FFighter Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 σημερα περασα το CoPilot Live Premium Europe v9.1.0.269. σε λιγο θα το δοκιμασω στο δρομο και θα σας πω εντυπωσεις...
conkal Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Ευχαριστώ για την απάντηση. Kαι οι δύο αναφερόμενες συσκευές εχουν AGPS . Τώρα δεν έχω καταφέρει να το ξεκαθαρίσω αν το Α ( assisted) σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει συνδεση στο διαδίκτυο υποχρεωτικά (κάτι που μου είπαν στη Samsung και τη Motorola που τηλεφώνησα αλλά δεν με έπεισαν γιά τη γνώση τους στο αντικείμενο) ή ότι απλά μπορεί η συσκευή να ζητήσει επιπλέον βοήθεια μέσω διαδικτύου όποτε χρειαστεί. και μενα ειναι AGPS το κινητο. Αυτο σημαινει οτι αμα εχεις το 3G ανοιχτο τοτε σου δινει ακριβεστερο σημα,κλειδωνει πιο γρηγορα τοποθεσια και σε καλύπτει σε περιπτωση απωλεια καποιων GPS δορυφορων
alex01 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Γεια σε όλους! Θα το εκτιμούσα πολύ αν με βοηθούσατε σε αυτό το θέμα. Είμαι μεταξύ 2 κινητών που θέλω να αγοράσω. ΝΟΚΙΑ 610 με λειτουργικό windows phone και Samsung Ace με Android 2.3. Θέλω όμως να έχω πλοήγηση φουλ (φωνητική κλπ), που να μπορώ να χρησιμοποιήσω το κινητό στο αυτοκίνητο ως gps, ΧΩΡΙΣ να χρειάζεται σύνδεση στο internet. Ποιο με συμβουλεύετε να επιλέξω;
radical239 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 για στίγμα αλλά και καταγραφή διαδρομής δοκίμασε to maverick Site: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.codesector.maverick.lite&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jb2Rlc2VjdG9yLm1hdmVyaWNrLmxpdGUiXQ..
Hamurabi Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε παιδες να ρωτησω κατι...στο sygic οπου μπορεις ναχεις τους χαρτες offline... μπορω offline να πλοηγηθω απο μια διευθυνση σε μια αλλη; ή μπορω μονο να βλεπω τους χαρτες;
greg_m Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 έχετε βρει κάποιο που να δουλεύει σωστά κυρίως στην Αθήνα? 1
FFighter Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 έχετε βρει κάποιο που να δουλεύει σωστά κυρίως στην Αθήνα? ολα δουλευουν μια χαρα.
iguana Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μια σημειωση η τελευταια εκδοση google maps εχει επιλογη για αποθηκευση χαρτη ωστε να ειναι διαθεσιμος χωρις συνδεση
aghahowa Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Έχω την εντύπωση οτι το gps δεν θα δουλέψει κάτω απο το νερό. Καλύτερα να ρωτήσεις σε καποιο πιο ειδικό φορουμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα