Προς το περιεχόμενο

Windows 7 crash

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει ενα προβλημα παιδες εδω και καιρο με τα 7αρια, ενταξει αφενος εχουν τσιμπησει καποια trojan κλπ απο την αλλη δε εχω το προβλημα που ανεβασα στην εικονα, και μου το κανει μονο στα 7αρια στο ιδιο pc σε αλλο δισκο που εχω ubuntu ολα κομπλε..

Εδω ειμαστε και το συζηταμε το θεμα.

http://img51.imageshack.us/img51/9735/img20120323004432.jpg

Δημοσ.

οποτε και αυτο ειναι μια λυση,αλλωστε ειτε τρεξω αυτο ειτε τρεξω ενα απο τα προτεινομενα, προφανως το ιδιο θα μου βγαλει σαν αποτελεσμα.

• Moderators
Δημοσ.

οποτε και αυτο ειναι μια λυση,αλλωστε ειτε τρεξω αυτο ειτε τρεξω ενα απο τα προτεινομενα, προφανως το ιδιο θα μου βγαλει σαν αποτελεσμα.

Γεπ. Το νοημα ειναι να τρεξεις το memtest 4.20, ανεξαρτητως απο που θα το παρεις. Ubuntu cd, ξεχωριστο memtest, ταδε διανομη linux, ολα ειναι το ιδιο.

• Moderators
Δημοσ.

Γιατί δεν προσπαθείς να διαβάσεις το Dump file που δημιουργείται..

Link

Κανε ενα κοπο να διαβασεις το link που δινω στο πρωτο post και θα καταλαβεις γιατι προτεινα να ξεκινησει απο κει.

Το προγραμμα που αναφερεις, αναφερεται στο post και οπως λεω και εκει, δεν αναλυει τα dumps, απλα τα διαβαζει. Και αυτος ειναι ο λογος που εγραψα δικο μου προγραμμα για αυτη τη δουλεια.

Αλλα πριν παει κανεις στην αναλυση των dumps, καλο ειναι να μαθει εαν οντως θα βρει τη λυση μεσω αυτης.

Δημοσ.

Εως τωρα αυτο που εκανα ηταν να γραψω σε ενα cd το αρχειο αυτο memtest Αλλα οσο και αν προσπαθησα Δεν bootare.. φταει το οτι ειναι -rw δεν ξερω.. μπορει, απο κει και περα οταν σκαει η μπλε οθονη και μετα που με ξανα βαζει στο συστημα δειχνει και αλλη ωρα δηλ τωρα λεει οτι ειναι 15.30 ας πουμε ,

Problem signature:

Problem Event Name: BlueScreen

OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1

Locale ID: 1032

Additional information about the problem:

BCCode: 7a

BCP1: FFFFF6FB80008000

BCP2: FFFFFFFFC000000E

BCP3: 000000003760A880

BCP4: FFFFF70001000000

OS Version: 6_1_7600

Service Pack: 0_0

Product: 256_1

Files that help describe the problem:

C:\Windows\Minidump\032312-63055-01.dmp

C:\Users\.........\AppData\Local\Temp\WER-82602-0.sysdata.xml

Read our privacy statement online:

http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:

C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

Ενα μικρο δειγμα απο οσο προλαβω να κρατησω.

Δημοσ.

Δεξι κλικ στο iso αρχειο που κατεβασες , burn disc image ...

Αδερφε μεσω Nero Linux το εκαψα σε cd και Απλα Δεν κανει boot images και .iso ε οσο να ναι εχω καψει δεν ειμαι και μικρουλης ^_^

το θεμα ειναι οτι αρνειται κατηγορηματικα , απο κει κ περα Πως στο Ubuntu τρεχει μια κ καλα και στα Windows

crash-αρει με το καλημερα που ανοιγω το pc

Ειναι hardware φταινε τα 7αρια.. τι να πω..

• Moderators
Δημοσ.

Ειναι hardware φταινε τα 7αρια.. τι να πω..

Eπαναλαμβανομαι αλλα εαν δεν αρχισεις να το ψαχνεις με τον τροπο που σου προτεινα, δεν θα το μαθεις.

Σχετικα με το memtest, εαν δεν μπορεις να καψεις σωστα το iso, μπορεις να δοκιμασεις την τυχη σου με την usb εκδοση.

Δημοσ.

θα το ξανα καψω σε αλλο δισκακι να δουμε.

Download - Pre-Compiled Bootable ISO (.zip)

** Memtest86+ V4.20 (25/01/2011) **

αυτο κατεβασα.

Δημοσ.

Το memtest υπηρχε στο συστημα κατα το boot, τεσπα εδω και 7 ωρες τρεχει ανεβαεω ενα ss που εβγαλα. * σε λιγο γιατι θελει κοψιμο η φωτο..

Παντως error δεν εχει βγαλει.

• Moderators
Δημοσ.

Το memtest υπηρχε στο συστημα κατα το boot, τεσπα εδω και 7 ωρες τρεχει ανεβαεω ενα ss που εβγαλα. * σε λιγο γιατι θελει κοψιμο η φωτο..

Παντως error δεν εχει βγαλει.

Δεν χρειαζεται να ανεβασεις φωτο.Αφου δεν εχει errors,προχωρας στο επομενο βημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...