Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα αγόρια / κορίτσια...

Ένας φίλος έχει ένα πρόβλημα με σήμα ρούτερ... Στη ουσία το ρούτερ είναι στο κάτω όροφο και έναν όροφο πιο πάνω δεν πιάνει σήμα το xbox του... Θέλω να ρωτήσω εάν μπορεί να κάνει κάτι για να αυξήσει το σήμα του ρούτερ του... Στο ίντερνετ που έψαξα βρήκα κάτι για bridge mode ανάμεσα σε 2 ρούτερ αλλά δεν είμαι σίγουρος εάν κάνει αυτή τη δουλειά... Έχει καμια ιδέα πώς μπορεί να έχει καλήτερο σήματος; Να σας πω ότι το πάνω σπίτι δεν έχει μπρίζα τηλεφώνου. Επίσης το ρουτερ που ήδη έχει δεν γνωρίζω πιο είναι διότι όταν με πήρε τηλ δεν ήταν στο σπίτι να μου πει...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια και συγνώμη εάν γράφω σε λάθος περιοχή του φόρουμ.

Edit: Επίσης κάτι που είδα τώρα... Τι είναι το powerline; Θα μπορούσε να του χρησιμεύσει;

Δημοσ.

τρεις λυσεις

α.καλωδιο ethernet απο κατω μεχρι πανω.

β.powerline.κοινως δικτυο μεσα απο τις πριζες ρευματος.υπαρχουν και wireless power lines.

γ.repeater.το βαζεις καπου ενδιαμεσα πιανει σημα ασυρματα απο το adsl router και το αναμεταδιδει για να πιασει το Pc Που θες.μπορει να δωσει ειτε ασυρματα ειτε με καλωδιο αμα χρειαστει.

επισης τα κλασσικα.το ρουτερ μακρια απο εμποδια και οσο γινεται ψηλα.η καρτα δικτυου αν ειναι usb μπορει να βαλει επεκταση για να την βαλει καπου καλυτερα μακρια απο εμποδια κτλ κτλ.

Δημοσ.

Επειδή φαντάζομαι δεν θέλεις να τραβάς καλώδια νομίζω οτι αυτα που πρότεινε ο Poulinoς θα πήγαινα για αρχή σε ενα repeater και αν δεν γίνει δουλειά μετα σε powerline. Πιστεύω ομως με το repeater θα γίνει η δουλειά.

Απλά να ρωτήσω το xbox δεν πιάνει καθόλου η πιάνει ισα ισα και κόβεται ?

Δημοσ.

απλα το καλωδιο θα ειναι το καλυτερο.αν πιανει λιγο σε καποιες περιπτωσεις αμα βαλεις το xbox η το ρουτερ σε 802.11b παιζει πιο καλα αλλα οχι για streaming Κτλ ουτε για μεταφορες αρχειων.απλα για ιντερνετ.το καλωδιο ειναι οτι πιο γρηγορο βεβαια.

Δημοσ.

τρεις λυσεις

α.καλωδιο ethernet απο κατω μεχρι πανω.

β.powerline.κοινως δικτυο μεσα απο τις πριζες ρευματος.υπαρχουν και wireless power lines.

γ.repeater.το βαζεις καπου ενδιαμεσα πιανει σημα ασυρματα απο το adsl router και το αναμεταδιδει για να πιασει το Pc Που θες.μπορει να δωσει ειτε ασυρματα ειτε με καλωδιο αμα χρειαστει.

επισης τα κλασσικα.το ρουτερ μακρια απο εμποδια και οσο γινεται ψηλα.η καρτα δικτυου αν ειναι usb μπορει να βαλει επεκταση για να την βαλει καπου καλυτερα μακρια απο εμποδια κτλ κτλ.

Το reapeter σκεφτομουν και εγώ από αυτά που διάβασα... Το powerline δεν ξέρω καθόλου πως δουλεύει θα δουλεύει σίγουρα για το πάνω δωμάτιο; Να σας πω ότι είναι ξεχωριστό απο το σπίτι του... Είναι ένα δωμάτιο στον πιο πάνω όροφο της πολυκατοικίας...

Επειδή φαντάζομαι δεν θέλεις να τραβάς καλώδια νομίζω οτι αυτα που πρότεινε ο Poulinoς θα πήγαινα για αρχή σε ενα repeater και αν δεν γίνει δουλειά μετα σε powerline. Πιστεύω ομως με το repeater θα γίνει η δουλειά.

Απλά να ρωτήσω το xbox δεν πιάνει καθόλου η πιάνει ισα ισα και κόβεται ?

Οχι δεν νομίζω να θέλει να τραβήξει καλώδιο...

Το χβοχ δεν πιάνει καθόλου σήμα...

απλα το καλωδιο θα ειναι το καλυτερο.αν πιανει λιγο σε καποιες περιπτωσεις αμα βαλεις το xbox η το ρουτερ σε 802.11b παιζει πιο καλα αλλα οχι για streaming Κτλ ουτε για μεταφορες αρχειων.απλα για ιντερνετ.το καλωδιο ειναι οτι πιο γρηγορο βεβαια.

Δεν πιάνει καθόλου ιντερνετ στο πάνω δωμάτιο... Ούτε με το λαπτοπ... Λέτε ενα powerline να δουλέψει?

Δημοσ.

Το reapeter σκεφτομουν και εγώ από αυτά που διάβασα... Το powerline δεν ξέρω καθόλου πως δουλεύει θα δουλεύει σίγουρα για το πάνω δωμάτιο; Να σας πω ότι είναι ξεχωριστό απο το σπίτι του... Είναι ένα δωμάτιο στον πιο πάνω όροφο της πολυκατοικίας...

Οχι δεν νομίζω να θέλει να τραβήξει καλώδιο...

Το χβοχ δεν πιάνει καθόλου σήμα...

Δεν πιάνει καθόλου ιντερνετ στο πάνω δωμάτιο... Ούτε με το λαπτοπ... Λέτε ενα powerline να δουλέψει?

το repeater δουλευει μεταφεροντας data μεσα απο το ρευμα.αν ειναι αλλος πινακας υπαρχει περιπτωση να μην παιξει.δεν ξερω αν εχουν κοινο ρευμα.αν εβρισκες κανα δανεικο θα ηταν το καλυτερο για δοκιμη.

αν δεν πιανει καθολου σημα και δεν θελει καλωδιο τοτε ειτε repeater ειτε powerline.εναν οροφο πιο πανω ειναι?

Δημοσ.

το repeater δουλευει μεταφεροντας data μεσα απο το ρευμα.αν ειναι αλλος πινακας υπαρχει περιπτωση να μην παιξει.δεν ξερω αν εχουν κοινο ρευμα.αν εβρισκες κανα δανεικο θα ηταν το καλυτερο για δοκιμη.

αν δεν πιανει καθολου σημα και δεν θελει καλωδιο τοτε ειτε repeater ειτε powerline.εναν οροφο πιο πανω ειναι?

Reapeter μου φενεται λογικο να δουλεψει... Οσο τωρα για το powerline δεν ξερω κανεναν που να εχει... Αφου να φανταστεια και εγω στην τυχη το ακουσα οταν διαβαζα το φορουμ... Ναι στον απο πανω οροφο ειναι...

Δημοσ.

λογικα το repeater θα παιξει αρκει να εχετε πριζα ρευματος καπου ενδιαμεσα να το πω ετσι.powerline αμα ειναι ο ιδιος πινακας τοτε θα παιξει αμα το πανω σπιτι ειναι ξεχωριστο δεν μπορω να εγγυηθω τιποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...