Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συμφωνω.

αλλα προτεινε κατι.

Μα δε διαφωνω με το ειδος, ας γινει αυτος ο τροπος διαμαρτυριας που ηδη γινεται, με το "δεν πληρωνω". Κανενα προβλημα, μια χαρα διαμαρτυρια ειναι. Αλλα αμα με πιασουν, να παραδεχτω οτι διαμαρτυρομαι, κι οχι "μη με γραψετε κυριε ελεγκτα, ειμαι ανεργος και πεινανε τα 17 ανηλικα παιδακια μου..."

• Απαντ. 755
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά μου να μην σε αφήνω να το λες

Δημοσ.

σβησε πρωτα τα πειρατικα windows Που εχεις και μετα τα ξαναλεμε.

ελα βρες μου πειρατικό λογισμικο και μιλα μετα... Epic fail συγκριση πραγματικά... Και σε αυτη την περίπτωση προτιμώ Openoffice (όπως και εχω στο netbook μου που δεν μπορουσα να αγοράσω άλλη άδεια) παρα πειρατικά...

Και την στοχευμένη επιθεση σου (για άλλη μια φορά) βρες κανέναν άλλο να την κάνεις, δε σε παιρνει απο εδώ "φασιστάκο"...

Δημοσ.

Μα δε διαφωνω με το ειδος, ας γινει αυτος ο τροπος διαμαρτυριας που ηδη γινεται, με το "δεν πληρωνω". Κανενα προβλημα, μια χαρα διαμαρτυρια ειναι. Αλλα αμα με πιασουν, να παραδεχτω οτι διαμαρτυρομαι, κι οχι "μη με γραψετε κυριε ελεγκτα, ειμαι ανεργος και πεινανε τα 17 ανηλικα παιδακια μου..."

αυτος δεν ειναι τροπος διαμαρτυριας,ειναι κλαιγομαι γιατι δεν εχω λεφτα.

το δε πληρωνω το κατηγορουσες οταν το κανε στα διοδια...

ελα βρες μου πειρατικό λογισμικο και μιλα μετα... Epic fail συγκριση πραγματικά... Και σε αυτη την περίπτωση προτιμώ Openoffice (όπως και εχω στο netbook μου που δεν μπορουσα να αγοράσω άλλη άδεια) παρα πειρατικά...

Και την στοχευμένη επιθεση σου (για άλλη μια φορά) βρες κανέναν άλλο να την κάνεις, δε σε παιρνει απο εδώ "φασιστάκο"...

οκ με επεισες εισαι απο αυτους που εχουνε πληρωσει και το winrar,τωρα θα γραψεις οτι δεν ξερεις και τι ειναι το τορρεντ και δεν εχεις mp3...

και ολοι ξερουνε ποιοι ειναι οι φασιστες που κυκλοφορουνε εδω μεσα.

Δημοσ.

και ολοι ξερουνε ποιοι ειναι οι φασιστες που κυκλοφορουνε εδω μεσα.

Ένα όνομα ένα ασμ, κάτι

Δημοσ.

αυτος δεν ειναι τροπος διαμαρτυριας,ειναι κλαιγομαι γιατι δεν εχω λεφτα.

το δε πληρωνω το κατηγορουσες οταν το κανε στα διοδια...

Κανεις ενα σημαντικοτατο λαθος. Ποτε δεν κατηγορησα το τροπο διαμαρτυριας. Παντα κατηγορω τον τροπο προσπαθειας αποφυγης των συνεπειων του.

Θες να ανοιξεις τη μπαρα; Ανοιξε τη. Αλλα τις συνεπειες που υπαροχουν μην προσπαθεις να τις κρυψεις πισω απο ενα κινημα, νιωθοντας οτι δεν προκειται ποτε να σε πιασουν.

Θες να ριξεις εκατο μολοτωφ; Με γεια σου με χαρα σου, ετσι νιωθεις οτι αντιδρας και καλα κανεις, αλλα αν σε πιασουν, μη μου λες μετα για φυτεμενα σακιδια και παπαρια μεντολες.

Ετσι εγινε και προχτες που σε ενα σχολειο η διευθυντρια, απεβαλε με πεντε μερες ολους τους μαθητες που μουτζωξαν στην παρελαση. Και βγηκαν ολοι οι πατεραδες και κλαιγανε για τα αμολυντα παιδακια τους. Οχι ρε φιλε, ειναι παιδια που μαγκια τους και το εκαναν, αλλα ας λουστουν και τη συνεπεια αυτου που εκαναν.

Αντιδραση χωρις συνεπεια δεν υπαρχει. Εκτος και θελουμε να κανουμε την επανασταση μας με οπλα, αλλα οι απεναντι να μην εχουν, μη φαμε καμμια σφαιρα.

Δημοσ.

Αντιδραση χωρις συνεπεια δεν υπαρχει. Εκτος και θελουμε να κανουμε την επανασταση μας με οπλα, αλλα οι απεναντι να μην εχουν, μη φαμε καμμια σφαιρα.

Το αυτό.

Έχουμε μάθει από μικροί να επαναστατούμε εκ του ασφαλούς. Και αν μας πιάσουν για κάποιο λόγο επιστρατεύουμε πάνω-κάτω τις ίδιες τακτικές στις οποίες αντιτασσόμαστε, με κλάψα και κανάλια προσπαθούμε να βγούμε υπεράνω των άλλων.

Δημοσ.

Κανεις ενα σημαντικοτατο λαθος. Ποτε δεν κατηγορησα το τροπο διαμαρτυριας. Παντα κατηγορω τον τροπο προσπαθειας αποφυγης των συνεπειων του.

Θες να ανοιξεις τη μπαρα; Ανοιξε τη. Αλλα τις συνεπειες που υπαροχουν μην προσπαθεις να τις κρυψεις πισω απο ενα κινημα, νιωθοντας οτι δεν προκειται ποτε να σε πιασουν.

Θες να ριξεις εκατο μολοτωφ; Με γεια σου με χαρα σου, ετσι νιωθεις οτι αντιδρας και καλα κανεις, αλλα αν σε πιασουν, μη μου λες μετα για φυτεμενα σακιδια και παπαρια μεντολες.

Ετσι εγινε και προχτες που σε ενα σχολειο η διευθυντρια, απεβαλε με πεντε μερες ολους τους μαθητες που μουτζωξαν στην παρελαση. Και βγηκαν ολοι οι πατεραδες και κλαιγανε για τα αμολυντα παιδακια τους. Οχι ρε φιλε, ειναι παιδια που μαγκια τους και το εκαναν, αλλα ας λουστουν και τη συνεπεια αυτου που εκαναν.

περιεργως,οσοι περναγανε στα διοδια σπρωχνοντας μπαρα σταματησανε οταν βγηκε στον κοκ ως παραβαση και φοβηθηκαν με τα 200 ευρω της κλησης.ναι,αυτοι ειναι τσαμπα μπαγκες γιατι το κανανε επειδη ηταν της μοδας.

αλλα καποιοι αλλοι το συνεχιζουνε ακομα και μετα απο αυτο εδω

προφανως οι πρωτοι ειναι στην ιδια κατηγορια με αυτους που δε κοβουν εισιτηριο και κλαιγονται.αλλα τι περιμενεις να κανουν?,να σκασουν μπουνιδι στον ελενγκτη?

οσο για την διεθυντρια για ποιο λογο να ριξει αποβολη?προφανως επειδη ειναι βυσματιας,και θελει να τα χει καλα με το κομμα.

ακομα πιστευεις οτι πιανουν αυτους που ριχνουν τις μολοτωφ ε?...

Δημοσ.

περιεργως,οσοι περναγανε στα διοδια σπρωχνοντας μπαρα σταματησανε οταν βγηκε στον κοκ ως παραβαση και φοβηθηκαν με τα 200 ευρω της κλησης.ναι,αυτοι ειναι τσαμπα μπαγκες γιατι το κανανε επειδη ηταν της μοδας.

αλλα καποιοι αλλοι το συνεχιζουνε ακομα και μετα απο αυτο εδω

προφανως οι πρωτοι ειναι στην ιδια κατηγορια με αυτους που δε κοβουν εισιτηριο και κλαιγονται.αλλα τι περιμενεις να κανουν?,να σκασουν μπουνιδι στον ελενγκτη?

οσο για την διεθυντρια για ποιο λογο να ριξει αποβολη?προφανως επειδη ειναι βυσματιας,και θελει να τα χει καλα με το κομμα.

ακομα πιστευεις οτι πιανουν αυτους που ριχνουν τις μολοτωφ ε?...

Ελα ντε, για ποιο λογο να ριξει; Συγχαρητηρια επρεπε να τους δωσει. Αυτο μαθαινουμε απο μικρα. Να κανουμε τη μαλακια, και αντι να φαμε μια σφαλιαρα να καταλαβουμε οτι υπαρχουν επιπτωσεις, αντι αυτου, παιρνουμε τα ευσημα, γιατι βγαλαμε τη γλωσσα στο δημαρχο. Κι οταν μεγαλωσουμε, και καποιοι απο εμας, μπουμε ας πουμε στα τοπικα δρωμενα, θα συνεχισουμε να εχουμε την ιδια τακτικη, να κανουμε οτι γουσταρουμε ξεροντας οτι δε θα εχουμε επιπτωσεις.

Και μετα ολοι οι υπολοιποι αναρωτιουνται, που διαολο βρεθηκαν αυτοι που μας κυβενρνανε.

Οσο εσυ πιστευεις οτι ολες ειναι φυτεμενες.

Δημοσ.

Το αυτό.

Έχουμε μάθει από μικροί να επαναστατούμε εκ του ασφαλούς. Και αν μας πιάσουν για κάποιο λόγο επιστρατεύουμε πάνω-κάτω τις ίδιες τακτικές στις οποίες αντιτασσόμαστε, με κλάψα και κανάλια προσπαθούμε να βγούμε υπεράνω των άλλων.

Η επανασταση επανάσταση, αλλά το iphone - iphone...

papariga-iphone1-200x140.jpg

Όπως και τις προάλλες στο Ιλιον, που πεταγανε καλα καλα τα γιαούρτια και τους καφέδες στο Νταλάρα αλλα παράλληλα τραβούσαν και βίντεο με το iPhone 4S... ΟΥΣΤ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.

Τις φυτεύουν στις τσάντες τους οι προβοκάτορες ελεγκτές των λεωφορείων επειδη δεν κόβουν εισητηριο...

Δημοσ.

@pournaras:Θα απολάμβανα ιδιαζόντως (που λένε...) την ιδανική σου κοινωνία,ιδίως εκεί που λέει "i-gmisu υπήκοε,εγώ ο υπουργός σου στη καθίζω,άμα είσαι άντρας έλα ρε να τις μετρήσουμε" ή να δω τον τραπεζίτη που μου δαγκώνει ακόμη και τα clicks που κάνω στην e-bank του να καταφέρνεται προσωπικά στις εναντιώσεις μου,ή τον σχωρεμένο τον αυτοκτονημένο της vodas (καλά,αυτόν τον φύγανε νωρίς...) να μου ζητάει το λόγο γιατί δεν κάνω τόσο συχνά κλήσεις για να καλύψω το project του που το πήγε με τη μία στα 3'(min) άσχετα αν μιλήσω μόνο 30"(sec) θα χρεωθώ τρία λεπτά της ώρας με τις αντίστοιχες χρεώσεις της μασωνικής κινητής (όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν...).

Κατάλαβες που το πάω,εγώ να είναι πλυμμένος,καθαρός σαν τις κυρούλες στο γυναικολόγο με κυλότα δίχως πάτο και αυτός να έχει κρύψει ακόμα και τα νούμερα -απαραίτητα- της στολής του όταν πιάνει (και όχι μόνο...) το γκλομπ απ' την ανάποδη ή όταν κλωτσάει το σκύλο γιατί του γαυγίζει (μη με βάλεις τώρα να σου βρω pic,έτσι; )...

Μη ψάχνεις για μαλάκες ρε πατριώτ,καλά ήταν στην αρχαία Σπάρτη (φασίστες-ξεφασίστες...) που τους βάνανε να κλέβουν και κατόπιν τους ξεσκατίζανε στο ξύλο άμα τους μπλάχνανε,να μάθουν να κρύβονται δηλαδή.

Έχουμε μεγάλο μερίδιο ευθύνης απέναντι στη νέα γενιά για να λέμε τέτοια πράματα,δεν υπάρχει έλεος πια,κατάλαβέ το,παρήλθαν οι καιροί που ανοίγαμε τα πουκάμισα και λέγαμε "βάρα ρε αν έχεις ψυχή".Και δεν θα βαρέσουν,θα βάλουν άλλους να βαρέσουν αφού τους έχουν "ποτίσει δεόντως".

Τώρα είναι ο καιρός να μάθει ο κοσμάκης κλεφτοπόλεμο και αντάρτικο πόλης,γιατί "ό,τι πεις και κάνεις θα χρησιμοποπιηθεί εναντίον σου"...

Ή άποψή μου είναι να μάθει ο κόσμος το "χτύπα και φεύγα" γιατί για σαράντα χρόνια (δυο γενιές πανωκάτω έχω κόψει τη διάρκεια του εξανδραποδισμού της κοινωνίας) μόνο πόλεμο θάχουμε πια.

Και δεν είναι το μπαρούτι αναπόσπαστο μέρος αυτουνού του πολέμου,μη μπερδευτούμε,έτσι;

Αυτά κι ας μη δω σβησμένο κι αυτό μου το πτερόεντο.

Δημοσ.

Στην καλύτερη των περιπτώσεων έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα θες 2.80 ευρώ για να πας και να γυρίσεις από κέντρο(1 χιλιάρικο).

Τώρα πείτε μου εσείς ότι αυτό σας ακούγεται λογικό.Και να πεις ότι οι άνεργοι, οι μαθητές, οι σπουδαστές κλπ κλπ ΔΕΝ πλήρωναν εισιτήριο βάση νόμου να έλεγα οκ αλλά 1 χιλιάρικο?γιατί να μην πάρω την μηχανή μου να πάω κέντρο τότε?λιγότερα θα κάψω και θα έχω και την άνεσή μου...

Μπορεί ο νόμος να λέει να κόψεις εισιτήριο αλλά τον νόμο αυτόν κάποιος του γάμ.... την πά....

Δημοσ.

Ελα ντε, για ποιο λογο να ριξει; Συγχαρητηρια επρεπε να τους δωσει. Αυτο μαθαινουμε απο μικρα. Να κανουμε τη μαλακια, και αντι να φαμε μια σφαλιαρα να καταλαβουμε οτι υπαρχουν επιπτωσεις, αντι αυτου, παιρνουμε τα ευσημα, γιατι βγαλαμε τη γλωσσα στο δημαρχο. Κι οταν μεγαλωσουμε, και καποιοι απο εμας, μπουμε ας πουμε στα τοπικα δρωμενα, θα συνεχισουμε να εχουμε την ιδια τακτικη, να κανουμε οτι γουσταρουμε ξεροντας οτι δε θα εχουμε επιπτωσεις.

Και μετα ολοι οι υπολοιποι αναρωτιουνται, που διαολο βρεθηκαν αυτοι που μας κυβενρνανε.

κραζεις αυτους που μας κυβερνανε,αλλα στηριζεις την διευθυντρια που αυτοι την χωσανε εκει βυσματικα.γι αυτο αλλωστε τους υποστηριξε.οι γονεις κακως πηγανε και την κραξανε,μπουνιδι επρεπε να φαει και να της καψουνε και το αμαξι αφου της αρεσει να παιζει ετσι βρωμικα.

φανταζομαι εχεις παει σε χιλιαδες πορειες και τα ξερεις απο πρωτο χερι..΄.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...