DrLo Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 λοιπον.... Μερικες ερωτησεις/αποριες που εχω... 1) Οταν ο καθε ελεγκτης μπροστα στα ματια μου και στα μαται του παιδιου μου συμπεριεφερεται ασχημα σε αλλοδαπους, γιατι να τον πληρωσω (παρακαλω να μην μπουμε σε συζητηση για τους αλλοδαπους. Εμενα μου αρεσουν οι ανθρωποι και θελω σεβασμο για ολους) Γιατί δεν απλά πληρώνεις τον ελεγκτή, πληρώνεις την εταίρεία (και τον οδηγό και την γραμματέα και την καθαρίστιρα και τον CEO κλπ κλπ). Ο ελεκτήε ΟΚ μπορεί να είναι κάφρος, αυτό είναι λόγος να μη πληρώσεις για την εργασία τους τους υπόλοιπους που μπορεί να είναι οι καλύτερει άνθρωποι στον κόσμο? Αν ο ελεκτής είναι κάφρος, ΑΥΤΟΣ πρέπει να είναι ο "στόχος" σου. Διαμαρτυρήσου, στείλε επιστολή στο HR, κάνε του μύνηση για αξύβριση, δε ξέρω και γω τι. ΘΑ μου πεις "σιγά, ιδρώνει το αυτί τους?", ίσως όχι αλλά γιατί αυτή η τακτική δουλέυει αλλού, δεν γεννήθηκαν οι Ελβετοί και οι Σουηδοί τυπικού και οργανωμένοι ... 2) Οταν ειμαι στην ΛΙΟΣΙΩΝ με 11 (ΕΝΤΕΚΑ) λεωφορεια να περνανε απο εκει και για να περασει ΕΝΑ περιμενω 8 λεπτα, γιατι να τους πληρωσω? τα 8 λεπτά δηλαδή τα αναφέρεις ως υπερβολικό χρόνο ? 3) Οταν δεν εχουν το ΜΥΑΛΟ να κανουν τον ελεγχο εισιτηριων οπως προηγμενες χωρες γιατι να τους πληρωσω? (σημειωση οτι στις προηγμενες χωρες ΔΕΝ μπορεις να μπεις στα μμμ χωρις εισιτηριο γιατι σε ελεγχουν απο πριν ΚΑΙ εχουν και ελεγκτες ΚΑΙ υπαρχουν ΠΑΝΤΟΥ αναρτημενοι οι νομοι ΚΑΙ και κανεις δε διαμαρτυρεται) Η μόνη άλλη χώρα στην οποία έχω υποστεί έλεγχο εισητηρίου είναι στη Γαλλία όπου γίνεται ΚΑΙ στην είσοδο ΚΑΙ με ελεγκτές. Η διαδικασία των ελεγκτών είναι ακριβώς η ίδια αν εξαιρέσεις ότι αντί να διαβάζουν το εισητήριο έχουν ένα μηχανηματάκι (σαν φορητό ακυρωτικό) που διαβάζει μια μαγνητική ταινία πάνω σεκάθε εισητήριο. 4) Οταν δεν μπορω να παω στους μισους σταθμους με το παιδι μου με το καροτσι γιατι τα ασανσερ δε δουλευουν, γιατι να τους πληρωσω? Τι δεν καταλαβαίνω ... όταν μπάινεις στο λεωφορείο/μετρό πάει να μπει ότι μπήκες στο μετρό, άρα μπόρεσες να έχεις πρόσβαση. Δηλαδή τι λες? Να τους τιμωρείς μη πληρώνοντας επειδή πχ μια άλλη φορά δεν είχες πρόσβαση? είναι και αυτό μια λογική, όταν πχ το εστιατόριο έχει ξεμείνει από φαγητό μια μέρα και δε μπορεί να σε εξυπηρετήσει, είτε αν είναι απαράδεκτο λόγω ποιότητας/υγιεινής, να πας την άλλη μέρα να φας και να μη τους πληρώσουν ... "για να μάθουν" 5) Οταν επι 3 χρονια, εκανα 2 ωρες να παω στη δουλεια μου επειδη εφτιαχνα (ετρωγαν μιζες) τους σταθμους του ΗΣΑΠ, γιατι να τους πληρωσω? Αρχικά θ συμφωνήσουμε πιστέυω ότι κάποια έργα είναι απαραίτητα και είναι όμως ευθύνη της εταιρέιας να μειώνει στο ελάχιστο την ταλαιπωρία. άρα έχουμε - Είναι μια φορά και ένα καιρό ένα ΜΕΤΡΟ/ΗΣΑΠ που δε σε καλύπτει, και ... δε το πληρώνεις - Πάνε να κάνουν έργα για να το βελτιώσουν για να σε καλύπτει αλλά επειδή σ ταλαιπωρεί ... δε τους πληρώνεις - Αν το κάναν αλλιώς (πχ πιο γρήγορα) πιθανόν να στοίχιζε παραπάνω αλλά επειδή θα κάναν αύξηση ... δε τους πληρώνει και καταλήγουμε ότι - θα ξεκινήσουμε να πληρώνουμε ΗΣΑΠ/ΜΕΤΡΟ όταν φυτρώσει κάποι μέρα ένα δίκτυο και μια εταιρεία σαν του Λονδίνου. για τις μίζες συμφωνώ, αλλά με αυτή τη λογική δε πρέπει να πληρώνεται τίποτα στην Ελλάδα 6) Οταν οι φιλοι περιπτερατζηδες βγαζουν 1 σεντ ανα εισιτηριο και ΚΑΛΑ κανουν κατα τη γνωμη μου και δεν πουλανε εισιτηρια, γιατι να πρεπει να τρεξω να βρω εισιτηριο να τους πληρωσω? Σε αυτό έχω γράψει παραπάνω ... Η άποψή μου είναι ότι περίπτερα έπρεπε ν είναι υποχρεωμένα από το νόμο να έχουν εισητήρια, αλλά ... ... στο λονδίνο δηλαδή πως αγοράζεις εισητήρια (θα μου πεις έχει Oyster και τη φορτίζεις από το PC σου) ... οκ συμφωνώ πρέπει να εκσυγχρωνιστεί ο ΟΑΣΑ στο τομέα τον εισητηρίων αλλά δεν είναι υπερβολικά δύσκολο την επόμενη φορά που θα περάσεις από ένα μετρό ή από ένα κεντρικό σημείο να πάρεις 5 εισητήρια καβάτζα. Και εγώ την πατάω πολλές φορές και ξεμένω αλλά το ξέρω ότι είναι επείδή δεν ακολουθώ το παραπάνω. 7) Οταν προσπαθω να μπω με το καροτσι στο λεωφορειο και ο τεμπελης οδηγος ουτε κατεβαζει το υψος αλλα και ουτε περιμενει και μου κλεινει τις πορτες πανω μου, γιατι να τους πληρωσω? Καταλαβαίνω ότι καρότσι εννοείς αναπηρικό καρότσι. Βλέπε (1) και προσθέτω τις περιπτώσεις οδηγού με κινητό, τσιγάρο, κουβέντα με τον συνάδελφο που τον πετάει σπίτι κλπ --- Και καταλήγω, ΟΚ νομίζεις ότι είναι υπεκοστολογημένα τα εισητηρια ... πόσο νομίζεις ότι πρέπει να κοστίζουν ... το μισό ? πλήρωνε 1 στα 2.
Doug21 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 1) οταν λεω να "τον" πληρωσω, εννοω ολους τους. Για μενα δεν τα ξεχωριζω. Μια εταιρια ειναι 100% υπευθυνη για τους εργαζομενους της 2) ναι, 8 λεπτα στη Λιοσιων ειναι υπερβολικος χρονος. τα δρομολια φιλε μου ειναι 1 λεωφορειο ανα 10 λεπτα (κανονικα). οποτε σε 8 λεπτα πρεπει να περασει 'σχεδον' ενα, σωστα? 11 τον αριθμο των συνολικων γραμμων που περνανε απο εκει? επρεπε να εχω δει σχεδον 11 λεωφορεια και δεν ειχε περασει ουτε ενα. 3) Στις αλλες προηγμενες χωρες ο ελεγχος υπαρχει αλλα ειναι πιο σπανιος απλα ΓΙΑΤΙ ξερουν οτι 99 στους 100 εχουν εισιτηριο γιατι αν δεν εισαι και πολυ ατιμος εκει δεν μπορεις καν να περασεις. ΜΕΓΑΛΗ εξυπναδα, οι δικοι μας κοιμουνται 4) Τι λες ρε φιλαρακι? επειδη αναγκαστικα να παρω στα χερια το καροτσι με το παιδι παει να πει οτι εχω προσβαση? σοβαρολογουμε? τα μμμ δεν ειναι επιλογης, ειναι αναγκη των ανθρωπων και οσο μιλας ετσι τοσο πειθομαι οτι καποια σχεση εχεις μαζι τους 5) Με τι αποψη και γνωση λες οτι τα περιπτερα θα επρεπε να ειναι υποχρεωμενα? Απο που κι ως που τους υποχρεωνεις τι θα πουλανε? Το ξερεις φιλε μου οτι πρεπει να ΠΑΝΕ μονοι τους να τα παρουν απο το κεντρο ΚΑΙ δεν βγαζουν και τιποτα? καλα κανουν και δεν πουλανε και καλα να παθουν οι κλεφτες των μμμ 6) Για καροτσακι μωρου μιλαω, αν υπηρχε περιπτωση αναπηρικου θα ειχαν φυγει ηδη μυνησεις. 7) το τελευταιο σχολιο ειανι ακυρο γιατι δεν αποφασιζω εγω ποσο επρεπε να κοστιζει. Ειτε συμφωνω με την τιμη ειτε οχι, αλλα δε διαλεγω νεα τιμη. Προσωπικα Σε ολα τα μεσα παντα κοβω εισιτηριο και εχω καρτες κατα τη διαρκεια του χειμωνα. Μετα το περιστατικο με τον συγκεκριμενο ελεγκτη τρολευ , στα τρολευ δεν ξανακοβω εισιτηριο ποτε, μεχρι να μαθω οτι απολυθηκε. Το ΓΙΑΤΙ εγω ομως κοβω εισιτηριο ειναι μια αλλη, μεγαλη κουβεντα και δεν προκειται να την κανω εδω
taazz Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 1) οταν λεω να "τον" πληρωσω, εννοω ολους τους. Για μενα δεν τα ξεχωριζω. Μια εταιρια ειναι 100% υπευθυνη για τους εργαζομενους της 2) ναι, 8 λεπτα στη Λιοσιων ειναι υπερβολικος χρονος. τα δρομολια φιλε μου ειναι 1 λεωφορειο ανα 10 λεπτα (κανονικα). οποτε σε 8 λεπτα πρεπει να περασει 'σχεδον' ενα, σωστα? 