Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι κριμα να αναισθητοποιουμαστε. εγω στεναχωριεμαι με οσα συμβαινουν στον πλανητη και προσπαθω να δινω ορατοτητα σε οσα μπορω

Ναι αλλά όπως και να το κάνουμε ήταν επιλογή του αυτό που έκανε και ήξερε (ή θα έπρεπε να ψάξει) τις πιθανές συνέπειες...

• Απαντ. 755
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η τιμή δεν είναι καθόλου ακριβή αν εχεις πάει στο εξωτερικό (δεν λεω για τα 25 και 40αρια αλλα τωρα οι τιμες ειναι λογικες για αυτα που προσφέρονται) αν ο καθενας θελει να το δει καπως και οο μας κλεβουνε κτλ αρα ουτε εγω θα πληρώσω δεν θα ασχοληθώ γ

γιαυτό λεω και τι θα γίνει

Αν το υπολογισεις ανάλογα με το μέγεθος του δικτύου θα δεις ότι είναι πολύ πιο ακριβό από πολλές άλλες χώρες
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

ειναι κριμα να αναισθητοποιουμαστε. εγω στεναχωριεμαι με οσα συμβαινουν στον πλανητη και προσπαθω να δινω ορατοτητα σε οσα μπορω

Πιστεύω ότι οφείλεται στο πως ερμηνεύει κάποιος την στεναχώρια/έγνοια...

Επειδή είμαι κάπως πιο "αυστηρός-ειλικρινής", θεωρώ ότι αν δεν με κρατάει έστω και λίγο ξάγρυπνο το βράδυ κάτι, σημαίνει ότι δεν με στεναχώρησε/ένοιαξε και τόσο, μην πω καθόλου κιόλας...

Στην συγκεκριμένη περίπτωση με τον τύπο, αν κι υπερβολικές οι προσαυξήσεις, όχι απλά δεν στεναχώρεσε αλλά καλά να πάθει...

• Like 3
Δημοσ.

Πιστεύω ότι είναι το πως ερμηνεύει κάποιος την στεναχώρια/έγνοια...

Επειδή κάπως πιο αυστηρός, θεωρώ ότι αν δεν με κρατάει έστω και λίγο ξάγρυπνο το βράδυ κάτι, σημαίνει ότι δεν με στεναχώρησε/ένοιαξε και τόσο, μην πω καθόλου κιόλας...

Στην συγκεκριμένη περίπτωση με τον τύπο, αν κι υπερβολικές οι προσαυξήσεις, καλά να πάθει...

Εδώ στεναχωριόμαστε κάνοντας κοινοποιήσεις και λάικ....

• Like 1
Δημοσ.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση με τον τύπο, αν κι υπερβολικές οι προσαυξήσεις, όχι απλά δεν στεναχώρεσε αλλά καλά να πάθει...

δε θα μπορουσα να πω "καλα να παθει" σε κανεναν

Δημοσ.

τωρα οσοι βρισκουν λογικη στο να στηριζουν ενα αυτοσυντηρουμενο συστημα που εχει παραλογες απαιτησεις και παραλληλα δε σεβεται αυταξιες οπως η ανθρωπινη ζωη, με γεια τους και με χαρα τους. Αν ποτε αποκτησουν ταξικη συνειδηση, ευπροσδεκτοι στον αγωνα θα ειναι και θα υπαρχει χωρος υποδοχης.

να σου πω φτύσε το αγκίστρι θέλουν να ψαρέψουν και άλλοι.

Δημοσ.

Για ποιο λογο?

για το οτι καλειται ενας ανθρωπος να πληρωσει παραλογα ποσα, ακομα και η τακτικη των προσαυξησεων μου φαινεται απανθρωπη. και ποιον οφελει εν τελει?

Δημοσ.

για το οτι καλειται ενας ανθρωπος να πληρωσει παραλογα ποσα, ακομα και η τακτικη των προσαυξησεων μου φαινεται απανθρωπη. και ποιον οφελει εν τελει?

Παραδειγματισμός ίσως.

Δημοσ.

να σου πω φτύσε το αγκίστρι θέλουν να ψαρέψουν και άλλοι.

νομιζω θα επρεπε να σε ενοχλει το οτι υπαρχουν εστω και υποθετικα αγκιστρια

Παραδειγματισμός ίσως.

απανθρωπο μου φαινεται

Δημοσ.

Να κανει τον καμποσο ηξερε ομως ε?

Δημοσ.

Να κανει τον καμποσο ηξερε ομως ε?

δε θεωρω οτι εκανε τον καμποσο. με αυτη τη λογικη τα περισσοτερα δυτικα κρατη οφειλουν να τιμωριθουν διοτι για την ανεξαρτησια τους εκαναν τον καμποσο στην εκαστοτε κυριαρχη δυναμη. παραλογισμος μου φαινεται να θεωρουμε τους νομους και τους κανονες αυταξια χωρις να εξεταζουμε το πλαισιο τους και την ηθικη τους.

Δημοσ.

Άλλη περίπτωση επανάστασης βέβαια αλλά ταιριάζει....22 χιλιάρικα πρόστιμο για απλήρωτα διόδια!

http://www.protothema.gr/greece/article/550111/sumvasiouhos/

Οι υπόλοιποι που είναι; Μόνο αυτός; Που είναι οι υπόλοιποι τσάμπα μάγκες που νόμιζαν πως είναι εξυπνότεροι από εμάς τους υπόλοιπους όταν δεν πλήρωναν; Κάντε τους τώρα κατασχέσεις για να μάθουν... :-D  

Δημοσ.

Οι υπόλοιποι που είναι; Μόνο αυτός; Που είναι οι υπόλοιποι τσάμπα μάγκες που νόμιζαν πως είναι εξυπνότεροι από εμάς τους υπόλοιπους όταν δεν πλήρωναν; Κάντε τους τώρα κατασχέσεις για να μάθουν... :-D  

Λογικά θα πήγε και σε άλλους πρόστιμο ή θα πάει σύντομα...

• Super Moderators
Δημοσ.

Οι άλλοι παίζει να το πλήρωσαν πέρσυ και να μην το άφησαν σαν κι αυτόν...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...