Al'Tarba Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Κερδίζοντας χρήματα μέσω Ϊντερνετ. Το site που θα σας δώσω το link πληρώνει ακαριαία από το 2008!!! PTC sites (Paid To Click) Υπάρχουν πολλοί τρόποι να βγάλει κανείς χρήματα από το διαδίκτυο. Ο πιο έυκολος, και ίσως και ο πιο οφέλιμος προς την τσέπη σας είναι τα PTC sites. Οι σελίδες αυτές είναι μικρές διαφημιστικές εταιρίες, οι οποίες πληρώνουν τους χρήστες για να κλικάρουν στις διαφημίσεις τους κερδίζοντας έτσι και οι ίδιες, άλλα και οι χρήστες. Συγκεκριμένα οι απλοί users πληρώνονται συνήθως με $0.01 άνα κλικ, και πρέπει να παραμείνουν στην ιστοσελίδα για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Συνήθως τα bux sites δεν έχουν πάνω από 4-5 διαφημίσεις, και για να ξανακλικάρεις στην ίδια διαφήμιση πρέπει να περιμένεις 24 ώρες. Αυτή είναι η βασική ιδέα, που αποδίδει κέρδος περίπου 4-5 λεπτά κάθε μέρα. Refferals (ενοικιαζόμενοι χρήστες) Το πράγμα γίνεται λίγο πιο περίπλοκο, άλλα πολύ πιο κερδοφόρο μέσω των refferals... Στα περισσότερα PTC sites, ο χρήστης μπορεί να καταβάλει ένα μικρό ποσό κάθε μήνα για να "νοικιάσει" άλλους άγνωστους χρήστες του site, από τους οποίους θα παίρνει 0.005$ για κάθε κλικ που κάνουν! Το ενοίκιο διαφέρει από σελίδα προς σελίδα, άλλα είναι συνήθως 0.75$ για κάθε 3 refferals άνα μήνα, και η τιμή πέφτει όσο αναβαίνει ο αριθμός των προς ενοικίαση refferals. Αυτό βέβαια έχει ένα ρίσκο, καθώς ο χρήστης X μπορεί να μην είναι τόσο ενεργός όσο ο χρήστης Y. Αν βλέπω πως ένας συκεγκεκριμένος χρήστης δεν αποφέρει το επιθυμητό κέρδος, μπορώ με ένα μικρό κόστος να τον "ανακυκλώσω" και να βάλω έναν άλλο στην θέση του, χωρίς να ξανπληρώσω το "ενοίκιο". Φανταστείτε το εξής σενάριο: Εγώ κερδίζω 5 λεπτά την ημέρα. Έχω νοικιάσει 100 refferals, οι οποίοι κατά μέσο όρο κάνουν 4 κλίκ την ημέρα, άρα έχω 4*100 refferal clicks την ημέρα, από τα οποία παίρνω 4*100/2 λεπτά κάθε μέρα. Το μηνιαίο κέρδος μου είναι (5+(4*100/2))*30 λεπτά, δηλαδή 60 ευρώ τον μήνα με 5 κλικ την ημέρα! Βέβαια, αν κανείς ασχολείται σοβαρά δεν θα έχει 100, άλλα τουλάχιστον 1000-2000 refferals, δηλαδή 600-1200 ευρώ το μήνα. Αν κανείς είχε ακόμα περισσότερα refferals? Αν ήταν σε 2, 3, 4 ή και 5 PTC sites? Αν έκανε upgrade σε Premium, Gold ή και Ultimate member για να διπλασιάσει τα κέρδη του; Τέλοσπάντων, υπάρχουν αρκετά τέτοιου είδους sites που δίνουν χρήμα στον κοσμο... Η δουλειά είναι όμως να είναι και έμπιστο......με λίγα λόγια να πληρώνει!!!!!! Με λίγα λόγια αυτά που ανέφερα παραπάνω αντιπροσωπεύουν το Clixsense. Το site που θα σας δώσω το link πληρώνει ακαριαία από το 2008!!! Είναι απο τα λιγα site που πληρώνουν άμεσα... Προσωπικά έχω κάνει αποπληρωμή 3 φορές και τα χρημάτα μου ήρθανε εντός 1 λεπτού στο Paypal...!!!! Συνιστώ ανεπιφύλακτα να γραφτείτε......!!!!!!! Εξάλλου δεν έχετε να χάσετε και κάτι παρά μόνο 2-3 λεπτά κάθε μέρα από τον χρόνο σας.... Οδηγίες Εγγραφής 1. Κάντε νέο account στο https://www.paypal.com/gr όπου θα έρχονται τα χρήματά σας όταν κάνετε cashout. Απο εκεί μπορείται να τα βάλετε στον λογαριασμό σας, ή να αγοράσετε κάτι online! (Εάν θέλουμε το 1ο βήμα μπορούμε να το παρακάμψουμε και να το κανουμε αργοτερα...είναι όμως αναγκαιο διότι όταν ζητήσουμε την αποπληρωμή μας πρεπει να έχουμε έναν λογαριασμό στο Paypal) 2. Πηγαίνετε στο http://www.clixsense.com/?4090045 κάνετε εγγραφή, και αρχίστε να κλικάρετε σε διαφημίσεις. 3. Τα πολλά λεφτά έρχονται αφού νοικιάσετε refferals. Μπορείται να επενδύσετε 0,75$ για να νοικιάσεται 3 refferals, ή να περιμένετε να τα βγάλετε από τα δικά σας κλικς. (θα σας πάρει καμιά εβδομάδα περίπου) Σύνοψις.... Στην τελική, μην περιμένετε να πλουτίσετε απο αυτή σας την κίνηση... Στην αρχή θα είναι λιγο εκνευριστικο διότι θα μαζεύετε 1-1 cent.... (θέλει υπομονή!!!) Το καλό όμως αρχίζει αργότερα που θα νοικιάζετε refferals... Αυτά τα λίγα από μένα.... Δεν έχω κάτι άλλο να πω.......
isay Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μεγάλη δυνατότητα του internet ειναι η πρόσβαση στην πληροφορία και τις τσόντες. Αυτό που προτείνεις ειναι φύρα του internet. Φιλική συμβουλή : Όσο νωρίτερα ξεφύγεις απο τα ψίχουλα του ptc τόσο καλύτερα για σένα
poulinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 μεγαλη δυνατοτητα του Internet ειναι να κανεις ban χρηστες και να κλειδωνεις τοπικ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις