φιρίκι Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Προς τον ερίτιμο defacer, εκεί στα ξένα που είναι, τι παίζει με τις Landesbank; Πώς κρύβουν τις βρωμιές του προυπολογισμού μέσω αυτών ώστε να εμφανίζονται κύριοι οι Γερμανοί; Επίσης, μιας και μιλάμε για άρνηση πληρωμής, οι Γερμανοί είναι οι μεγαλύτεροι μπαταχτσήδες του 20ου αιώνα με τις παραγραφές χρέους και την άρνηση καταβολής αποζημιώσεων και σήμερα το παίζουν τιμητές της νομιμότητας. Ολα αυτά είναι καλά και άγια; Τα λέω όλα αυτά για να βλέπουμε οτι δεν είναι αποκλειστικά ελληνικό φαινόμενο η ρεμούλα και η τσατσιά και να αναζητούμε την αιτία στην Ιστορία. Απο κάπου ξεκινούν όλα, κάπως και για κάποιον λόγο. 1
taazz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Κοίτα, μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Έκανα μια ερώτηση για να πάρω απάντηση και να την πάω κάπου. Είπαμε ότι το "αφού πληρώσει ο Μπόμπολας" σημαίνει "ποτέ", νομίζω είναι προφανές. Τώρα εσύ μου λες "όσο υπάρχει Μπόμπολας και κάνει τα δικά του". Επίσης προφανώς αυτό σημαίνει "ποτέ", γιατί αν ξαφνικά εξαφανιζόταν ο Μπόμπολας θα μου έλεγες για τον Τρόμπολα και πάει λέγοντας. Δικαίωμα του καθενός να έχει τις απόψεις του αλλά εμένα όσο περισσότερο μιλάμε τόσο περισσότερο μου φαίνεται ότι Θεωρητικά τουλάχιστον, θέλεις να ζεις σε μια ευνομούμενη κοινωνία Πρακτικά δεν είσαι διατεθειμένος να φερθείς ως πολίτης μιας τέτοιας κοινωνίας Τώρα θα βγει κάποιος να πει "ναι ας γίνει πρώτα η κοινωνία έτσι και μετά θα συμμορφωθώ κι εγώ". Αυτό είναι τελείως ηλίθια τοποθέτηση, γιατί το ίδιο με σένα μπορεί να πει ο γείτονας και ο παραγείτονας και ποτέ δε θα γίνει η κοινωνία έτσι γιατί κανένας δε θέλει να συμμορφωθεί. Ο Μπόμπολας που έχει πολλά λεφτά θα κρύβει πολλά και ο Φτωχόμπολας που έχει λίγα θα κρύβει λίγα, μόνο που ο τελευταίος θα κλαίγεται κιόλας ότι η ύπαρξη του Μπόμπολα στην κοινωνία δεν τον αφήνει να σηκώσει κεφάλι. Σόρι φίλε που πρέπει να σου πω εγώ τα νέα, αλλά και η δική σου ύπαρξη στην κοινωνία δεν αφήνει τους απο κάτω να σηκώσουν κεφάλι. Το να επιθυμείς να "γίνει κάτι" με το Μπόμπολα βγάζοντας απέξω τον εαυτό σου είναι απλά υποκριτικό. Ιεραπόστολος είναι αυτός που κάνει τα ίδια πράγματα που γίνονται σε όλες τις χώρες του κόσμου που θεωρούμε ανεπτυγμένες, όπως π.χ. να πληρώνει φόρους; Εγώ ας πούμε που πληρώνω ενώ θα μπορούσα να κρύβω είμαι ιεραπόστολος; Μάλλον κάτι παραπάνω από ιεραπόστολος μιας και αν το δω εγωκεντρικά απο δω που είμαι χέστηκα τελείως τι θα γίνει στην Ελλάδα. Οι πολιτικοί διορίζουν κομματικούς στρατούς εν έτει 2016; Τα λες και τα πιστεύεις αυτά; Αυτό που προτείνω, και ελπίζω να μη συνεχίσεις με τους strawmen γιατί δε θα εξελιχθεί καλά, είναι αυτό που θέλεις να συμβαίνει γύρω σου πρώτα απ' όλα να το κάνεις ο ίδιος. Σου φαίνεται άδικο και ζόρι και ιεραποστολισμός; Καλή τύχη όταν κάνεις παιδιά, έλα να τα ξαναπούμε. "Δε φταίω εγώ, άλλοι είναι οι καραγκιόζηδες που το έκαναν αυτό, οπότε τώρα το κάνω και γω μόνο που επειδή ήρθα μετά δεν είμαι καραγκιόζης". Μου θυμίζει παιδάκι που για να μη της τρώει από το νταή γίνεται μέλος της κλίκας και ρίχνει και καμιά καρπαζιά στους ακόμα πιο φλώρους, μόνο που "εγώ δεν είμαι νταής, άλλος το ξεκινάει". Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να δω τι λογική πίσω από τα γραφόμενα σου. Από που πηγάζει ο μπόμπολας από τα γραφόμενα μου και από που πηγάζει το ποτέ; προσωπική υπόθεση; έκανες ένα λογικό άλμα (με την δική σου εμπειρία φαντάζομαι) αλλά προσωπικά δεν ασπάζομαι αυτή την θεωρία. Κανείς δεν είπε "ας γίνει η κοινωνία" ή "να πεθάνουν οι ανταγωνιστές μας" είπαμε ότι με τους υπάρχοντες μπροστάρηδες που αποδεδειγμένα δεν έχουν ιδέα που πάμε η τρέχουσα κατεύθυνση είναι λάθος. Όσο λοιπόν οι μπροστάρηδες δεν πάνε στα σπιτάκια τους και επιμένουν ότι τώρα έμαθαν και ξέρουν που πρέπει να πάμε δεν έχω λόγο να προσπαθήσω. βάλε όσα πρόστιμα θέλεις δεν έχω λόγο να προσπαθήσω. Εσύ που έχεις τρέχα. Τώρα τα περί καραγκιόζι και άλλα γραφικά τα αφήνω ασχολίαστα. Γνωρίζεις εσύ κανένα κράτος στο οποίο οι πολίτες του αρνούνται να πληρώσουν και να λειτουργεί φυσιολογικά? Εκτός αν αναφέρεσαι σε πρωτόγονες κοινωνίες... αυτός είναι ο στόχος. Όσο οι "μπροστάρηδες" δεν πάνε στα σπιτάκια τους να καταρρεύσει. Και ποιοί θα "χτίζατε κάτι υγιές"? Σύμφωνα με ποιανού τα πρότυπα? Αναφέρεσαι στην ιστορία μας τα τελευταία 50 χρόνια, αλλά δες και ιστορίες άλλων λαών που ...δοκίμασαν αυτά που λες! Τι χαζή ερώτηση, μπες μπροστά ανέλυσε την κατάσταση δώσε γραμμή και ευχαρίστως να βάλω πλάτη για μια τετραετία. Εσύ με τους δικούς σου ανθρώπους και εκ του αποτελέσματος θα κριθείς.
φιρίκι Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχει και το θέμα της Ουδετερότητας στην Wikipedia αλλά ας μην το αναλύσουμε και αυτό εδώ. Στο θέμα μας πάντως, το "Δεν πληρώνω" δεν έχει και πολύ σχέση με όλα αυτά, ειδικά όπως χρησιμοποιείται στη χώρα μας. Το ανέφερα ως παράδειγμα άρνησης πληρωμής φόρου σε σύγχρονο, λειτουργικό κράτος που εξακολουθεί και υφίσταται κανονικά. Οσο για την ουδετερότητα, δεν ξέρω τι θέλεις να πεις εν προκειμένω -βεβαια, αμφιβάλλω οτι πρόλαβες να διαβάσεις όλοκληρο το άρθρο και να αποφανθείς για την αντικειμενικότητά του, δεν το συζητώ άλλο εδώ. Θα αρκεστώ να πω οτι κατ'εμέ η ουδετερότης συνήθως κάτι κρύβει.
defacer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Τα λέω όλα αυτά για να βλέπουμε οτι δεν είναι αποκλειστικά ελληνικό φαινόμενο η ρεμούλα και η τσατσιά και να αναζητούμε την αιτία στην Ιστορία. Απο κάπου ξεκινούν όλα, κάπως και για κάποιον λόγο. Τι; Θες να πεις δηλαδή ότι δεν είναι αποκλειστικά ελληνικό το φαινόμενο της ρεμούλας;!;!!!;; This changes everything!!!!111 Ντάξει το να αλλάζουμε θέμα κατα πώς βολεύει είναι στανταράκι έτσι; Λοιπόν δε βλέπω να έχει καμία απολύτως σχέση με την κουβέντα αλλά μιας και ρώτησες, αυτά τα πράγματα τα καταδικάζω όπου κι αν τα δω. Ευχαριστημένος; Κάντο τώρα λίγο πιο λιανά αυτό που έκανα quote. Λες διάφορες γερμανικές ιστορίες (ας μη μπούμε στον κόπο να τις ψειρίσουμε, θα απογοητευτούμε συνολικά) και συνεχίζεις ότι "τα αίτια είναι στην ιστορία"; "Από κάπου ξεκινούν όλα"; Δηλαδή τι, εσύ σήμερα είσαι αναγκασμένος υπό την απειλή όπλου να γράφεις στα τέτοια σου τις υποχρεώσεις σου σαν πολίτης για... ιστορικούς λόγους; Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να δω τι λογική πίσω από τα γραφόμενα σου. Από που πηγάζει ο μπόμπολας από τα γραφόμενα μου και από που πηγάζει το ποτέ; Ο Μπόμπολας πηγάζει από εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/440841-%CF%84%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%84%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%B5%CF%89%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%BF/page-43?do=findComment&comment=54636910 Το ποτέ πηγάζει από το γεγονός ότι δεν είμαστε τριών χρονών παιδάκια, πάντα θα υπάρχει κάποιος Μπόμπολας σε μια κοινωνία άρα για πάντα θα μπορείς να έχεις την ίδια δικαιολογία. Πράγμα που φαίνεται να αντιλαμβάνεσαι μιας και εσύ ο ίδιος τον ονομάζεις "Χ" και όχι Μπόμπολα. προσωπική υπόθεση; έκανες ένα λογικό άλμα (με την δική σου εμπειρία φαντάζομαι) αλλά προσωπικά δεν ασπάζομαι αυτή την θεωρία. Κανείς δεν είπε "ας γίνει η κοινωνία" ή "να πεθάνουν οι ανταγωνιστές μας" είπαμε ότι με τους υπάρχοντες μπροστάρηδες που αποδεδειγμένα δεν έχουν ιδέα που πάμε η τρέχουσα κατεύθυνση είναι λάθος. Όσο λοιπόν οι μπροστάρηδες δεν πάνε στα σπιτάκια τους και επιμένουν ότι τώρα έμαθαν και ξέρουν που πρέπει να πάμε δεν έχω λόγο να προσπαθήσω. Ποιοί είναι οι μπροστάρηδες; Η πολιτική ηγεσία; Δηλαδή η δικαιολογία μας τώρα είναι πως οι πολιτικοί τα κάνουν σκατά άρα και γω θα κάνω ό,τι μου αρέσει; Το αν τα κάνουν σκατά οι πολιτικοί ή όχι προφανώς είναι υποκειμενικό γιατί πάντα, σε όλες τις κοινωνίες, ΠΑΝΤΑ ένα μέρος του λαού (κυρίως αυτοί που δεν τους ψήφισαν) πιστεύει ότι η πολιτική ηγεσία πρέπει να παλουκωθεί για παραδειγματισμό. Άρα με τη λογική σου οι πολιτικοί φταίνε (όχι εμείς, πάντα άλλος, απλά τον αλλάζουμε που και που για ποικιλία) που ΠΟΤΕ δε θα έχουμε ευνομούμενη κοινωνία. Τώρα βέβαια το πώς εξηγείται ότι υπάρχουν άλλες χώρες που δε λειτουργούν όπως η Ελλάδα παρόλο που κι εκεί πολιτικούς έχουν, είναι ένα ερώτημα. βάλε όσα πρόστιμα θέλεις δεν έχω λόγο να προσπαθήσω. Εσύ που έχεις τρέχα. Ο λόγος που έχω εγώ να "προσπαθήσω" (δεν το βλέπω σα προσπάθεια, το βλέπω ως αυτονόητο) είναι η προσωπική μου ηθική και η αντίληψη που έχω για τη σχέση κοινωνίας και ατόμου. Αλλά όντως δεν είσαι υποχρεωμένος να ασπάζεσαι τίποτα από τα δύο. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Το ανέφερα ως παράδειγμα άρνησης πληρωμής φόρου σε σύγχρονο, λειτουργικό κράτος που εξακολουθεί και υφίσταται κανονικά. Οσο για την ουδετερότητα, δεν ξέρω τι θέλεις να πεις εν προκειμένω -βεβαια, αμφιβάλλω οτι πρόλαβες να διαβάσεις όλοκληρο το άρθρο και να αποφανθείς για την αντικειμενικότητά του, δεν το συζητώ άλλο εδώ. Θα αρκεστώ να πω οτι κατ'εμέ η ουδετερότης συνήθως κάτι κρύβει. Η ουδετερότητα είναι από τις βασικές αρχές της Wikipedia. Σε αυτό και μόνο αναφέρθηκα.
pontez2 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Γνωρίζεις εσύ κανένα κράτος στο οποίο οι πολίτες του αρνούνται να πληρώσουν και να λειτουργεί φυσιολογικά? Εκτός αν αναφέρεσαι σε πρωτόγονες κοινωνίες... Τέτοιο κράτος σίγουρα θα κατέρρεε σε συντομο χρονικο διάστημα. Εδώ όμως έχουμε κάτι διαφορετικό. Ο μέσος πολίτης που μπορεί, πληρώνει. Όμως υπάρχουν αυτοί που λόγω της υπερφορολόγισης δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν και αυτοί που έχουν τεράστια χρέη αλλά με διάφορους τρόπους καταφέρνουν είτε να μη τα πληρώνουν, είτε να τους σβηστουν, με την ευλογία του κράτους (βλέπε ποδοσφαιρικές ομάδες). Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν πως το πρόβλημα είναι διαχειριστικό, αφού το ίδιο το κράτος δεν έχει βρει τον τρόπο να αντλεί έσοδα από τους μεγαλοωφειλετές, ενώ παράλληλα εξαντλεί την αυστηρότητά του στους μικρο οφειλέτες. Κάπου εκεί βγαίνει στην επιφάνεια το αίσθημα της αδικίας, των κακών ξένων που θέλουν να μας καταστρέψουν και τα λοιπά γνωστά. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Επίσης, μιας και μιλάμε για άρνηση πληρωμής, οι Γερμανοί είναι οι μεγαλύτεροι μπαταχτσήδες του 20ου αιώνα με τις παραγραφές χρέους και την άρνηση καταβολής αποζημιώσεων και σήμερα το παίζουν τιμητές της νομιμότητας. Ολα αυτά είναι καλά και άγια; Κάτι μου λέει πάντως ότι μεγάλο μέρος των πολιτών της χώρας μας δεν έχει καταλάβει ότι ακόμα κι αν μας διέγραφαν όλο το χρέος τώρα, δεν θα τη βγάζαμε χωρίς νέα δανεικά με τα έξοδα που έχουμε... Το να μειωθεί η φορολογία και να συνεχίσουν τα έξοδα όπως είναι τώρα, ακόμα και με μηδενικό χρέος προς τους "δανειστές", ούτε για αστείο... 7
zio10 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Κάτι μου λέει πάντως ότι μεγάλο μέρος των πολιτών της χώρας μας δεν έχει καταλάβει ότι ακόμα κι αν μας διέγραφαν όλο το χρέος τώρα, δεν θα τη βγάζαμε χωρίς νέα δανεικά με τα έξοδα που έχουμε... Το να μειωθεί η φορολογία και να συνεχίσουν τα έξοδα όπως είναι τώρα, ακόμα και με μηδενικό χρέος προς τους "δανειστές", ούτε για αστείο... Αυτό το πλεόνασμα που υποτίθεται πως έχουμε δεν σημαίνει ότι θα τα βγάζαμε πέρα χωρίς δανεικά αν δεν είχαμε χρέη; (Άσχετα αν πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θα δημιουργούσαμε πάλι χρέη).
splashboogie Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δεν πληρώνω, με iPhone 6 και DSquared. Λες και δεν τα ξέρουν μερικοί. Φιλέ εγώ είμαι με i phone και moncler και hogan και ότι θέλω (καλά τα μισώ οπότε δεν είμαι αλλά οικονομικά είμαι). Επίσης μπορεί να έχω αποφασίσει να μην πληρώνω διότι νιώθω ότι με κλέβουν. ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΚΑΤΙ και ασχολησε με το ποσά βγάζω??? Άμα σου ζητησω βοήθεια να πληρωσω το πρόστιμο να μην μου δώσεις. Αυτό το πλεόνασμα που υποτίθεται πως έχουμε δεν σημαίνει ότι θα τα βγάζαμε πέρα χωρίς δανεικά αν δεν είχαμε χρέη; (Άσχετα αν πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θα δημιουργούσαμε πάλι χρέη). Ποιό πλεόνασμα καλέ μου zio. Έχουμε ήδη επιστρέψει στα χρεη... 1
Lucifer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 bobolas n shit Κατ' αρχάς να ξεκαθαρίσω ότι η μεγαλύτερη παρανομία που θυμάμαι να έχω κάνει είναι αναστροφή σε σημείο που δεν επιτρέπεται. Δεν υπερασπίζομαι κάποιο modus operandi Αθηνέζικου outlaw ούτε ευαγγελίζομαι μια επανάσταση στην οποία κανείς δεν πληρώνει ή δεν κόβει αποδείξεις. Αλλά η "ευνομούμενη" κοινωνία, έχει ως θεμέλια λίθο την ισονομία και το "κανείς παναπτονόμο". Οπότε αν το 2010 ο Λούσιφερ πληρώνει 1000 ευρώ φόρους, τι να κάνουμε, αυτοί είναι οι κανόνες, αφού βγαίνω, ας τα δίνω για να έχω καλούς δρόμους, καλά σχολεία, ωραία νοσοκομεία και γρήγορες και αποτελεσματικές δημόσιες υπηρεσίες. (Δεν χρειάζεται καν να συνεχίσω πλέον, πιστεύω, αλλά θα ολοκληρώσω τον συλλογισμό.) Όταν το 2015 ζητήσουν από τον Λούσιφερ να πληρώσει 2000 ευρώ γιατί "δεν βγαίνουμε" (το ΤΙ δεν βγαίνει είναι σημαντικός παράγοντας/πολλαπλασιαστής, αλλά είναι όλη η ιστορία της μεταπολίτευσης και δεν χωράει εδώ) την ίδια στιγμή που ο Μπόμπολας, ως έννοια περισσότερο, παίζει να πληρώνει λιγότερους φόρους από τον παππού μου που πέθανε πέρσι, αρχίζεις και αναρωτιέσαι: για τι πράγμα πληρώνω, που πάνε τα λεφτά που δίνω, αυτός ο πούστης γιατί δεν πληρώνει κ.ο.κ. Το να μην κόβεις αποδείξεις όταν αυτές οι σκέψεις επιβάλλονται ΚΑΘΕ. ΜΕΡΑ. από της συνθήκες ζωής (με κάθε λογαριασμό ΔΕΗ, με κάθε τέλος κυκλοφορίας, με κάθε ΕΝΦΙΑ κτλ) είναι η ψυχραιμότερη αντίδραση. Η λύση δεν είναι να μην πληρώνεις ποτέ ή να πληρώνεις τώρα. Η λύση είναι να πληρώνουν όλοι. Αν αυτό δεν εφαρμόζεται, τότε φακ ολ, προτιμώ να το κάψω όλο το μπουρδέλο από το να το συντηρώ. 6
pontez2 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Κάτι μου λέει πάντως ότι μεγάλο μέρος των πολιτών της χώρας μας δεν έχει καταλάβει ότι ακόμα κι αν μας διέγραφαν όλο το χρέος τώρα, δεν θα τη βγάζαμε χωρίς νέα δανεικά με τα έξοδα που έχουμε... Εδώ θα διαφωνούσα. Αν δεις τον κρατικό προϋπολογισμό, ένα μεγάλο ποσοστό πάει στις δόσεις των δανείων. Μη ξεχνάμε ότι τα έξοδα του κράτους (αν δεν ειχαμε τα δάνεια) θα είχαν μειωθεί κατά πολύ όλα αυτά τα χρόνια με την ελάχιστη απορρόφηση ανθρωπινου δυναμικου στο δημόσιο, τις μειώσεις μισθών, την υπερφορολόγιση κτλ. Απ΄την άλλη, αν δει κανεις προϋπολογισμούς άλλων κρατών, όπως λογου χάρη του Γερμανικου, θα βγάλει το συμπέρασμα, ότι κανεις δεν έχει τελικά ισοσκελισμένο προϋπολογισμό, αλλά είναι όλοι μείον. Γιατί αντέχουν οι άλλοι; Διότι έχουν μεγάλες εξαγωγές και παράλληλα «δύναμη» με ότι μπορει να σημαίνει αυτό. Είναι γνωστό το παράδειγμα του Λουξεμβούργου που ελάχιστα παράγει και είναι απορίας άξιον από πού έχει έσοδα. Νομίζω ότι όλα είναι πολιτική. 2
defacer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό το πλεόνασμα που υποτίθεται πως έχουμε δεν σημαίνει ότι θα τα βγάζαμε πέρα χωρίς δανεικά αν δεν είχαμε χρέη; Όχι, σημαίνει πως δε θα είμασταν αναγκασμένοι να δανειστούμε για να πληρώσουμε άλλα χρεή. Όπως εσύ τεχνικά δεν είσαι αναγκασμένος να δανειστείς για να αγοράσεις σπίτι. Απλά αν επιλέξεις όντως να μη δανειστείς, δε θα έχεις ποτέ σπίτι. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό το πλεόνασμα που υποτίθεται πως έχουμε δεν σημαίνει ότι θα τα βγάζαμε πέρα χωρίς δανεικά αν δεν είχαμε χρέη; "Υποτίθεται" ναι, αρκεί να μην υπάρχουν λογιστικές παπάτζες για τον υπολογισμό του... Πχ αν δεν κάνω λάθος οι οφειλές προς ιδιώτες δεν υπολογίζονται και δεν πρέπει να είναι και οι μόνες... 1
zio10 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Φιλέ εγώ είμαι με i phone και moncler και hogan και ότι θέλω (καλά τα μισώ οπότε δεν είμαι αλλά οικονομικά είμαι). Επίσης μπορεί να έχω αποφασίσει να μην πληρώνω διότι νιώθω ότι με κλέβουν. ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΚΑΤΙ και ασχολησε με το ποσά βγάζω??? Άμα σου ζητησω βοήθεια να πληρωσω το πρόστιμο να μην μου δώσεις. Ποιό πλεόνασμα καλέ μου zio. Έχουμε ήδη επιστρέψει στα χρεη... Όχι, σημαίνει πως δε θα είμασταν αναγκασμένοι να δανειστούμε για να πληρώσουμε άλλα χρεή. Όπως εσύ τεχνικά δεν είσαι αναγκασμένος να δανειστείς για να αγοράσεις σπίτι. Απλά αν επιλέξεις όντως να μη δανειστείς, δε θα έχεις ποτέ σπίτι. "Υποτίθεται" ναι, αρκεί να μην υπάρχουν λογιστικές παπάτζες για τον υπολογισμό του... Πχ αν δεν κάνω λάθος τα χρέη προς ιδιώτες δεν υπολογίζονται και δεν πρέπει να είναι και τα μόνα... Thanks (αν και δεν ξέρω ακριβώς τι ισχύει ούτε και κατάλαβα τώρα να πω την αλήθεια... )
defacer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Αν αυτό δεν εφαρμόζεται, τότε φακ ολ, προτιμώ να το κάψω όλο το μπουρδέλο από το να το συντηρώ. Ο καθένας έχει τις απόψεις του και το δικαίωμα σ' αυτές είναι σεβαστό. Τις δικές σου απόψεις τις σέβομαι ένα κλικ παραπάνω γιατί σε αντίθεση με άλλους τουλάχιστον είσαι συνειδητοποιημένος στο τι πρόκειται να γίνει με το μπουρδέλο αν η αντιμετώπιση είναι ΧΥΖ. Όλοι οι άλλοι λένε το μακρύ τους και το κοντό τους και όταν καεί το μπουρδέλο ακόμα θα κλαίνε ότι έφταιγε ο Μπόμπολας. Παρόλα αυτά εξακολουθώ να διαφωνώ σε βασικά πράγματα, ας πούμε διαφωνώ ιδιαίτερα πολύ με την επιλογή σου να χαρακτηρίσεις τη συγκεκριμένη αντίδραση "ψυχραιμότερη". Για μένα ψύχραιμο είναι αυτό που προκύπτει όταν βγάζει κανείς τελείως απέξω τις "σκέψεις που επιβάλλονται κάθε μέρα" και βλέπει το abstract big picture. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις