Wickerman Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα πηγε σε μαυρη οθονη την ωρα που μιλουσα στο facebook μου φενεται οτι πρεπει να την παω πισω και να παρω μια nvidia γιατι η amd μου φενεται λιγο μαπα edit:Μηπως πρεπει να ρυθμισω κατι στο catalyst option center?? Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2012 από Wickerman
mchls Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα πηγε σε μαυρη οθονη την ωρα που μιλουσα στο facebook μου φενεται οτι πρεπει να την παω πισω και να παρω μια nvidia γιατι η amd μου φενεται λιγο μαπα edit:Μηπως πρεπει να ρυθμισω κατι στο catalyst option center?? Φιλε μου απο AMD και Catalyst Option Center, δεν γνωριζω... Θα σου προτεινα ομως, ψαξε το λιγο ακομα... Μηπως εχεις βαλει ''Μαυρη Οθονη'' για screesnsaver;;; Τσεκαρε το μια!
Wickerman Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Νομιζω ξερω τι φταει οταν εκανα restart ειδα καπου οτι εγραφε display vga ενω το εχω συνδεδεμενο με dvi μηπως πρεπει να αλλαξω κατι στο BIOS>?? EDIT:Περι overheat το κοβω ξαναειδα τις θερμοκρασιες στο hw και h cpu εφτασε εως 57 βαθμους Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2012 από Wickerman
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα