kanarinaki Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Καλημέρα.έχω ένα pc hp με windows xp.θέλω να εγκαταστήσω έναν εκτυπωτή.δεν μου ανοίγει το setup από το cd.και πάω από τον πίνακα ελέγχου->προσθήκη υλικού και μου βγάζει μήνυμα ότι κάποια άλλη εγκατάσταση συσκευής βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και να περιμένω να ολοκληρωθεί.τι μπορώ να κάνω?
TheELF Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Reboot,προφανώς κόλλησε η εγκατάσταση όταν την έτρεξες,αν πάλι τζίφος. Πάνε και στην σελίδα του εκτυπωτή κατέβασε τον driver από εκεί και δοκίμασε με αυτόν.
kanarinaki Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Ούτε από την ιστοσελίδα μου το περνάει.ξεκινάει η εγκατάσταση, μου ζητάει να τον ενεργοποιήσω και να τον συνδέσω και μετά κολλάει.δείχνει για ώρες ότι κάνει σύνδεση.
TheELF Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Ποιος εκτυπωτής είναι; Δοκίμασε(αν δεν είναι ήδη) να τον συνδέσεις σε μια usb στο πίσω μέρος του κουτιού,από αυτές που βγαίνουν απευθείας από την μητρική,αν έχεις δοκίμασε και με άλλο καλώδιο. Διάβασε το εγχειρίδιο του και δες αν λέει κάτι σχετικό,αν έχει display ή βγάζει σήμα λάθους με άλλο τρόπο δες το και αυτό και πες μας.
kanarinaki Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 στο εγχειρίδιο έλεγε να κάνω ανασυγκρότηση.τίποτα πάλι.έχω δύο εκτυπωτές hp.κανέναν δεν περνάει.
Divxakias Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Κάποια άλλη εγκατάσταση τρέχει σε background και δεν έχει ολοκληρωθεί... Με τον Windows Installer CleanUp μπορείς να καταργήσεις ένα κατεστραμμένο αρχείο που ήταν το αποτέλεσμα μιας αποτυχημένης εγκατάστασης. Link Link
kanarinaki Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Τελικά λύθηκε το πρόβλημα με το clean installer.ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα