βίντεο για να απολαύσετε προφορά, το game ειδικά -γκεμ- μου θυμίζει μια συγκάτοικο πίσω στο μακρινό '97) να φτιάξει ένα σύγχρονο Μaster of Οrion.

Εντάξει, ο μισός πλανήτης θέλει να φτιάξει ένα σύγχρονο Μaster of Οrion, αλλά οι συγκεκριμένοι έχουν θέσει τις βάσεις (πριν βγουν στη γύρα να ζητήσουν χρήματα...) έχουν ένα χάρτη και ένα-δυο combat screens, terraforming και μερικές ακόμη ενδιαφέρουσες ιδέες.

Πολύ συμπαθητικό βίντεο έχει και το Limit Theory (αν κι έχω κουραστεί να ακούω για procedural generation), ο νεαρός τα λέει στρωτά κι έχει κάτι συγκεκριμένο (και πολύ ενδιαφέρον αισθητικά) να δείξει, πριν βγει κι αυτός για να ζητήσει 50.000 δολάρια με ορίζοντα ολοκλήρωσης του παιχνιδιού τον Ιανουάριο του '14. RTS εδώ, σε αντίθεση με το TBS του Predestination.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...