11 τον αριθμο των συνολικων γραμμων που περνανε απο εκει? επρεπε να εχω δει σχεδον 11 λεωφορεια και δεν ειχε περασει ουτε ενα. 3) Στις αλλες προηγμενες χωρες ο ελεγχος υπαρχει αλλα ειναι πιο σπανιος απλα ΓΙΑΤΙ ξερουν οτι 99 στους 100 εχουν εισιτηριο γιατι αν δεν εισαι και πολυ ατιμος εκει δεν μπορεις καν να περασεις. ΜΕΓΑΛΗ εξυπναδα, οι δικοι μας κοιμουνται 4) Τι λες ρε φιλαρακι? επειδη αναγκαστικα να παρω στα χερια το καροτσι με το παιδι παει να πει οτι εχω προσβαση? σοβαρολογουμε? τα μμμ δεν ειναι επιλογης, ειναι αναγκη των ανθρωπων και οσο μιλας ετσι τοσο πειθομαι οτι καποια σχεση εχεις μαζι τους 5) Με τι αποψη και γνωση λες οτι τα περιπτερα θα επρεπε να ειναι υποχρεωμενα? Απο που κι ως που τους υποχρεωνεις τι θα πουλανε? Το ξερεις φιλε μου οτι πρεπει να ΠΑΝΕ μονοι τους να τα παρουν απο το κεντρο ΚΑΙ δεν βγαζουν και τιποτα? καλα κανουν και δεν πουλανε και καλα να παθουν οι κλεφτες των μμμ 6) Για καροτσακι μωρου μιλαω, αν υπηρχε περιπτωση αναπηρικου θα ειχαν φυγει ηδη μυνησεις. 7) το τελευταιο σχολιο ειανι ακυρο γιατι δεν αποφασιζω εγω ποσο επρεπε να κοστιζει. Ειτε συμφωνω με την τιμη ειτε οχι, αλλα δε διαλεγω νεα τιμη. Προσωπικα Σε ολα τα μεσα παντα κοβω εισιτηριο και εχω καρτες κατα τη διαρκεια του χειμωνα. Μετα το περιστατικο με τον συγκεκριμενο ελεγκτη τρολευ , στα τρολευ δεν ξανακοβω εισιτηριο ποτε, μεχρι να μαθω οτι απολυθηκε. Το ΓΙΑΤΙ εγω ομως κοβω εισιτηριο ειναι μια αλλη, μεγαλη κουβεντα και δεν προκειται να την κανω εδω Η αντίσταση στα κακός κείμενα είναι υποχρέωση κάθε ενεργού πολίτη σε μια δημοκρατία. Το να υποχρεώνεις τους συμπολίτες σου να αντισταθούν μαζί σου όμως, δεν είναι δημοκρατική διαδικασία περισότερο σε φασηστική μου φέρνει. Έχεις του λόγους σου να αντισταθείς και επέλεξες να μην πληρώσεις εισιτήριο ως μέσο αντίστασης, δικαίωμα σου, όταν έρθει η ώρα να πεις την γνώμη σου (κοινός σε πιάσουν) πάρε την κλήση σου κάνε τον σαματά σου και στο μέσο(λεωφορίο, μετρο κλπ) και στο δικαστήριο και στην εφορία και όπου σε βγάλει ο δρόμος σου. Μην εμποδίζεις τον εκάστοτε ελεγκτή όμως να να κάνει την δουλειά του. Όσο για τους λόγους που δεν θέλεις να πληρώσεις εισιτήριο δεν συμφωνώ με κανένα με μια πρόταση θα έλεγα, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ή μαγκιά, κλανιά και φραπεδιά.
Doug21 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 μερικοι φαινονται να μην θελουν να διαβασουν τους κανονες του φορουμ περι κοσμιας συμπεριφορας. Ας ελπισουμε οτι θα σταματησουνε με καποιο τροπο. Απο κει και περα να σου απαντησω γιατι μαλλον η ειρωνικη συμπεριφορα σου δεν ειναι δικο σου λαθος μονο. Αν δε βαριοσουν να διαβασεις αυτα που εγραψα θα εβλεπες οτι πληρωνω ΚΑΚΩΣ τα εισιτηρια μου. Ακομα, ο ελεγκτης δεν κανει δουλεια, απλα φοραει κουκουλα. Το να παροτρυνεις κι αλλους να ανοιξουν τα ματια τους ειναι αλληλεγγυη. το να προσπαθεις να πεισεις καποιον να ΜΗΝ Το κανει αυτο, ειναι φασισμος. Οταν με πιασουν, δεν θα κανω καμια φασαρια γιατι απλα δεν εχουν δικαιωμα να ζητησουν χρηματα γιατι δεν υπαρχει τροπος να με αναγκασουν να πληρωσω χωρις να υποπεσουν και οι ιδιοι σε αδικημα οπως παρακρατηση κτλ. Θελετε δε θελετε μερικοι δικομματικοι ειστε πολλοι λιγοτεροι απο ολους αυτους που θα συνεχισουμε να πολεμαμε για την ζωη που μας εχουν κλεψει οι κυβερνησεις και τα μετρα=θανατος.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 1) οταν λεω να "τον" πληρωσω, εννοω ολους τους. Για μενα δεν τα ξεχωριζω. Μια εταιρια ειναι 100% υπευθυνη για τους εργαζομενους της 2) ναι, 8 λεπτα στη Λιοσιων ειναι υπερβολικος χρονος. τα δρομολια φιλε μου ειναι 1 λεωφορειο ανα 10 λεπτα (κανονικα). οποτε σε 8 λεπτα πρεπει να περασει 'σχεδον' ενα, σωστα? 11 τον αριθμο των συνολικων γραμμων που περνανε απο εκει? επρεπε να εχω δει σχεδον 11 λεωφορεια και δεν ειχε περασει ουτε ενα. 3) Στις αλλες προηγμενες χωρες ο ελεγχος υπαρχει αλλα ειναι πιο σπανιος απλα ΓΙΑΤΙ ξερουν οτι 99 στους 100 εχουν εισιτηριο γιατι αν δεν εισαι και πολυ ατιμος εκει δεν μπορεις καν να περασεις. ΜΕΓΑΛΗ εξυπναδα, οι δικοι μας κοιμουνται 4) Τι λες ρε φιλαρακι? επειδη αναγκαστικα να παρω στα χερια το καροτσι με το παιδι παει να πει οτι εχω προσβαση? σοβαρολογουμε? τα μμμ δεν ειναι επιλογης, ειναι αναγκη των ανθρωπων και οσο μιλας ετσι τοσο πειθομαι οτι καποια σχεση εχεις μαζι τους 5) Με τι αποψη και γνωση λες οτι τα περιπτερα θα επρεπε να ειναι υποχρεωμενα? Απο που κι ως που τους υποχρεωνεις τι θα πουλανε? Το ξερεις φιλε μου οτι πρεπει να ΠΑΝΕ μονοι τους να τα παρουν απο το κεντρο ΚΑΙ δεν βγαζουν και τιποτα? καλα κανουν και δεν πουλανε και καλα να παθουν οι κλεφτες των μμμ 6) Για καροτσακι μωρου μιλαω, αν υπηρχε περιπτωση αναπηρικου θα ειχαν φυγει ηδη μυνησεις. 7) το τελευταιο σχολιο ειανι ακυρο γιατι δεν αποφασιζω εγω ποσο επρεπε να κοστιζει. Ειτε συμφωνω με την τιμη ειτε οχι, αλλα δε διαλεγω νεα τιμη. Προσωπικα Σε ολα τα μεσα παντα κοβω εισιτηριο και εχω καρτες κατα τη διαρκεια του χειμωνα. Μετα το περιστατικο με τον συγκεκριμενο ελεγκτη τρολευ , στα τρολευ δεν ξανακοβω εισιτηριο ποτε, μεχρι να μαθω οτι απολυθηκε. Το ΓΙΑΤΙ εγω ομως κοβω εισιτηριο ειναι μια αλλη, μεγαλη κουβεντα και δεν προκειται να την κανω εδω Κανεις δε σε αναγκαζει να χρησιμοποιεις τα Μεσα Μαζικης Μεταφορας. Αποτι φαινεται εχεις παρα πολλα παραπονα απο αυτα και τον τροπο λειτουργιας τους, τοσα που και καρτα απεριοριστων διαδρομων να σου χαριζαν, παλι θα επρεπε εσυ να μην μπαινεις μεσα βαση οσων γραφεις. Απτη στιγμη που μπαινεις, δεν μπορω να πω, εχεις φιλοσοφησει πολυ καλα γιατι δε θες να πληρωνεις/δεν πληρωνεις/προτρεπεις και αλλους να κανουν το ιδιο. Βεβαια κανεις δεν απαντησε σε μερικα ερωτηματα που εθεσα παραπανω. Και το κρατος μας ειναι κακιστο και οι υπηρεσιες του αλλα με τους φορους και τα χαρατσια ειστε τυπικοι. Γιατι δεν σταματατε να πληρωνετε κι εκει με την ιδια λογικη? Η ακομα πιο απτο παραδειγμα: και η ΔΕΗ χρεωνει πανακριβα, εχει και διακοπες στο δικτυο της, εχει και υπερτασεις, εχει και απεργιες, εχει και ανταπωδοτικα τελη ΕΡΤ, εχει, εχει, γιατι δεν σκεφτηκατε ποτε μεχρι σημερα να μην πληρωσετε ενα λογαριασμο? Μονο στα ΜΜΜ το φιλοσοφειτε τοσο ε. Σκεφτειτε παντως και κατι αλλο. Αν δε μπαινανε στα ΜΜ οι τζαμπατζηδες τοτε θα ηταν σαφως πιο ικανοποιητικη η καθημερινη τους χρηση. Αρα ελεγκτες και παλι ελεγκτες μπας και αραιωνουν σιγα σιγα οι παρεισακτοι και βαρεθηκα να μυριζω τις μασχαλες τσαμπατζηδων.
Doug21 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 το "αναγκαζει" ειναι ΜΕΓΑΛΗ κουβεντα φιλε μου. ναι κανεις δε με αναγκαζει να... χρησιμοποιω τα μμμ πληρωνω ΕΥΔΑΠ πληρωνω ΔΕΗ αγοραζω ρουχα δουλευω βλεπω ειδησεις κτλ
DrLo Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 4) Τι λες ρε φιλαρακι? επειδη αναγκαστικα να παρω στα χερια το καροτσι με το παιδι παει να πει οτι εχω προσβαση? σοβαρολογουμε? τα μμμ δεν ειναι επιλογης, ειναι αναγκη των ανθρωπων και οσο μιλας ετσι τοσο πειθομαι οτι καποια σχεση εχεις μαζι τους Όπως διευκρίνησα αυτό που κατάλαβα είναι ότι σε κάποιους σταθμούς είχες πρόσβαση σε κάποιους όχι. Το αναπηρικό το κατάλαβα γιατί μίλησες για τη ράμπα στα λεοφωρεία ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΜΕΑ ... όχι για καροτσάκια μωρού. Όσο για τις σχέσεις μου με αυτούς (δε καταλαβαίνω αν αναφέρεσαι στους ελεγκτές ή στα ΜΜΜ) ελεγκτής πάντως δεν είμαι ούτε έχω γνωρίσει ποτέ κανένα. Έχω μετοχές στην ΕΘΕΛ ! χαχα Σε άλλο νήμα λέω ότι πρέπει να πληρώνουμε το ρεύμα. Έχω και μετοχές στη ΔΕΗ. Φαντάζομαι πειθεσαι επειδή και πάλι "λογικά άλλη εξήγηση δεν υπάρχει".
leftermann Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Κανεις δε σε αναγκαζει να χρησιμοποιεις τα Μεσα Μαζικης Μεταφορας. Αυτό είναι μεγάλο ψέμα. Σαφώς και είμαι αναγκασμένος να χρησιμοποιώ τα ΜΜΜ. Με αυτήν την λογική, ούτε νερό σε αναγκάζει να πιείς κανένας, ούτε καζανάκι να τραβήξεις ξερωγώ, ούτε πισί να βάλεις στην μπρίζα που καίγεται αν κάνει τσαφ η δεη. ωπ ωπ, άργησα.
Doug21 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 ακριβως οπως τα λεει ο φιλος λευτερης. οσο για το οτι η ραμπα ειναι για ΑΜΕΑ και οχι για καροτσακι μωρου, απλα δειχνεις την παιδεια σου. Συγχαρητηρια. Να υποθεσω παιδι δεν εχεις ε?
DrLo Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 το "αναγκαζει" ειναι ΜΕΓΑΛΗ κουβεντα φιλε μου. ναι κανεις δε με αναγκαζει να... ... αγοραζω ρουχα .. δηλαδή αν δεν συμφωνείς με την τιμή των ρούχων ή αν έπεσες μια ένα μαλάκα πωλητή παει να πει ότι θα μπαίνεις στο μαγαζί και θα παίρνεις ρούχα μέχρι να κάνουν την τιμή όσο θές και μάθεις ότι απολύσαν το μαλάκα ??? ακριβως οπως τα λεει ο φιλος λευτερης. οσο για το οτι η ραμπα ειναι για ΑΜΕΑ και οχι για καροτσακι μωρου, απλα δειχνεις την παιδεια σου. Συγχαρητηρια. Να υποθεσω παιδι δεν εχεις ε? Όχι δεν έχω ... αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι η ράμπα δεν είναι για καροτσάκι. Όσον αφορά σττη παιδεία μου να σου θυμήσω ... Επειδη ξερω πως ειναι τετοιου ειδους συζητησεις σε φορουμ και πολλοι δε χανουν την ευκαιρια να προσβαλλουν, να σημειωσω οτι θα παρω μερος στη συζητηση μονο εαν γινεται σε ηπιους τονους αλλιως δεν εχει κατι να προσφερει παρα μονο τσακωμους Θα μπορούσα αλλιώς και εγώ να πω ότι το ότι τσουβαιλάζεις όσους δουλέυουν σε μια εταιρεία (όπως ανέφερες πριν) και ζητάς να σε πηγαινοφέρνουνε τσάμπα επειδή ταέπεσεσς σε ένα μαλάκα που φέρθηκε άσχημα δείχνει και αυτό την παιδεία σου ... αλλά δε το λέω.
Doug21 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 δηλαδή αν δεν συμφωνείς με την τιμή των ρούχων ή αν έπεσες μια ένα μαλάκα πωλητή παει να πει ότι θα μπαίνεις στο μαγαζί και θα παίρνεις ρούχα μέχρι να κάνουν την τιμή όσο θές και μάθεις ότι απολύσαν το μαλάκα ??? Όχι δεν έχω ... αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι η ράμπα δεν είναι για καροτσάκι. ποσο χρονων εισαι? σε παρακαλω πες μας. Το ιδιο ειναι? θα μας ζουρλανεις σημερα. Στο καταστημα εχεις ΕΠΙΛΟΓΗ, αν δε σου αρεσει το ενα πας στο αλλο. για να σκεφτομαστε πριν γραψουμε κατι... Όχι δεν έχω ... αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι η ράμπα δεν είναι για καροτσάκι. Οπως δεν αλλαζει και το γεγονος οτι εισαι αναισθητος μπροστα στη θεα μιας μητερας που δεν μπορει να ανεβασει το καροτσακι με το μωρο στο λεωφορειο. Μιλαμε δινεις ρεστα σημερα. Μπραβο παληκαρι μου, τετοια μυαλα θελουμε στην ελλαδα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Αυτό είναι μεγάλο ψέμα. Σαφώς και είμαι αναγκασμένος να χρησιμοποιώ τα ΜΜΜ. Με αυτήν την λογική, ούτε νερό σε αναγκάζει να πιείς κανένας, ούτε καζανάκι να τραβήξεις ξερωγώ, ούτε πισί να βάλεις στην μπρίζα που καίγεται αν κάνει τσαφ η δεη. ωπ ωπ, άργησα. Νομιζω οτι μεγαλο ψεμα ειναι η παρομοιωση του νερου με τα ΜΜΜ στα οποια υπαρχουν εναλλακτικες λυσεις και το ξερεις. Απο τα ποδαρακια, μεχρι το ποδηλατο, μεχρι το μηχανακι, το ΙΧ και το πατινι. Στο νερο ποια εναλλακτικη υπαρχει? Δε λεω, καλες οι ισοπεδωσεις, οι γενικευσεις κλπ αλλα με τις υπεκφυγες κατι παθαινω. Γιατι δεν απαντα κανεις σε αυτο: Και το κρατος μας ειναι κακιστο και οι υπηρεσιες του αλλα με τους φορους και τα χαρατσια ειστε τυπικοι. Γιατι δεν σταματατε να πληρωνετε κι εκει με την ιδια λογικη? Η ακομα πιο απτο παραδειγμα: και η ΔΕΗ χρεωνει πανακριβα, εχει και διακοπες στο δικτυο της, εχει και υπερτασεις, εχει και απεργιες, εχει και ανταπωδοτικα τελη ΕΡΤ, εχει, εχει, γιατι δεν σκεφτηκατε ποτε μεχρι σημερα να μην πληρωσετε ενα λογαριασμο? Μονο στα ΜΜΜ το φιλοσοφειτε τοσο ε.
Doug21 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 σε ποιο? οτι υπαρχουν εναλλακτικες στα μμμ? σοβαρολογεις? λες σε καποιον ανεργο οτι αντε αγορασε αμαξι αν δε σου κανουν τα μμμ? λες σε καποιον συνταξιουχο παρε τα ποδαρακια σου και περπατα αν δε σου κανουν οι τιμες?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 σε ποιο? οτι υπαρχουν εναλλακτικες στα μμμ? σοβαρολογεις? λες σε καποιον ανεργο οτι αντε αγορασε αμαξι αν δε σου κανουν τα μμμ? λες σε καποιον συνταξιουχο παρε τα ποδαρακια σου και περπατα αν δε σου κανουν οι τιμες? Και απο ποτε τα ΜΜΜ εχουν φιλανθρωπικο χαρακτηρα ωστε ο ανεργος και ο συνταξιουχος να μπαινουν τσαμπα ? Ευχαριστως να μπουν αν στερουνται εναλλακτικων. Δε τους δικαιοδοτει τιποτα ομως το τσαμπατζιλικι, ουτε η ιδιοτητα του ανεργου/συνταξιουχου βεβαιως βεβαιως. Και btw στον ανεργο λες "παρε ποδηλατο" αφου διατεινεται οτι δεν εχει μια. Συνεχιζει να μην απαντα κανεις στα περι κρατους/ΔΕΗ που ρωτω και οπως καταλαβαινετε μπορω να το εκλαβω σαν υπεκφυγη/ελλειψη επιχειρηματων το γεγονος αυτο, για οσο συνεχιζεται.
leftermann Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Νομιζω οτι μεγαλο ψεμα ειναι η παρομοιωση του νερου με τα ΜΜΜ στα οποια υπαρχουν εναλλακτικες λυσεις και το ξερεις. Απο τα ποδαρακια, μεχρι το ποδηλατο, μεχρι το μηχανακι, το ΙΧ και το πατινι. Στο νερο ποια εναλλακτικη υπαρχει? Δε λεω, καλες οι ισοπεδωσεις, οι γενικευσεις κλπ αλλα με τις υπεκφυγες κατι παθαινω. Γιατι δεν απαντα κανεις σε αυτο: είναι απλή η απάντηση στο ερώτημά σου: ΔΕΗ πληρώνω γιατί αν δεν, θα μου κόψουν το ρεύμα, και δεν μπορώ χωρίς. Χαράτσια και φόρους πληρώνω γιατί αν δεν, δεν θα μου δίνουν ενημερότητα. ΜΜΜ δεν πληρώνω, γιατί δεν με πιάνει κανείς (όχι εγώ, εγώ δεν χρησιμοποιώ ΜΜΜ, γενικά μιλάω). Όσο για τις εναλλακτικές, ψήσου εσύ να πας στην δουλειά, την σχολή ή το σχολείο σου με πατίνι, μηχανάκι, πόδια, ποδήλατο. Υπάρχει και εναλλακτική στο νερό: κουβαλάς από το ποτάμι. Και στην ΔΕΗ: βάλε γεννήτρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις