DrLo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξέρω τον βαθμός απόδοσης ενός τροφοδοτικού πριν το πάρω. Κάτι σαν τις κλάσεις των ψυγείων πχ. Ενδιαφέρομαι για ένα μικρό τροφοδοτικό που όμως επειδή θα τρέχει τον μικρό serverάκο μου (Atom) σε 24/7 θα ήθελα να ξέρω την απόδοσή του. Επίσης μιας και μιλάμε για ένα τέτοιο τροφοδοτικό που θα σηκώνει πχ ένα itx Atom με 2-3 σκληρούς (ίσως κάποιοι 2,5'') τι τάξη μεγέθους PSU χρειάζομαι ? Κάποια συγκεκριμένη πρόταση ?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Θα σου πρότεινα ένα τέτοιο 300w http://www.hec-group.com.tw/retail_power_supply/win_plus_power/ Eλλάδα νομίζω ότι η oktabit τα εμπορεύεται.
antonl Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Οι περισσότερες κατασκευάστριες αναφέρουν το efficiency στα site τους.
Errik Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Πάρε τροφοδοτικό Seasonic ή οποιαδήποτε εταιρεία τα χρησιμοποιεί. (π.χ μερικά μοντέλα corsair...) Μην πάρεις πολύ μεγάλο, τα τροφοδοτικά δουλεύουν βέλτιστα στο 50% τηε κατανάλωσής τους. Αν θες πάνω απο 90% efficiency ακριβαίνουν πολύ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα