Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : το πολυ 650

Χρήση υπολογιστή : μια απο ολα(προγραμματισμός ,video edit ,λίγο gaming,surfing,ταινίες κλπ )

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: adobe after effects κλπ

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Όχι έχω lg full hd led 27"

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι μάλλον

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε :Αθήνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Και απο διαφορετικα κανενα προβλημα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Εγω θα το στησω

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και ποιο?windows 7 αλλα θέλω να χρησιμοποιώ πιο πολυ Mac

Όλες οι συνθέσεις αποδέκτες :mrgreen:

Δημοσ.

Εγω θα σου πρότεινα... αλλα με έκοψε αυτο που λες για macos... διοτι δεν έχω ιδέα τι είναι συμβατό και τι όχι!!

Δημοσ.

MacOS (αρα μιλας για hackintosh), οποτε θα πας στην πλατφορμα της Intel, με επεξεργαστη i5 ή i7

Απο εκει και περα, θα σου πουν προτασεις οι συμφορουμιτες

Δημοσ.

Παιδιά όπως είπε duffyduck περιμένω απαντηση

Εγω θα σου πρότεινα... αλλα με έκοψε αυτο που λες για macos... διοτι δεν έχω ιδέα τι είναι συμβατό και τι όχι!!

Κανε την πρόταση σου και θα δω εγω για συμβατοτητα

Δημοσ.

Κουτι SuperCase LX-803 Black Case 42,50 €

Τροφοδοτικο Corsair Power Supply 500W ATX 24 pin CX V2 ΤΙΜΗ 58.67 €

Μητρικη Asrock Socket AM3+ 970 Extreme4 ΤΙΜΗ 90.11 €

Επεξεργαστης AMD Phenom II X6 1045T 2.7 GHz Six Core Socket AM3 95W Box ΤΙΜΗ 124.72 €

Μνημη Kingston 8GB HyperX Red Limited Edition 1600MHz CL9 46,99 €

Καρτα γραφικων GeForce GTX 560 Ti 448 Cores Limited Edition 1.28GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP (Gainward) ΤΙΜΗ 242.47 €

Σκληρος δισκος Seagate 1TB Barracuda SATA III 103,98 €

Dvd recorder LG Electronics GH22NS70 19,99 €

Συνολο 729.43 δυστηχως ανεβηκε αρκετα λογο καλης καρτας γραφικων.....

δεν εχεις κανενα dvd να χρησιμοποιησεις η κανεναν σκληρο?βασικα θελεις χωρητικοτητα στον σκληρο δισκο?γιατι και με 500αρι την βγαζεις που ειναι κανενα 20ρικο πιο φθηνος.

Ο επεξεργαστης πρεπει να φαει ανεβασμα παντως δεν γινετε να μεινει μονο στα 2.7 :P

Δημοσ.

Κουτι SuperCase LX-803 Black Case 42,50 €

Τροφοδοτικο Corsair Power Supply 500W ATX 24 pin CX V2 ΤΙΜΗ 58.67 €

Μητρικη Asrock Socket AM3+ 970 Extreme4 ΤΙΜΗ 90.11 €

Επεξεργαστης AMD Phenom II X6 1045T 2.7 GHz Six Core Socket AM3 95W Box ΤΙΜΗ 124.72 €

Μνημη Kingston 8GB HyperX Red Limited Edition 1600MHz CL9 46,99 €

Καρτα γραφικων GeForce GTX 560 Ti 448 Cores Limited Edition 1.28GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP (Gainward) ΤΙΜΗ 242.47 €

Σκληρος δισκος Seagate 1TB Barracuda SATA III 103,98 €

Dvd recorder LG Electronics GH22NS70 19,99 €

Συνολο 729.43 δυστηχως ανεβηκε αρκετα λογο καλης καρτας γραφικων.....

δεν εχεις κανενα dvd να χρησιμοποιησεις η κανεναν σκληρο?βασικα θελεις χωρητικοτητα στον σκληρο δισκο?γιατι και με 500αρι την βγαζεις που ειναι κανενα 20ρικο πιο φθηνος.

Ο επεξεργαστης πρεπει να φαει ανεβασμα παντως δεν γινετε να μεινει μονο στα 2.7 :P

Ο amd είναι συμβάντος για mac?

Δημοσ.

Hackintos είπε ρε παιδιά. Τι amd συνθέσεις κάνετε?

Φίλε TS διάβασε λίγο το σχετικό τοπικ (εγκατάσταση macOS σε PC) να πάρεις ιδέες από συμβατό υλικό. Ενδεικτικά, συμβατό ειναι το pc της υπογραφής μου που θα σου βγει περίπου όσο του Θάνου.

Δημοσ.

Μαλιστα.δεν το ηξερα οτι δεν ειναι συμβατα.οποτε στην ιδια συνθεσει παει περιπου 80 euros επανω.θεωρητικα.σορρυ αλλα συγκινηθηκα που δεν απαντουσε κανεις.δεν ξανακανω συνθεση ρε.πρωτη φορα αποτυχια 100%

Δημοσ.

Φίλε Spyipad αν έχεις την υπομονη διάβασε ότι σχετικό βρεις σ αυτό το θέμα http://www.insomnia.gr/topic/421901-mac-os-x-on-x86-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-mac-os-x-%CF%83%CE%B5-pc/page__pid__4610980__st__3540#entry4610980

και ρώτα και για το συμβατό hardware.

Δημοσ.

μπορείς να ψάξεις εδώ http://tonymacx86.blogspot.com/search/label/CustoMac

είναι όλα όσα προτείνει συμβατά για hackintosh

οπότε ανάλογα με τα χρήματα που διαθέτεις κάνεις και το δικό σου

από εκεί και πέρα επειδή δεν γνωρίζω από παιχνίδια δεν μπορώ να σε βοηθήσω στην κάρτα γραφικών

πάντως σε γενικές γραμμές intel base pc (εκτός celeron) δεν έχεις πρόβλημα για hackintosh

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...