ilion10 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα, Σκεφτομαι να κάνω μια αναβάθμιση του τωρινού pc για να κρατησει για πολλα χρόνια κ να δουλεύει πιο γρήγορα. Τώρα έχω ένα Q8200, μνήμη 4 gb ddr3, vga 6850 1gb, τροφοδοτικο 550w. Το pc το χρησιμοποιώ στο σαλόνι σε ενα μικρο κουτακι για παιχνίδια τύπου pes,ταινίες καποια μετατροπή ταινίας. Θέλω να πάρω κάτι αν αξίζει βεβαια ώστε να το έχω για αρκετά χρόνια κ να δω διαφορά σε αυτά που κάνω. Παρακαλώ για την βοήθεια σας,μου αρεσουν περισσοτερο οι ιντελ κ μπορώ να δώσω μεχρι 300. Σας ευχαριστώ.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις αναβάθμιση. Το μηχάνημά σου είναι πολύ δυνατό και έχει και μέλλον. Είναι κρίμα να δωσεις λεφτά και να μην δεις καμία απτή διαφορά. Όταν δεν θα την παλεύει, αναβαθμίζεις. Αν η μητρική σου παίρνει, βάλε αν θέλεις για ψυχολογικούς και μόνο λόγους (για να αισθάνεσαι ότι έκανες αναβάθμιση) άλλα 4gb ram. Kι έτσι όμως είσαι μια χαρά.
artshadows Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 το pc σου ειναι τελειο , το πολυ βαλε μια καλυτερη ψυξη και ανεβασε το λιγο
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Το pc το χρησιμοποιώ στο σαλόνι σε ενα μικρο κουτακι για παιχνίδια τύπου pes,ταινίες καποια μετατροπή ταινίας. Ανέβασμα και σε μικρό κουτάκι, δεν.... Πέρα απ το ότι δε χρειάζεται. Τούμπανο είναι το μηχάνημα.
ilion10 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Σας ευχαριστω. Θα κρατησω αυτά. Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα