sargio01 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Χαίρετε, πριν απο καιρό έκανα format στον υπολογιστή μου (είχε windows vista) και εγκατέστησα linux λειτουργικό. Επειδή τα βρήκα σκούρα με αυτό, επέστρεψα στα windows με τα 7! Το πρόβλημά μου είναι πως formaροντας τα vista, δεν κράτησα back up τα προεγκατεστημένα προγράμματα (υπ' όψιν πως δεν παρέλαβα -ο χαζός- μαζί με τον υπολογιστή κατά την αγορά του, το recovery disc!). Τώρα λοιπόν ψάχνω εν αγωνίως το acer crystal eye webcam software (είναι το πρόγραμμα που μέσω αυτού χειριζόμουν τη webcam)... κάνω εδώ και καιρό αναζήτηση στο internet ψάχνοντάς το και δεν το βρίσκω πουθενά (ούτε καν στο επίσημο site της acer!!!). Καμια ιδέα για το πώς μπορώ να το ανακτήσω; Ο υπολογιστής μου, είναι notebook acer aspire 5739g.
sargio01 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Κατ' αρχήν, ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας. Τώρα όσον αφορά τον Divxakia, φίλε μου αυτό ακριβώς ήταν το πρόβλημα που αντιμετώπιζα, ότι όπου κι αν έψαξα βρήκα μόνο drivers και όχι το software καθεαυτό! Το software μου το "έδωσε" ο corrupted!!! Γειά σου ρε corrupted γίγαντα!! Το βρήκες κι ας είχε άλλο όνομα (cyberlink!!!!)! Είσαι πολύ μεγάλος!!! Σας ευχαριστώ και πάλι για τον κόπο σας να ψάξετε προκειμένου να με βοηθήσετε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα