Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρήκα δικαιολογία για να μην πληρώνω τη βενζίνη στο αυτοκινητό μου.

βαλε υγραεριο

• Απαντ. 755
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω την κατανοω την διαφορα για αυτο λεω να κοβουν πρωτα απο αλλα που ειναι λιγοτερο αναγκαια, οπως οι καφεδες και τα ποτα στα μπαρ (ας μαζευονται σπιτια αφου δεν εχουν πολλα λεφτα) τα ακριβα ρουχα (υπαρχει και το sprider) να κοψουν το τσιγαρο κτλ κτλ.

Αυτα ειναι πρωτης αναγκης? Η μηπως θες να με πεισεις οτι οσοι δεν πληρωνουν ειναι στα ορια της φτωχιας?

Τοτε που πανε με τα ΜΜΜ? Γιατι εγω για βολτακηδε τους βλεπω τους περισσοτερους. Τεσπα, δεν θελω να το συνεχισω γιατι ακουγομαι σαν παππους 100 χρονων που τα εχει με τους τεντυμποηδες!!!

:mrgreen:

κοίτα εγώ είμαι ένας νέος 20 χρονων άνεργος ..δεν χαλάω περιττά λεφτά πουθενά όπως λες δεν καπνίζω δεν πίνω ούτε που θυμάμαι ποσα χρονια έχω να βγω για ποτό...για καφέ παο πολυ σπανια..έχω ένα κινητό nokia 6600 που και αυτό μου το έδωσε η θεία μου τώρα πρόσφατα για να έχω κινητό..ήταν του ξαδέρφου μου..η μάνα μου δεν δουλεύει και ο πατέρας μου είναι συνταξιούχος και δεν έχει να μου δινει και πολλά λεφτά...και απότι λεφτά μπορεί και μου δίνη κρατάω για εισιτήριο αν χρειαστεί να παο πουθενά όπως σήμερα(δεν τυχαίνει συχνά και γιαυτο δεν περνώ πολλά εισιτήρια μαζι..και άλλωστε δεν έχω και λεφτά για να πάρο πολλά εισιτήρια μαζί)...είχα μια δουλειά λοιπόν στην ομόνοια σημερα..έλα ωμος που εδώ στο χαϊδάρι που μένω εδώ και 3 χρονια περίπου έχουνε σταματήσει όλα τα περιπτερα να φέρνουνε εισιτήρια...ο μονος τρόπος για να πάρο εισιτήριο είναι να πάρο το λεωφορείο και να παο στο metro να πάρο εισιτήριο...αφού ετσι και αλλιώς θα χρησιμοποιήσω και το metro μετά...και κάθε φορα λοιπόν αν χρειαστεί να παο αθηνα περνώ λεωφορείο χωρίς να έχω εισιτήριο και χτυπάω εισιτήριο στο metro αργότερα...είναι σωστό λοιπόν εμενα που με έπιασε ο ελενκτης σε αυτή την διαδρομή των 20 λεπτών να μου κόβει κλίση?να ωμος που ούτε καλο κινητό έχω ούτε ρούχα μάρκας φοράω ούτε λεφτά έχω αλλα μου έκοψε.. και δεν ξέρω που θα βρω λεφτά να την πληρώσω...και πάλι ωμος αγόρασα και χτύπησα εισητηριο όταν έφτασα στο metro...δεν είναι άδικο?δεν θα επρεπε να ειναι λιγο πιο κατανοητικοι σε καποιες καταστασεις?

Δημοσ.

......

δεν είναι άδικο?δεν θα επρεπε να ειναι λιγο πιο κατανοητικοι σε καποιες καταστασεις?

Όχι δεν είναι άδικο.

Αν θέλεις να είσαι σωστός μπορείς να έχεις πάντα ένα εισιτήριο στο προτοφόλι σου για αυτές τις στιγμές. Σε κάθε άλλη περίπτωση το παίζεις αν θα σε πιάσει ή όχι.

Δημοσ.
έλα ωμος που εδώ στο χαϊδάρι που μένω εδώ και 3 χρονια περίπου έχουνε σταματήσει όλα τα περιπτερα να φέρνουνε εισιτήρια...ο μονος τρόπος για να πάρο εισιτήριο είναι να πάρο το λεωφορείο και να παο στο metro να πάρο εισιτήριο...αφού ετσι και αλλιώς θα χρησιμοποιήσω και το metro μετά...και κάθε φορα λοιπόν αν χρειαστεί να παο αθηνα περνώ λεωφορείο χωρίς να έχω εισιτήριο και χτυπάω εισιτήριο στο metro αργότερα...

Το να πάρεις από σήμερα ένα για το αυριανό λεωφορείο δεν παίζει σαν επιλογή; ;)

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι εχουμε ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ για παρα παρα πολυ ΚΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!

Δημοσ.

Δεν είναι λόγος αυτός για να μην χτυπάμε εισιτήρια, γιατί τότε θα έχουμε ακόμα πιο υψηλές τιμές για ακόμα πιο κακές υπηρεσίες. Φαύλος κύκλος.

Δημοσ.

Δεν είναι λόγος αυτός για να μην χτυπάμε εισιτήρια, γιατί τότε θα έχουμε ακόμα πιο υψηλές τιμές για ακόμα πιο κακές υπηρεσίες. Φαύλος κύκλος.

αναποδα ειναι

επειδη εχουμε χαλια υπηρεσιες και απαραδεκτες τιμες γι αυτο δε χτυπανε εισιτηρια

Δημοσ.

Το να πάρεις από σήμερα ένα για το αυριανό λεωφορείο δεν παίζει σαν επιλογή; ;)

μαλον κατι δεν λεω σωστα γιατι δν φεναιτε να καταλαβες οτι δεν πουλανε εδω κοντα...στο μετρο πρεπει να παο για να παρο οποτε και να το παρο...και οχι δεν εχω παντα λεφτα για να παρω extra οταν ειμαι στο μετρο,σημερα πχ ειχα και πηρα εχθες δν ειχα

Δημοσ.

Όχι, μια χαρά κατάλαβα. Όταν έχεις καλύτερα να παίρνεις από το μετρό για την αυριανή ημέρα.

Άλλωστε το ίδιο εισιτήριο χρησιμοποιείς και στο λεωφορείο και στο μετρό ^_^

Δημοσ.

κοίτα εγώ είμαι ένας νέος 20 χρονων άνεργος ..δεν χαλάω περιττά λεφτά πουθενά όπως λες δεν καπνίζω δεν πίνω ούτε που θυμάμαι ποσα χρονια έχω να βγω για ποτό...για καφέ παο πολυ σπανια..έχω ένα κινητό nokia 6600 που και αυτό μου το έδωσε η θεία μου τώρα πρόσφατα για να έχω κινητό..ήταν του ξαδέρφου μου..η μάνα μου δεν δουλεύει και ο πατέρας μου είναι συνταξιούχος και δεν έχει να μου δινει και πολλά λεφτά...και απότι λεφτά μπορεί και μου δίνη κρατάω για εισιτήριο αν χρειαστεί να παο πουθενά όπως σήμερα(δεν τυχαίνει συχνά και γιαυτο δεν περνώ πολλά εισιτήρια μαζι..και άλλωστε δεν έχω και λεφτά για να πάρο πολλά εισιτήρια μαζί)...είχα μια δουλειά λοιπόν στην ομόνοια σημερα..έλα ωμος που εδώ στο χαϊδάρι που μένω εδώ και 3 χρονια περίπου έχουνε σταματήσει όλα τα περιπτερα να φέρνουνε εισιτήρια...ο μονος τρόπος για να πάρο εισιτήριο είναι να πάρο το λεωφορείο και να παο στο metro να πάρο εισιτήριο...αφού ετσι και αλλιώς θα χρησιμοποιήσω και το metro μετά...και κάθε φορα λοιπόν αν χρειαστεί να παο αθηνα περνώ λεωφορείο χωρίς να έχω εισιτήριο και χτυπάω εισιτήριο στο metro αργότερα...είναι σωστό λοιπόν εμενα που με έπιασε ο ελενκτης σε αυτή την διαδρομή των 20 λεπτών να μου κόβει κλίση?να ωμος που ούτε καλο κινητό έχω ούτε ρούχα μάρκας φοράω ούτε λεφτά έχω αλλα μου έκοψε.. και δεν ξέρω που θα βρω λεφτά να την πληρώσω...και πάλι ωμος αγόρασα και χτύπησα εισητηριο όταν έφτασα στο metro...δεν είναι άδικο?δεν θα επρεπε να ειναι λιγο πιο κατανοητικοι σε καποιες καταστασεις?

Αγορινα μην απολογεισαι σε κανεναν για την οικονομικη σου κατασταση.

Ειμαστε ενα τεραααααααστιο μπουρδελο αρα μην περιμενεις να βγαλεις ακρη και με τους μπατσους των λεωφορειων. Ο καραγκιοζακος, σου εκοψε κληση γιατι λογικα παιρνει και ποσοστα. Αρα δεν τον συμφερε να κανει και διαφορετικα.

Τα μμμ θα επρεπε να ειναι, αν οχι τσαμπα, τουλαχιστον πολυ πολυ φθηνοτερα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Έστω ότι στη περίπτωσή σου την "πάτησες" άδικα επειδή δεν μπόρεσες να βρεις εισητήριο παρά την όλη καλή σου θέληση.

Τι αντιπροτείνεις ? Να έχει ο ελεγκτής μια λίστα με "εγκεκριμένα" κινητά και ότι έχουν αυτά να μη πληρώνουν εισητήριο στα ΜΜΜ.

Θα συμφωνήσω απόλυτα ότι θα πρέπει να περίπτερα να έχουν υποχρεωτικά δια νόμου ΠΑΝΤΑ εισητήρια και για να μη περνάει το παραμύθι "μου τελείωσαν" οι ελεγκτές όταν κατεβαίνουν από το κάθε λεωφορείο να κάνουν έλεγχο στο κοντινότερο περίπτερο αν έχει διαθέσιμα εισητήρια και αν δεν έχει να του μπαίνει πρόστιμο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...