Προς το περιεχόμενο

Γνωμες για φωτογραφικη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολους τους συμφορουμιτες θα ηθελα την αποψη σας για αυτην την φωτογραφικη... http://www.skroutz.gr/s/320122/Panasonic-Lumix-DMC-TZ18.html

Την εχω βρει μεταχειρισμενη στα 100 € αξιζει η αγορα..;

Sent from my iPhone using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα reviews λένε ότι είναι καλή, αλλά δες στο άμαζον τις χαμηλές βαθμολογίες, διάβασα 5-6 και οι 4 δηλώνουν ότι είναι ευπαθής σα κάμερα.

Μάζεψε λίγα παραπάνω.

Καλησπέρα.

Ας καταθέσω κι' εγώ την άποψή μου.

Ωραίες φωτογραφίες βγάζει . Υπάρχει , κατ' εμέ, μια ευπάθεια στα κυκλώματα ελέγχου του φακού . Είχα δύο μηχανές της ίδιας σειράς ΤΖ χχ και οι δύο εμφάνισαν προβληματάκι. Στην μία περίπτωση , εντός εγγύησης (Ιούλιος 2008), φρόντισε η ASTRA Service να επισκευασθεί σύντομα και μάλιστα , για να μην μείνω καλοκαιριάτικα χωρίς μηχανή , με κάλυψε με μια παλαιότερη μεταχειρισμένη και μάλιστα χωρίς να το ζητήσω. Οι ίδιοι πήραν τηλέφωνο για ενημέρωση όταν ενημερώθηκαν ότι θα αργούσε το ανταλλακτικό.

Πάντως , αν συμβεί οτιδήποτε εκτός εγγύησης , τα κόστη των ανταλλακτικών είναι κάπως ... τρομακτικά rolleyes.gif

Ουσιαστικά , πας για άλλη μηχανή .

εχω την TZ10 περιπου ενα χρονο και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος...

εχω διαβασει οτι ειναι απο τις καλυτερες κομπακτ..

περυσι το Πασχα, ενα μηνα μετα την αγορα της επεσε κατω σε τσιμεντο με το φακο ανοικτο...!! παρα τις 2 αμυχες που εγιναν στο τριτο δακτυλιο που ειναι γυρω απο το φακο, απο το πεσιμο, δουλευει μια χαρα...

Μια φορα το μηνα παω για ορειβασια και με συντροφευει σε σχετικα δυσκολες συνθηκες.

νομιζω και η ΤΖ18 πρεπι να ειναι σχεδον ιδια

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...