defacer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Κανενα γιατι ο μπομπολας ποτε δεν πληρωσε .Χρωσταει εκατομμύρια στις τραπεζες που τα πληρώνω εγω με την ανακεφαλαιοποίηση. Άρα το "θα πληρώσω αφού πληρώσει ο Μπόμπολας" είναι ένας πιο ευγενικός τρόπος να πεις "δε θα πληρώσω ποτέ". Άρα επιστρέφουμε σ' αυτό που είπα πριν "θέλω ευνομούμενη κοινωνία αλλά εγώ θα παρανομήσω". Ε, αν πιστεύει κανείς ότι μπορείς να πετύχεις αυτό το στόχο μ' αυτό το σύστημα εγώ τι να πω, πάσο. 2
krami Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 οσα και να πληρωσουν ολες οι κοινωνικες ομαδες θα πανε στη μαυρη τρυπα του χρεους. η λυση ειναι να πληρωσουν οι εκβιαστες το κατοχικο δανειο και τις αποζημιωσεις που χρωστουν στο ελληνικο δημοσιο και μαζι και οι υπαλληλοι τους με τα σοϊα τους που γεμιζουν τις λιστες της HSBC
bedazzled Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 "Ο νόμος είναι σαν τον ιστό της αράχνης. Οι μικρές μύγες πιάνονται, ενώ οι μεγάλες σχίζουν το δίχτυ και φεύγουν." 2
taazz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Συγγνώμη αλλά προτιμώ να διαβάζω για όλη την υπόλοιπη ζωή μου βιβλία του Λιακόπουλου παρά να δεχτώ κάτι τέτοιο... Και αν κάτι τέτοιο υιοθετηθεί από την πλειοψηφία των πολιτών αυτής της χώρας, να μου το πείτε νωρίς για να την εγκαταλείψω οριστικά. Στο καλό και με την νίκη.
thomasG4 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 οσα και να πληρωσουν ολες οι κοινωνικες ομαδες θα πανε στη μαυρη τρυπα του χρεους. η λυση ειναι να πληρωσουν οι εκβιαστες το κατοχικο δανειο και τις αποζημιωσεις που χρωστουν στο ελληνικο δημοσιο και μαζι και οι υπαλληλοι τους με τα σοϊα τους που γεμιζουν τις λιστες της HSBC Ναι γιατί μόνο το χρέος μας κράταει πίσω και δεν μπορούμε να γίνουμε σοβαρό κράτος.
taazz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Άρα το "θα πληρώσω αφού πληρώσει ο Μπόμπολας" είναι ένας πιο ευγενικός τρόπος να πεις "δε θα πληρώσω ποτέ". Κανείς δεν είπε θα πληρώσω αφού πληρώσει ο Χ. Αντιθέτως είπαμε ότι όσο ο Χ λαμβάνει μέρος στην κοινωνική και πολιτική σκηνή του τόπου δεν πληρώνω εγώ τις "αγαθοεργίες" του.
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Άρα το "θα πληρώσω αφού πληρώσει ο Μπόμπολας" είναι ένας πιο ευγενικός τρόπος να πεις "δε θα πληρώσω ποτέ". Άρα επιστρέφουμε σ' αυτό που είπα πριν "θέλω ευνομούμενη κοινωνία αλλά εγώ θα παρανομήσω". Ε, αν πιστεύει κανείς ότι μπορείς να πετύχεις αυτό το στόχο μ' αυτό το σύστημα εγώ τι να πω, πάσο. ωραία και τι προτείνεις; Να πληρώνουμε σαν καλά παιδάκια και οι μεγαλοκαρχαρίες να συνεχίζουν να κλέβουν, οι πολιτικοί να συνεχίζουν τις μίζες και να διορίζουν κομματικούς στρατούς, κτλ; Και επειδή αυτοί ειναι σαν πρεζάκια για λεφτά και εξουσία και σου ζητάνε όλο περισσότερα εσύ να τα δινεις χωρίς αντιρρηση; μέχρι να φορέσεις γόβες και φούστα να βγεις στην Συγγρού; άλλο ευνομούμενος πολίτης και άλλο ιεραπόστολος
splashboogie Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 οσα και να πληρωσουν ολες οι κοινωνικες ομαδες θα πανε στη μαυρη τρυπα του χρεους. η λυση ειναι να πληρωσουν οι εκβιαστες το κατοχικο δανειο και τις αποζημιωσεις που χρωστουν στο ελληνικο δημοσιο και μαζι και οι υπαλληλοι τους με τα σοϊα τους που γεμιζουν τις λιστες της HSBC Ατσα και η λύση. Επιτέλους έλεγα θα την πει τη λύση κανείς...
zio10 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 To θέμα είναι ότι πλέον δεν πιστεύει κανείς ότι μπορεί να αλλάξει η κατάσταση και να σωθούμε. Γι'αυτό όλοι κοιτάνε την πάρτη τους. Το είχαμε που το είχαμε δηλαδή αυτό το χαρακτηριστικό, τώρα είναι ακόμα πιο έντονο γιατί κανείς δεν περιμένει και δεν ελπίζει σε τίποτα. Δεν υπάρχει από κάπου μια έμπνευση, μια πίστη για να πει ο άλλος ναι θα κάνω μια προσπάθεια κι ας ζοριστώ. 3
DrLo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Κανενα γιατι ο μπομπολας ποτε δεν πληρωσε .Χρωσταει εκατομμύρια στις τραπεζες που τα πληρώνω εγω με την ανακεφαλαιοποίηση.Δε θέλω να κάνω τον δικηγόρο του Μπομπολα, αλλά από που προκύπτει αυτό? (Μη μου δειξεις κανένα φυλλάδιο του δεν πληρώνω). Μπορείς να με παραπέμψεις σε κάοοια ΣΟΒΑΡΗ πηγή ?.... και όταν λέω σοβαρη εννοω σε κάποιον που καταλαβαίνει τη διαφορά του "φεσιού"/απάτης κλπ από τον αριθμό του χρέους σε ένα ισολογισμό μιας εταιρείας.
doubtful Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 To θέμα είναι ότι πλέον δεν πιστεύει κανείς ότι μπορεί να αλλάξει η κατάσταση και να σωθούμε. Γι'αυτό όλοι κοιτάνε την πάρτη τους. Το είχαμε που το είχαμε δηλαδή αυτό το χαρακτηριστικό, τώρα είναι ακόμα πιο έντονο γιατί κανείς δεν περιμένει και δεν ελπίζει σε τίποτα. Δεν υπάρχει από κάπου μια έμπνευση, μια πίστη για να πει ο άλλος ναι θα κάνω μια προσπάθεια κι ας ζοριστώ. Η επιβιωση του δυνατοτερου.
Soulseeker Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 ωραία και τι προτείνεις; Να πληρώνουμε σαν καλά παιδάκια και οι μεγαλοκαρχαρίες να συνεχίζουν να κλέβουν, οι πολιτικοί να συνεχίζουν τις μίζες και να διορίζουν κομματικούς στρατούς, κτλ; Και επειδή αυτοί ειναι σαν πρεζάκια για λεφτά και εξουσία και σου ζητάνε όλο περισσότερα εσύ να τα δινεις χωρίς αντιρρηση; μέχρι να φορέσεις γόβες και φούστα να βγεις στην Συγγρού; άλλο ευνομούμενος πολίτης και άλλο ιεραπόστολος Σε ολες τις χωρες γινεται αυτο και θα γινεται για παντα (Αλλου περισσοτερο αλλου λιγοτερο ή εστω πιο κρυφα.). Δεν ειναι αυτο δικαιολογια. Απλα η διαφορα ειναι οτι η πλειοψηφια αν είναι ευχαριστημενη δεν την νοιαζει τι γινεται παραπανω. Ελλαδα δηλ προ του 2008. Ολοι "ξεραμε¨οτι ολοι κλεβουν αλλα στα @@ μας γιατι ειχαμε τοτε λεφτα. Τωρα ομως ξαφνικα ολα μας πειραζουν. Sorry παιδια δεν παει ετσι. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Στο καλό και με την νίκη. Ποιότητα ζωής λέγεται, όχι νίκη! Και την ποιότητα αυτή την απολαμβάνεις μόνο σε ΜΗ τοξικά περιβάλλοντα.
christopher0016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ειναι το ιδιο αλλο να μη πληρωσεις εισητιριο και να κυνδινευεις απο το προστιμο και αλλο να κατεβασεις μια ταινια που στην ουσια δεν κινδυνευεις απο τιποτα. ακριβως εκει ηθελα να καταληξω στα μμμ δε πληρωνεις για καποιο ειδος πρωτης αναγκης και κινδυνευεις με προστιμο στη πειρατεια δε πληρωνεις για καποιο ειδος πολυτελειας και δεν κινδυνευεις απο τιποτα. σε ποια απο τις 2 κατηγοριες βρισκονται οι νεοφιλελεδες? Τα ΜΜΜ Ειναι πρωτη αναγκη πως θα πας καθημερινα στην δουλεια σου χωρις μεσο? Μπορει να μην ειναι το φαγητο ωμος για να φας πρεπει να δουλεψεις. Οσο για τους νεοφιλελεδες που λες δεν μου αρεσει σαν λεξη . Ο ενας κατεβαζει γιατι μπορει δωρεαν χωρις κανενα κοστος εκμεταλευεται στην ουσια την ελειψη κοστους. και ο αλλος στο παιζει ιδεολογος δεν πληρωνω δεν πληρωνω. Με την συμπαρασταση και του επιβατικου κοινου μου χει τυχει σε λεωφοριο αναλογο περιστατικο να μην εχει εισιτηριο και ολοι στο λεοφ να ειναι κατα του ελεχτη . Ο ελεχτης θελει τα μισα λεφτα απο το προστιμο ετσι τον μαθαν να βγαζει λαυρακια. Και ο επιβατης την βγαζει τσαμπα απο την οργη του κοσμου. Κουλουβαχατα που λεμε..
Miracle Worker Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δεν πληρώνω, με iPhone 6 και DSquared. Λες και δεν τα ξέρουν μερικοί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις