Tuxer Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Με τα errors /system 32 & crash explorer.exe θεωρω οτι ειναι πλεον καθαρα θεμα λειτουργικου εκτος αν κρινω κατι λαθος.. Εχω αδικο?? Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2012 από Tuxer
alex89 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Αν στην ubuntu ο υπολογιστής δουλεύει τότε πιθανόν το πρόβλημα είναι στο software. Για το crachαρισμα δες αυτό το πρόγραμμα.
Tuxer Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Αν στην ubuntu ο υπολογιστής δουλεύει τότε πιθανόν το πρόβλημα είναι στο software. Για το crachαρισμα δες αυτό το πρόγραμμα. θα το κοιταξω αναλυτικοτερα, Αλλα μαλλον θελει σκισιμο ο δισκος με τα 7αρια..
Tuxer Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 http://img338.imageshack.us/img338/1548/img20120401171952.jpg εκανα σε ξεχωριστο δισκο install windows 7 και επειδη τον χωρισα σε partition ε δεν εβαλα φαινετε πολυ χωρο και οταν πηγα να κανω updates δεν εφτανε,μετα εκανα reboot το pc και οταν το ανοιξα μου εβγαλε το μηνυμα στο link που βλεπετε...
Tuxer Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Για να μπουνε σε μια ταξη τα πραγματα, στο παλιο το pc εφταιγε η 1 μνημη για αυτο Και δεν εκανε σωστη εκκινηση, στο δε 2ο pc δεν γνωριζω γιατι ετρωγε σκαλωμα, ο δισκος πηγε σε ενα αλλο μηχανημα ενος φιλου τεσταριστηκε, φορμαριστηκε και μετα στο δικο μου pc ξανα μπηκαν τα 7αρια * + οτι ετρεξα και το .exe patch για τον δισκο απο την segate για το fw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα