stm00192 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Καλά εντάξυ δεν είναι και κινεζια το aerocool ... όσο για το συγκριμένο αν και έχει πολλά καλα χαρακτηριστηκα θα συμφωνήσω μαζι σου ότι εμφανισιακα ειναι καγκουριά!!
haris013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Καλά εντάξυ δεν είναι και κινεζια το aerocool ... όσο για το συγκριμένο αν και έχει πολλά καλα χαρακτηριστηκα θα συμφωνήσω μαζι σου ότι εμφανισιακα ειναι καγκουριά!! Ε ναι στα λευτα αυτα περνεις ποιο ποιοτικα κουτια με αλουμινιο γιαυτο το ειπα.. Sent from my GT-I5800 using Insomnia
Thanos1972 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Ειναι παρα πολυ καλη μαρκα η aerocool,μην την περιφρονειται.απλα ειναι θεμα εμφανισης.συμφωνω με τον Σουηδο.
cuprakatos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Link εγω σου προτεινω αυτο ειναι full tower και full αλουμινιο κοιτα επισης και ποσα φουρφουρια παιρνει οσο για θορυβο σχεδον μηδενικος το εχω 2 χρονια . Πραγματικά , απο τα κουτιά με τους μεγαλύτερους χώρους , πολύ καλό γενικά , απλά επειδή ο φίλος θέλει υδρόψυξη και προφανώς θέλει να κοζάρει το εσωτερικό , καλό θα ήταν κάποιο με plexi glass πλαίνό , όπως το ΗΑF X ή το 932 εμενα μου αρεσει το strike-x st ειναι γαματο κουτι http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809494 δεσ εδω http://www.aerocool.com.tw/index.php/products/strike-x/48-strike-x-case/153-strikexstblack Πολύ ωραίο για gamerόκουτο και υδρόψυξη Καλά εντάξυ δεν είναι και κινεζια το aerocool ... όσο για το συγκριμένο αν και έχει πολλά καλα χαρακτηριστηκα θα συμφωνήσω μαζι σου ότι εμφανισιακα ειναι καγκουριά!! Γιατί η υδρόψυξη γενικότερα σαν τρόπος ψύξης , καγκουριά δεν είναι ; Σιγά τα ghz που πιάνουμε και θέλουμε και υδρόψυξη Αυτός που θέλει υδρόψυξη το κάνει για μούρη και μόνο , για τίποτε άλλο , άρα και το κουτί αυτό μια χαρά extremάκι είναι !
Thanos1972 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Πραγματικά , απο τα κουτιά με τους μεγαλύτερους χώρους , πολύ καλό γενικά , απλά επειδή ο φίλος θέλει υδρόψυξη και προφανώς θέλει να κοζάρει το εσωτερικό , καλό θα ήταν κάποιο με plexi glass πλαίνό , όπως το ΗΑF X ή το 932 Πολύ ωραίο για gamerόκουτο και υδρόψυξη Γιατί η υδρόψυξη γενικότερα σαν τρόπος ψύξης , καγκουριά δεν είναι ; Σιγά τα ghz που πιάνουμε και θέλουμε και υδρόψυξη Αυτός που θέλει υδρόψυξη το κάνει για μούρη και μόνο , για τίποτε άλλο , άρα και το κουτί αυτό μια χαρά extremάκι είναι ! Ε οχι ρε συ και καγκουρια η υδροψυξη.πολλα λεφτα μπορει γιαυτα που προσφερει σε συγκριση με τον αερα αλλα απο ενα σημειο και μετα αξιζει.πχ εαν την βαλεις στην καρτα γραφικων,μονο καγκουρια δεν το λες.απο θορυβο εισαι ανετος. Πλεον ναι μπορει οι καινουργιοι επεξεργαστες (για ιντελ μιλαω) να θελουν λιγοτερο ρευμα και να μην εχουν τοσο μεγαλες θερμοκρασιες για να πας σε υδροψυξη αλλα γενικοτερα το σκεπτικο σου ειναι λαθος φιλε μου.σεβαστη η γνωμη σου αλλα λαθος το σκεπτικο σου.
cuprakatos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Ε οχι ρε συ και καγκουρια η υδροψυξη.πολλα λεφτα μπορει γιαυτα που προσφερει σε συγκριση με τον αερα αλλα απο ενα σημειο και μετα αξιζει.πχ εαν την βαλεις στην καρτα γραφικων,μονο καγκουρια δεν το λες.απο θορυβο εισαι ανετος. Πλεον ναι μπορει οι καινουργιοι επεξεργαστες (για ιντελ μιλαω) να θελουν λιγοτερο ρευμα και να μην εχουν τοσο μεγαλες θερμοκρασιες για να πας σε υδροψυξη αλλα γενικοτερα το σκεπτικο σου ειναι λαθος φιλε μου.σεβαστη η γνωμη σου αλλα λαθος το σκεπτικο σου. Μ αρέσει και μένα η υδρόψυξη , απλά είπα ότι οι περισσότεροι που την βάζουν , την βάζουν απλά για μόστρα , αλλά και έτσι να είναι και γώ υπέρ της μόστρας είμαι
karmen1983 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Μ αρέσει και μένα η υδρόψυξη , απλά είπα ότι οι περισσότεροι που την βάζουν , την βάζουν απλά για μόστρα , αλλά και έτσι να είναι και γώ υπέρ της μόστρας είμαι Μια και έχω βάλει ας σου απαντήσω ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ σε μόστρα αλλά ΔΕΝ αρχίζει... Μέχρι και την στιγμή πουείχα μία gpu το σκεφτόμουν μεν αλλά δε το εφάρμοζα δε... Με το που έγινε το cf ήταν απαραίτητο αν ήθελα το κεφάλι μου στη θέση του Κερδίζεις πάρα πολλά παρά το κόστος. Το μεγαλύτερο κέρδος πέρα απο τις θερμοκρασίες που είναι εξωπραγματικές, είναι ο θόρυβος Οποιος έχει ακούσει 2 6970 σε full load ή έστω και σε idle και είναι και λίγο παράξενος με τον θόρυβο θα με καταλάβει Δεν μετανιώνω στιγμή... Αν θα ξανακάνω cf πρώτα θα παραγγείλω τα Blocks και μετά τις κάρτες...
mchrisober Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 το κουτι ο αλλος δεν το πουλαει καρμεν... οποτε παμε αλλου...
karmen1983 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Και γιατί δε την κλείνει την αγγελία τότε; ΕΛΕΟΣ Τεσπα το Haf-X πρέπει να παίρνει τριπλό επάνω. Δεν είμαι σίγουρη βέβαια
karmen1983 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Καλό στην εποχή του όπως έχω ξαναπεί. Αν δεν σε ενοχλεί το θέμα σκόνης πάρε το. Απλά μπάζει απο παντού (γι' αυτό άλλωστε έχει και απο τα καλύτερα air flow)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα