Tilemaxx Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Έχει ήδη βρεί στην Ιαπωνία για όποιον κάνει imports. Devil May Cry HD First 15 Minutes Παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 2001 και μοιάζει σαν να βγήκε χθές. Ά ρε Capcom...
Tilemaxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Παίζω ξανά το DMC1, και πραγματικά η δυσκολία και το βάθος του μετά απο 12 χρόνια, κάνει το 95% των σύγχρονων hack n' slash να φαίνονται αστεία. Το ίδιο ισχύει και για το DMC3 φυσικά, όπου πραγματικά είναι σε δικό του επίπεδο και κατά πολύ ανώτερο του 1 στο combat και στους υπόλοιπους τομείς. Δεν έχω παίξει το Bayonetta, ίσως μόνο αυτό να μπορεί να τα ανταγωνιστεί.Λείπουν τέτοια παιχνίδια γαμώτο, δύσκολα θα δούμε ξανά τέτοιους τίτλους.
empire_1924 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 DMC->ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ατμόσφαιρα,γαμ..το story.....δεν έχει έχει ξαναβγεί αντίστοιχο DMC με τέτοια γοτθική/σκοτεινή/μοναδική ατμόσφαιρα.Ίσως το αγαπημένο μου DMC!!! DMC2->απλά αδιάφορο...εκτός τόπου!!!! DMC3->το καλύτερο/βαθύτερο gameplay στο είδος/hack n slash ever(κατ'εμέ πάντα)....ο απόλυτος οργασμός βάθους κινήσεων....άντε γεια....κατά τ'άλλα ψιλοαδιάφορο story αλλά μπροστά στο μεγαλείο του gameplay του who gives a shit!! DMC4->Ο πιο cool/χαλαρός Dante ίσως...συμπάθησα και τον Nero....πάλι υπήρχε βάθος στο gameplay όχι μεγέθους DMC 3 φυσικά και σ'ότι αφορά το story ψιλο-επαναλαμβανόμενο....πολύ καλό γενικά όμως σαν game και κυρίως πανέμορφο στον οπτικό τομέα. DmC->την γνώμη μου την γνωρίζετε.....εμένα μ'άρεσε.....προς θεού μην το συγκρίνετε με το DMC3,ούτε εγώ το έκανα αλλά ως πιο open minded(πιστεύω) το βρήκα αξιοπρεπέστατο και συμπαθέστατο και επαναλαμβάνω όχι plz συγκρίσεις,ήμουν σαφέστατος/συγκεκριμένος σ'ότι έγραψα. Bayonetta->το gameplay είναι "μίμιση" DMC3 αλλά και πάλι δεν το "φτάνει".....κατ'εμέ αδιάφορο story,άθλια japanese bosses......κατά τ'άλλα πολύ ωραία γκόμενα να την κοιτάζεις μόνο απο πίσω την ώρα που τελειώνει κάθε πλάνο....!!!!
pcmaniakosblog Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Βρίκα απο το skrutz πολυ φτηνα το Devil May Cry HD Collection για το ps3.Φυσικά και το αγόρασα.Για μένα είναι ενα απο τα καλύτερα παιχνιδια. Πατήστε το site εαν θελετε να δείτε τις τιμές του.http://adf.ly/O3diB
Tilemaxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Διαφωνώ για την ιστορία του 3. Μια χαρά ήταν και είχε και απίστευτα cut-scenes, και μπόλικα twists. Του 1 η ιστορία είναι στην ουσία ανύπαρκτη. Σκηνές με καμία συνοχή μαζί τους, και ένα story το οποίο ξέρεις που θα καταλήξει απο την αρχή, plot το οποίο θυμίζει τα παλιά arcades της Capcom. Αλλά βέβαια δεν είναι εκεί το ζουμί του τίτλουΌπως και το 4 είχε μπόλικες ανατροπές και αυτό στο στορυ του, ειδικά στην αρχή δεν ξέρεις ποιός είναι ο πραγματικά "κακός" της υπόθεσης. Το 2 δεν το έχω παίξει ακόμα, θα το αρχίσω μετά το 1.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα