Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν περιγράψω το πρόβλημα που αντιμετωπίζω, έψαξα αρκετά για να βρω σχετικό θέμα αλλά δεν βρήκα.

Στο σύστημά μου έχω win 7 32 και 64 και έχω επιλέξει, και στα δύο, να βλέπω προεπισκόπηση των εικόνων και των videos (avi κλπ) στα thumbnails.

Διευκρινίζω ότι και στα δύο OS έχω τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις στο View, ως προς το θέμα αυτό.

Το περίεργο είναι ότι στα 64 βλέπω κανονικά, στα thumbnails, προεπισκόπηση των φωτο και των videos, των ίδιων αρχείων, ενώ στα 32 βλέπω μόνο των φωτο και όχι των videos.

Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει;

Δημοσ.

Τα thubnail για να τα βγάλει σωστά πρέπει να έχει και τα σωστά codec,πρέπει να ψαχτείς προς εκεί μεριά.

Βασικά εγώ με το που έβαλα τα Shark007's FREE Codecs βρήκα την υγεία μου,βγάζει thubnail για τα πάντα.

Δημοσ.

Κατ' αρχάς, ευχαριστώ για τη βοήθειά σου, για άλλη μια φορά.

Διερωτώμαι, όμως, γιατί πρέπει κάποιος χρήστης των Win7 να καταφύγει σε άλλο πρόγραμμα, για τη μορφοποίηση των thumbnails, και όχι στο OS του, και, πολύ περισσότερο γιατί να υπάρχει η διαφορά εμφάνισης στα 32 και στα 64 στο ίδιο pc, για τα ίδια αρχεία;

ΥΓ. Σημειωτέον ότι και στα δύο OS έχω εγκαταστήσει τους CCCP (ίσως διαφορετική έκδοση), εάν αυτό βοηθάει.

Δημοσ.

Κατέβασα και εγκατέστησα τους codecs του Shark αλλά και πάλι δεν διορθώθηκε το πρόβλημα.

Εκείνο που παρατήρησα, επίσης, είναι ότι, στα 32 σύνδεσα ένα άλλο εξωτ. στον οποίο έχω μερικές προηγούμενες εργασίες με πολύ υλικό σε video (avi, mpeg, m2ts κλπ).

Όλα τα αρχεία αυτού του δίσκου αλλά και τα folders που περιέχουν αρχεία video εμφανίστηκαν με thumbnails με εικόνα των αρχείων, ενώ αρνείται πεισματικά να δείξει με εικόνες στα thumbnails τα αρχεία avi κλπ που έχω στον εσωτ. δίσκο τα οποία μπορώ να δω με εικόνες στα 64 !!!

Δημοσ.

Τότε ενδέχεται να έχει χαλάσει η βάση δεδομένων για τα εικονίδια.

Δοκίμασε να την ανανεώσεις,πάνε στης επιλογές φακέλων και άλλαξε την επιλογή Nα εμφαvίζovται πάvτα εικovίδια και πoτέ μικρoγραφίες μετά δεξί κλικ στον C: -> ιδιότητες και κάνεις Eκκαθάριση Δίσκoυ μετά ξανά επιλέγεις το Nα εμφαvίζovται πάvτα.... ,ενδέχεται να χρειαστεί επανεκκίνηση και λίγος χρόνος μέχρι να ξανά φτιάξει εικονίδια.

Δημοσ.

Ακολούθησα τις οδηγίες, για τις οποίες ευχαριστώ και πάλι, αλλά, δυστυχώς, δεν διορθώθηκε το πρόβλημα.

Είτε θα διορθωθεί σε βάθος χρόνου είτε θα ζήσω μ' αυτό είτε θα εγκαταλείψω τα 32 για μόνιμη χρήση των 64 !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...