Miracle Worker Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Τα πρεζάκια από την άλλη δεν πληρώνουν τίποτα άμα τους πιάσουν, μόνο τους κατεβάζουν κάτω στην στάση και περιμένουν το επόμενο... Τι ρατσισμός είναι αυτός, εγώ να αγοράζω εισιτήριο και αυτούς που δεν τους θέλει ούτε η μάνα τους, πόσο μάλλον η κοινωνία να την βγάζουν τσάμπα. Οφ τόπικ, αλλά η φάση είναι ότι τα λεωφορειοπρεζάκια θεωρούν τους εαυτούς θεματοφύλακες της ορθής κοινωνικής συμπεριφοράς. Είναι κάνα δυο τύποι μόνιμοι στο λεωφορείο που παίρνω και κάθε φορά δίνουν ρεσιτάλ. Κλασσικά μιλάνε όλη την ώρα φωναχτά και ακούει όλο το λεωφορείο τις παπάτζες τους και πάντα θα την "πέσουν" σε κάποιον κακομοίρη ή σε όλους για κάποιον ασήμαντο λόγο, που θεωρούν ότι θίγει το κοινωνικό σύνολο. Πραγματικά η συμπεριφορά τους είναι άξια παρατήρησης και συχνά κάνουν όλοι τα ίδια, λες και τους έχουν κάνει λοβοτομή.
fotaras13 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Σ'αυτό δεν έχεις κι άδικο! Ένα πρόβλημα που έχω δει πάντως είναι ότι δεν πουλάνε εισιτήρια μέσα στα λεωφορεία. Ας πούμε για το λεωφορείο που φεύγει από τα ΚΤΕΛ του Περισσού δεν μπορείς να αγοράσεις από κάπου εισιτήριο. Μέχρι και ο οδηγός σου λέει μπες έτσι! Έπαθα κάτι παρόμοιο σε σταθμο του προαστιακού, οχι κεντρικό, για να πάω Στ Λαρίσσης. Φτάνω, βλέπω μηχάνηματα όλα κλειστά! Χτυπάω τζαμαρία να μιλήσω με τον υπάλληλο/σεκιούριτι (τι ήταν ακριβώς δεν ξέρω) και έπαιζε με το κινητό του... -Καλησπέρα, ένα εισιτήριο θέλω... - Α δεν έχει εισιτηρια φίλε o σταθμός εδώ, μπες χωρίς! -Τι να μπω χωρίς;;; Αν με πιάσουνε τι θα τους πώ; -Ε πες ρε φίλε ότι δεν έχει εισιτηρια ο σταθμός το ξέρουνε αυτοί, μη φοβάσαι..... Και τελικά μπήκα χωρίς... Είχα ένα άγχος γιατί αν με πιάνανε δεν ξέρω μην με περνάγανε για λαμόγιο, αλλα δεν με έλεγξε κανείς τελικά και εβγαλα τσαμπέ μια διαδρομή... Στο γυρισμό αν και μου είχε τύχει και παλιότερα, τα περισσότερα περίπτερα που ρώτησα δεν είχαν εισιτήρια.... Μα ειναι δυνατόν;;;; Σε κεντρικότατα σημεία μέσα στο κέντρο της Αθήνας να μην μπορείς να βρεις εισιτήριο;;;; Τελικά επειδή βαρέθηκα να ψάχνω κατέβηκα στις αποβάθρες και γυρισα με ηλεκτρικό... (lol) Θα συμφώνησω με τον hasan διότι όταν μια σχέση εμπιστοσύνης σπάσει ο ΔΥΝΑΤΟΣ την αποκαθιστά ΠΑΝΤΑ. Δεν γίνεται να λεμε ότι ένας ελεύθερος επαγγελματίας π.χ. που αν βγάζει 1200 πληρώνει 600 με 700€ φόρους δεν κλέψει. Θα κλέψει ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ. Άρα και από τις συγκοινωνίες. Εκτώς αν πάει το παιδί του στον ΙΔΙΩΤΚΟ ιατρό ή στο ΙΔΙΩΤΙΚΟ φροντιστήριο και πληρώσει με ηθικολογία, αλλά επειδή πρέπει να πληρώσει με λεφτά θα κλέβει. Τι λογική ακριβώς είναι αυτή; Oυσιαστικά δλδ δικαιολογούμε την κλεψιά... Ναι ξέρω φταίνε οι πολιτικοί πάλι και το σάπιο σύστημα, ο λαός πάλι δεν φταίει πουθενά οπότε ας κλέβει κι από πάνω επειδή του βάλανε φόρους... Αν έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο σαν λαος μας αξίζουν και άλλα μνημόνια ακόμα. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Τι λογική ακριβώς είναι αυτή; Oυσιαστικά δλδ δικαιολογούμε την κλεψιά... Ναι ξέρω φταίνε οι πολιτικοί πάλι και το σάπιο σύστημα, ο λαός πάλι δεν φταίει πουθενά οπότε ας κλέβει κι από πάνω επειδή του βάλανε φόρους... Αν έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο σαν λαος μας αξίζουν και άλλα μνημόνια ακόμα. Εμένα δεν με νοιάζει αν φταίει ο λαός. Με νοιάζει πως είτε κλέψω είτε οχι πάλι τα ίδια ή περισσότερα θα πληρώσω, οπότε προτιμώ να κλέψω. Κουράστηκα να το παίζω "ο καλός σαμαρείτης" για να δούμε κάτι καλύτερο στο μέλλον και τελικά να μην βλέπω τίποτε καλύτερο. Επι 2 χρόνια ζητούσα αποδείξεις από μάστορες και συνεργεία που έχουν υψηλή φοροδιαφυγή, πλήρωνα παραπάνω για τον ΦΠΑ και έπαιρνα την απόδειξη που έβαλα στην φορολογική δήλωση, αποτέλεσμα μηδέν και πληρωμή ακόμα περισσότερων φόρων τα επόμενα έτη. Οι πολιτικοί στον χαβά τους κοιτάνε να μην πειράξουν τους κομματικούς στρατούς και τους ΔΥ ενώ κανονικά από εκεί έπρεπε να κόψουν μισθούς για να πληρώσουν λιγότερους φόρους οι φορολογούμενοι. Εγώ δεν ζητώ καμιά απόδειξη από τότε και μετά για να έχω χαμηλότερη τιμή σε οτι μπορώ, αν ήμουν Ελ.Επ θα έκανα και εκεί οτι μπορούσα για να πληρώσω όσο το δυνατόν λιγότερο, δεν με ενδιαφέρει τίποτε άλλο από εκεί και μετά. Οι φόροι θα συνεχίσουν να αυξάνονται οτι και να κάνει ο κόσμος είτε το παίζει ο καλός και νομοταγής πολίτης είτε το λαμόγιο και ο κλέφτης.
taazz Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Τι λογική ακριβώς είναι αυτή; Oυσιαστικά δλδ δικαιολογούμε την κλεψιά... Όχι δεν δικαιολογούμε την κλεψιά. Προστατευόμαστε από τους κλέφτες. Ναι ξέρω φταίνε οι πολιτικοί πάλι και το σάπιο σύστημα, ο λαός πάλι δεν φταίει πουθενά οπότε ας κλέβει κι από πάνω επειδή του βάλανε φόρους... Όχι, φταίνε οι πολιτικοί που έφαγαν τα δάνεια και έβαλαν φόρους να τα πληρώσουμε εμείς. προσοχή στα μισόλογα. έχουμε και παιδιά στην παρέα. Εμένα με ρώτησες να έχω την διάθεση να διασώσω την εκάστοτε τράπεζα; Αν θέλω να βάλεις χέρι στα λεφτά των ταμείων για να πληρώσεις υπηρεσίες στην τετραπλάσια τιμή της αγοράς; Αν έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο σαν λαος μας αξίζουν και άλλα μνημόνια ακόμα. Όχι θα αφήσω τον εκάστοτε πολιτικάντη που αποδεδειγμένα δεν ξέρει τι θα πει πολιτική να βάζει το χέρι στην τσέπη μου για να νιώσουν πατριώτες όσοι εθελοτυφλούν και βλέπουν την μισή αλήθεια. Καλύτερα να γίνουμε Γαλλία ή Αγγλία και να έχω μισό-ικανούς πολιτικούς από το να επιτρέψω να συνεχίσουν να με κλέβουν οι ανίκανοι.
fotaras13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Όχι δεν δικαιολογούμε την κλεψιά. Προστατευόμαστε από τους κλέφτες. Προστατεύεσαι από τους κλεφτες μη πληρώνοντας τους φόρους σου και βγάζοντας μαύρο χρήμα; Μπράβο βρήκες το σίγουρο τρόπο για να διατηρήσεις τη σαπίλα... Όχι, φταίνε οι πολιτικοί που έφαγαν τα δάνεια και έβαλαν φόρους να τα πληρώσουμε εμείς. προσοχή στα μισόλογα. έχουμε και παιδιά στην παρέα. Εμένα με ρώτησες να έχω την διάθεση να διασώσω την εκάστοτε τράπεζα; Αν θέλω να βάλεις χέρι στα λεφτά των ταμείων για να πληρώσεις υπηρεσίες στην τετραπλάσια τιμή της αγοράς; Όχι θα αφήσω τον εκάστοτε πολιτικάντη που αποδεδειγμένα δεν ξέρει τι θα πει πολιτική να βάζει το χέρι στην τσέπη μου για να νιώσουν πατριώτες όσοι εθελοτυφλούν και βλέπουν την μισή αλήθεια. Καλύτερα να γίνουμε Γαλλία ή Αγγλία και να έχω μισό-ικανούς πολιτικούς από το να επιτρέψω να συνεχίσουν να με κλέβουν οι ανίκανοι. Αν πιστευεις οτι για ολη αυτη την καταντια φταινε μονο οι πολιτικοι εισαι βαθια νυχτωμενος. Στην Ελλαδα τοσες δεκαετιες υπηρχε πελατειακο κρατος. "Κάποιος" ψηφιζε αυτούς τους ανικανους και κλεφτες να τον κυβερνουν με αντάλλαγμα να τον βολεύουν στα δημόσια αυτόν και όλο του το σόι και να συντηρείται έτσι αυτό το έκτρωμα... Οι μεν ψήφιζαν, οι άλλοι διόριζαν. Και οι δύο πλευρές έβαζαν το λιθαράκι τους σε αυτό το σάπιο οικοδόμημα που τώρα εσύ θες να διατηρήσεις αδυνατώντας να καταλάβεις τα αίτια που μας οδηγησαν εδώ. Πράγματι, ο ένας έπαιρνε μίζες και εκατομμύρια και ο άλλος πρασινος/μπλε/κόκκκινος αναξιοκρατικά είχε βολευτεί σε μια θεσούλα παίρνοντας μισθό που ουσιαστικά δεν άξιζε. Όλοι ξέρανε και βλέπανε τι παίζει αλλά ελάχιστοι μίλαγαν και ξέρεις γιατί; Γιατί οι περισσότεροι τρώγανε και όταν τρώμε δεν μιλάμε... 2
taazz Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Προστατεύεσαι από τους κλεφτες μη πληρώνοντας τους φόρους σου και βγάζοντας μαύρο χρήμα; Μπράβο βρήκες το σίγουρο τρόπο για να διατηρήσεις τη σαπίλα... Και τόσα χρόνια που πλήρωνα τι κατάλαβα; Τέλος από σήμερα μόνο μαύρα. Αν πιστευεις οτι για ολη αυτη την καταντια φταινε μονο οι πολιτικοι εισαι βαθια νυχτωμενος. Φυσικά και φταίνε ΜΟΝΟ οι πολιτκοί. Για να μπορούν να κάνουν τα δικά τους ανενόχλητοι μοίραζαν θεσούλες στους κουτοπόνηρους να μην μιλάνε, και πη.....νε εμένα που έτρεχα να τα βγάλω πέρα. Λοιπάμε αλλά δεν είμαι 25 χωρίς ιστορικό να πιστεύω τις γενικότητες. Στην Ελλαδα τοσες δεκαετιες υπηρχε πελατειακο κρατος. "Κάποιος" ψηφιζε αυτούς τους ανικανους και κλεφτες να τον κυβερνουν με αντάλλαγμα να τον βολεύουν στα δημόσια αυτόν και όλο του το σόι και να συντηρείται έτσι αυτό το έκτρωμα... Οι μεν ψήφιζαν, οι άλλοι διόριζαν. Και οι δύο πλευρές έβαζαν το λιθαράκι τους σε αυτό το σάπιο οικοδόμημα που τώρα εσύ θες να διατηρήσεις αδυνατώντας να καταλάβεις τα αίτια που μας οδηγησαν εδώ. Και ναι και όχι. το 1/4 υπήρξαν πελάτες το 1/4 παραδοσιακά αφελής και το υπόλοιπο 1/4 ψήφιζε το λεφτά υπάρχουν με την ελπίδα ότι δεν ψεύδονται και ξέρουν για τι μιλάνε. Δεν ήμασταν όλοι πελάτες. Πράγματι, ο ένας έπαιρνε μίζες και εκατομμύρια και ο άλλος πρασινος/μπλε/κόκκκινος αναξιοκρατικά είχε βολευτεί σε μια θεσούλα παίρνοντας μισθό που ουσιαστικά δεν άξιζε. Ο ένας έπαιρνε μίζες και εκατομμύρια επιπλέον των δανείων και των κεφαλαίων των ταμείων. Από αυτά έδινε ένα ποσοστό στους πελατάκους του και τα υπόλοιπα στην τσέπη. Όλοι ξέρανε και βλέπανε τι παίζει αλλά ελάχιστοι μίλαγαν και ξέρεις γιατί; Γιατί οι περισσότεροι τρώγανε και όταν τρώμε δεν μιλάμε... Όχι όλοι ξέρανε ότι κυκλοφορούν χρήματα που δεν έπρεπε να κυκλοφορούν, το από που, βγήκε αργότερα. νομίζω ότι έδωσα ένα εύλογα μεγάλο χρονικό διάστημα να τα βάλουν σε τάξη. Τέλος να πάνε να κλέψουν αλλού. Από σήμερα μόνο την πάρτι μου.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Τέλος να πάνε να κλέψουν αλλού. Από σήμερα μόνο την πάρτι μου. Ο,τι έκαναν λοιπόν τόσα χρόνια αυτοί που κατηγορείς. Μία απο τα ίδια λοιπόν, δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι! 1
taazz Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Ο,τι έκαναν λοιπόν τόσα χρόνια αυτοί που κατηγορείς. Μία απο τα ίδια λοιπόν, δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι! δεν στεναχωριέμαι για τα μικρά πράγματα πλέον. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι το γεγονός ότι μετά από τόσα χρόνια τρεχάλας αν αύριο αρρωστήσω θα υποχρεωθώ να παίσω στα χέρια των "πελατών" τους.
Ntinaras Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Θα ειχε πολυ ενδιαφερον να καναμε ενα πολλ, για τους υποστηρικτες της πληρωμης εισιτηριων και διοδιων να δουμε ποσοι απο αυτους εχουν πειρατικο λογισμικο στο pc τους και παρανομα κατεβασμενες ταινιες τραγουδια κτλ.
christopher0016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 <p>Θα ειχε πολυ ενδιαφερον να καναμε ενα πολλ, για τους υποστηρικτες της πληρωμης εισιτηριων και διοδιων να δουμε ποσοι απο αυτους εχουν πειρατικο λογισμικο στο pc τους και παρανομα κατεβασμενες ταινιες τραγουδια κτλ.</p> Δεν ειναι το ιδιο αλλο να μη πληρωσεις εισητιριο και να κυνδινευεις απο το προστιμο και αλλο να κατεβασεις μια ταινια που στην ουσια δεν κινδυνευεις απο τιποτα. 1
curiositykilledme Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ειναι το ιδιο αλλο να μη πληρωσεις εισητιριο και να κυνδινευεις απο το προστιμο και αλλο να κατεβασεις μια ταινια που στην ουσια δεν κινδυνευεις απο τιποτα. εδω ειναι ολο το ζουμι για την τωρινη κατασταση της Ελλαδας, ετσι απλα σε μια μονο προταση. 3
zio10 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Αν περιμένουμε να αλλάξει η νοοτροπία μας κλπ για να πληρώσουμε άστο...μόνο με το φόβο τιμωρίας γίνεται δουλειά. 1
christopher0016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Ετσι ειναι ωπος λεει ο zio Γιαυτο σε καποια αλλα κρατη βλεπεις μεγαλα προστιμα πχ διαβαζα στην αγγλια προστιμο για αλκοοτεστ 5000 λιρες εαν δεν κανω λαθος. 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Ο,τι έκαναν λοιπόν τόσα χρόνια αυτοί που κατηγορείς. Μία απο τα ίδια λοιπόν, δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι! το ότι όλοι φταινε το ίδιο ειναι καλοστημένη επιχειρηση αποπροσανατολισμού, κάπως έτσι του στέλνουν 10 μπατσους και γινεται πρώτο θέμα στα καναλια ο καστανάς που δεν έχει άδεια και δεν ακούγεται κιχ για συνεργάτη πρώην πρωθ/γου που βρέθηκε να έχει δεκαδες εκατομύρια σε ελβετική τράπεζα. Λύπαμαι που τόσοι έχουν φάει την μπανανόφλουφα και νομίζουν ότι αν πιάσουν τους λαθρεπιβάτες των λεωφορείων και τους καστανάδες θα γίνει η Ελλάδα καλύτερη χώρα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις