Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και στο αεροπλάνο να μπεις δε στερείς με την ίδια λογική κάτι. Αλλά πάλι αυτό είναι πάνω από το όριο των 2 ευρώ.

επίσης με την ίδια λογική ...

... δε στερείς κάτι όταν μπαίνεις στα πλοία (και μη μου πεις για τη φθορά των πλοίων θα χάσω πάσα ιδέα)

... Όταν δεν πληρώνεις όποιον παρέχει υπηρεσία (δε κλέβεις κάτι από τον κουρέα, ηθοποιό στο θέατρο, σε κάποιον που του υποκλέπτεις bandwith στο wi-fi , μπορεί να κουρέψει κι άλλους - και μη μου πεις για τη φθορά των ψαλιδιών - / μπορεί να δει τη παράσταση και ο δίπλ / μπορεί να κάνει τη δουλειά του και με λιγότερα kbps)

Αποφασίστε αν είναι το όριο των χρημάτων ΠΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ δεν είναι 1,40 όταν ο άλλος το κάνει κατ' επανάλληψη / λόγω ιδεολογίας.

Δε μπορώ να σου τα εξηγήσω πιο απλά ... μπορείς να επιλέξεις να μη καταλαβαίνεις.

Όσον αφορά στη τελευταία παράγραφο ... χάσε πάσα ιδέα. Δε είναι κριτήριό μου τι ιδέα έχουν οι άλλοι γι αυτά που πιστέυουν.

Παραδέχομαι ότι παγιδευτηκα σε μια συζήτηση που όταν ο αλλος απλα δε θέλει να δει την αντιστοιχία απλά ΕΠΕΙΔΗ ΟΦΕΛΕΙΤΑΙ από το να μη το κάνει.

όπως έλεγαν και οι αρχαίοι κινέζοι ... "μη προσπαθείς να μάθεις ένα γουρούνι να τραγουδάει. Χάνεις το χρόνο σου ... και ενοχλείς και το γουρούνι"

ΥΓ: Το γουρούνι μη το πάρεις ως προσβολή, απλά έτσι έχω ακούσει το γνωμικό (που πιθανότατα δεν έιναι καν κινέζικο).

Αρχηγέ, μ' αρέσεις. Μ' αρέσεις γιατί και με κουοτάρεις, και δεν με διαβάζεις - αλλά μου απαντάς... Φαρ άουτ λέμε.

Λεπόν : και στο αεροπλάνο να μπεις που κάνει κα'να κατοστάρικο με τους φόροι, όπως και στου βοδιού το κέρατο να μπεις, πάλι δεν ΚΛΕΒΕΙΣ. Δεν αφαιρείς. Εκμεταλλεύεσαι. Είσαι παράνομος. Αλλά δεν κλέβεις γαμώ το σπέρμα της σπερμοφάλαινας γαμώ. Έχει κανόνες που τους παραβιάζεις. Γίνεσαι παραβάτης. Ό,τι θες γίνεσαι. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΛΕΦΤΗΣ. Πόσο δύσκολο, πια. Κανένα ανήψι δεν παίζει να βαφτίσεις και κάθεσαι και βαφτίζεις έννοιες...;

...αλλά εσύ θα συνεχίσεις να λες τα δικά σου, ναι; Στο ίδιο θρεντ. Σε άλλο φόρουμ. Σε άλλη ζωή. Παντού και πάντα. Διότι δεν παίζει να συνεννοηθούμε δια της Ελληνικής γραφής και της παγκοσμίου λογικής. Και θεός φυλάξοι να μείνεις στο "κλέφτης", μη δούμε να γράφεις ότι όταν επιβιβάζεσαι λαθραία, γίνεσαι κι εγκληματίας.

Και το ωραίο είναι που μαζί σου δεν το κουβέντιασα για το αν το θεωρώ σωστό το λαθρεπιβάτινγκ. Αλλά εσύ εκεί, συνεχίζεις να το συγχέεις. Κι ας έσκουξα ότι με 'σένα, αυτό που αποπειράθηκα να κουβεντιάσω είναι το "μιας και δεν είναι κλοπή, ας αλλάξουμε νταλκά, γιατί με την ίδια λογική μπορεί ο άλλος και να το βαφτίσει κοινωνική προσφορά". Εσύ εκεί όμως, με τα ωραία του κουρέα, το πλοίο που ναυάγησε, να μου λες ότι δεν μπορείς να μου το κάνεις πιο απλό, κι ότι ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΩΦΕΛΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ. Τρία πουλάκια κάθονταν και παίζανε πλεηστέσιον. Δικό μου αυτό. Όχι κινέζικο.

Το ότι το παίζανε μην το πάρεις προσωπικά - αναφερόμουν στο πλεηστέσιον.

• Απαντ. 755
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν βαζουν μπαρες στους σταθμους του ηλεκτρικου και του μετρο.

Στον ηλεκτρικο το μεγαλυτερο ποσοστο δεν εχει εισητηριο , εγω προσωπικα δεν εχω πετυχει ποτε ελεγκτη στον ηλεκτρικο.

και κατι αλλο προχτες ημουν στο 856 για να παω στο γεωπονικο 2 στασεις μετα την ομονοια μπαινουν ελεγκτες, στο λεωφορειο, το 50% των επιβατων ηταν μεταναστες ουτε που τους μιλησαν.

Αν εχω καταλαβει οι μεταναστες μπαινουν τζαμπα στα μμμ.

Δημοσ.

Δεν ξερω ποια θα μπορουσε να ειναι η λυση....αλλα θα σας πω την εμπειρια μου απο τα αστικα Κτελ Πατρας (τα οποια ειναι ιδιωτικα).

Οι οδηγοι (που συνηθως ειναι και ιδιοκτητες)........εκτελουν χρεη ελεγκτη......ελεγχουν σχολιαστικα εναν εναν αυτον που μπαινει στο λεωφορειο και τσεκαρει το εισητηριο του μηπως ειναι διπλοχτυπημενο.....ακομα και εαν στην σταση βρισκονται 100 ατομα ή βρεχει!!

Μου εχει συμβει...στο παρελθον που το χρησιμοποιουσα για να παω στην σχολη μου να βρεχει ο θεος και ο αλλος να τσεκαρει ενα-ενα τα εισητηρια και να μην αφηνει τον κομσο να μπει πρωτα στο λεωφορειο και μετα να ακυρωσει τα εισητηρια του.

Εαν καποιος δεν χει μαζι του εισητηριο μπορει να αγορασει με επιβαρυνση (δεν θυμαμαι ποσο)απο τον οδηγο.

Η συχνοτητα των δρομολογιων καθως και η ποιοτητα της μεταφορας ειναι απλα απαραδεκτη για το πανακριβο εισητηριο που χρεωνουν και που δεν ισχυει με χρονο οπως στην Αθηνα αλλα για μια διαδρομη!

On topic τωρα....θα πω και εγω πως εαν καποιος ειναι τοσο μαγκας ετσι ωστε να ρισκαρει να ταξιδεψει χωρις εισητηριο...θα πρεπει να δειξει και την δια ακριβως μαγκια και να πληρωσει τις σενεπειες της πραξης του εαν και οταν αυτο συμβει.Ψευτοτσαμπουκαδες,καραγκιοζιλικια και κλαμματα κανουν την εικονα του απλα αστεια!!!

Δημοσ.

Αρχηγέ, μ' αρέσεις. Μ' αρέσεις γιατί και με κουοτάρεις, και δεν με διαβάζεις - αλλά μου απαντάς... Φαρ άουτ λέμε.

Λεπόν : και στο αεροπλάνο να μπεις που κάνει κα'να κατοστάρικο με τους φόροι, όπως και στου βοδιού το κέρατο να μπεις, πάλι δεν ΚΛΕΒΕΙΣ. Δεν αφαιρείς. Εκμεταλλεύεσαι. Είσαι παράνομος. Αλλά δεν κλέβεις γαμώ το σπέρμα της σπερμοφάλαινας γαμώ. Έχει κανόνες που τους παραβιάζεις. Γίνεσαι παραβάτης. Ό,τι θες γίνεσαι. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΛΕΦΤΗΣ. Πόσο δύσκολο, πια. Κανένα ανήψι δεν παίζει να βαφτίσεις και κάθεσαι και βαφτίζεις έννοιες...;

ΟΚ αν κολάς στη χ΄ρηση του όρου δε κλέβεις.

Όπως δε κλέβεις όταν ...

- παραπλανάς κάποιον σε μια συναλλαγή

- όταν στήνεις μια εταιρεία δίνοντας περιορισμένες πληροφορίες επενδύει ο άλλος και τον κρεμάς

- ο Λαυρεντιάδης πχ με την τυπική έννοια του όρου δεν έκλεψε κάποιον - δε μπήκε σπίτι σου να σου πάρει κάτι απλά δάνεισε τις καταθέσεις σου στον εαυτό του

- Αν λαθρεπιβιβαστείς σε ένα πλοιό δε "κλεβεις" κατι απλά λαθρεπιβάζεσαι

- Αν μάθω τους κωδικούς του inet σου και αρχίσω να τους χρησιμοποιώ και εγώ δε σου έχω κλέψει κάτι

γαμώ το σταυρίδι μου ... σοβαρευτείτε...

πείτε ... δε γουστάρω να πληρώνω και επειδή δε μπορούν οι άχρηστοι να μου κάνουν κάτι το χαίρομαι και το κάνω και παντιέρα ...

τα υπόλοιπα είναι λόγια του αέρα

Αν εσύ θες να το βαφτίσεις και "επανάσταση" και "προσφορά" πρόβλημά σου

Για μένα είναι "κλοπή", "απάτη", "κουτοπονηριά", "οικονομικό έγκλημα", "μαλακία" , "απάτη" ή ότι θέλω να το πω εγώ ...

αφού ο καθένας μπορεί να κάνει το άσπρο-μαύρο εδώ μέσα

...

Συμπέρασμα ... όταν δεν "κλέβεις" κάτι υλικό δεν υπάρχει λόγο να το πληρώνεις.

άρα δε χρειάζεται να πληρώνεις καμία υπηρεσία, τέλος κλπ

Δημοσ.

Σαφως.

Ειναι γνωστό πως οι ελεγκτές δεν ασχολούντε με ξένους ή με αθίγγανους. Προτιμούν το ζεστό χρήμα και ξέρουν πως μονο απο Ελληνα θα το πάρουν εύκολα.

Εξού και ο λόγος που θεωρω πως αποτελούν έναν εισπρακτικό μηχανισμό.

Δημοσ.

εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν βαζουν μπαρες στους σταθμους του ηλεκτρικου και του μετρο.

Στον ηλεκτρικο το μεγαλυτερο ποσοστο δεν εχει εισητηριο , εγω προσωπικα δεν εχω πετυχει ποτε ελεγκτη στον ηλεκτρικο.

και κατι αλλο προχτες ημουν στο 856 για να παω στο γεωπονικο 2 στασεις μετα την ομονοια μπαινουν ελεγκτες, στο λεωφορειο, το 50% των επιβατων ηταν μεταναστες ουτε που τους μιλησαν.

Όντως στον ΗΣΑΠ δεν μπαίνει ποτέ ελεγχτής, από μικρός και όποτε μπαίνω ποτέ μου δεν πέτυχα. Για τους μετανάστες προφανώς θα τους περάσουν για παράνομους χωρίς χαρτιά ταυτότητες τίποτα, άντε να του βάλεις πρόστημο του Πακιστανού, ούτε από εφορία ούτε από πουθενά δεν θα το εισπράξουν.

Δημοσ.

Όντως στον ΗΣΑΠ δεν μπαίνει ποτέ ελεγχτής, από μικρός και όποτε μπαίνω ποτέ μου δεν πέτυχα. Για τους μετανάστες προφανώς θα τους περάσουν για παράνομους χωρίς χαρτιά ταυτότητες τίποτα, άντε να του βάλεις πρόστημο του Πακιστανού, ούτε από εφορία ούτε από πουθενά δεν θα το εισπράξουν.

γι αυτο πρεπει να ελεγχεσαι πριν μπεις στο μεσο.και θα εχουν περισσοτερα εσοδα και θα μειωθει και ο αριθμος καιθα αυξηθει η ποιοτητα των επιβατων αφου δεν θα μπαινουν αυτοι που δεν εχουν εισητηριο

Δημοσ.

Δεν ξερω ποια θα μπορουσε να ειναι η λυση....αλλα θα σας πω την εμπειρια μου απο τα αστικα Κτελ Πατρας (τα οποια ειναι ιδιωτικα).

Οι οδηγοι (που συνηθως ειναι και ιδιοκτητες)........εκτελουν χρεη ελεγκτη......ελεγχουν σχολιαστικα εναν εναν αυτον που μπαινει στο λεωφορειο και τσεκαρει το εισητηριο του μηπως ειναι διπλοχτυπημενο.....ακομα και εαν στην σταση βρισκονται 100 ατομα ή βρεχει!!

Μου εχει συμβει...στο παρελθον που το χρησιμοποιουσα για να παω στην σχολη μου να βρεχει ο θεος και ο αλλος να τσεκαρει ενα-ενα τα εισητηρια και να μην αφηνει τον κομσο να μπει πρωτα στο λεωφορειο και μετα να ακυρωσει τα εισητηρια του.

Εαν καποιος δεν χει μαζι του εισητηριο μπορει να αγορασει με επιβαρυνση (δεν θυμαμαι ποσο)απο τον οδηγο.

Η συχνοτητα των δρομολογιων καθως και η ποιοτητα της μεταφορας ειναι απλα απαραδεκτη για το πανακριβο εισητηριο που χρεωνουν και που δεν ισχυει με χρονο οπως στην Αθηνα αλλα για μια διαδρομη!

On topic τωρα....θα πω και εγω πως εαν καποιος ειναι τοσο μαγκας ετσι ωστε να ρισκαρει να ταξιδεψει χωρις εισητηριο...θα πρεπει να δειξει και την δια ακριβως μαγκια και να πληρωσει τις σενεπειες της πραξης του εαν και οταν αυτο συμβει.Ψευτοτσαμπουκαδες,καραγκιοζιλικια και κλαμματα κανουν την εικονα του απλα αστεια!!!

στα ιδιωτικα κτελ αυτο γινεται γιατι απλα δε μπορει ιδιωτης να σου κοψει προστιμο.

δυστυχως γι αυτους,γιατι θα βγαζανε τρελλα λεφτα απο 1-2 κακομοιρηδες.

κλασσικοι ελενγκτες ειναι στην αθηνα που βγαινουν καθε πρωτη του μηνος και γραφουν οσους εχουν ξεχασει οτι αλλαξε ο μηνας και ξεχασανε να ανανεωσουνε τη καρτα απεριοριστων...

Δημοσ.

στα ιδιωτικα κτελ αυτο γινεται γιατι απλα δε μπορει ιδιωτης να σου κοψει προστιμο.

δυστυχως γι αυτους,γιατι θα βγαζανε τρελλα λεφτα απο 1-2 κακομοιρηδες.

κλασσικοι ελενγκτες ειναι στην αθηνα που βγαινουν καθε πρωτη του μηνος και γραφουν οσους εχουν ξεχασει οτι αλλαξε ο μηνας και ξεχασανε να ανανεωσουνε τη καρτα απεριοριστων...

Είσαι σίγουρος για αυτό?? γιατί από οτι ξέρω ( για πάτρα μιλάω, και δεν είμαι σίγουρος γιατί δε χρησιμοποιώ με την καμία τα λεωφορεία της πάτρας ) υπάρχει και ελεγκτής στο κτελ και μπορεί να σου κόψει πρόστιμο...νόμιμο ή όχι δε γνωρίζω...

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος για αυτό?? γιατί από οτι ξέρω ( για πάτρα μιλάω, και δεν είμαι σίγουρος γιατί δε χρησιμοποιώ με την καμία τα λεωφορεία της πάτρας ) υπάρχει και ελεγκτής στο κτελ και μπορεί να σου κόψει πρόστιμο...νόμιμο ή όχι δε γνωρίζω...

μονο αμα ειναι κρατικο

και απ οσο ξερω κρατικο δεν υπαρχει.

Δημοσ.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΦΕΔΕΣ ΟΙ ΚΑΠΟΤΕΣ ΚΑΙ TO DSL δεν ειναι ειδη πρωτης αναγκης και μπορεις να μην τα χρησιμοποιεις.

ρε εισαι σοβαρος? τοση ωρα λεω οτι ο θεματοθετης και αλλοι ομοιοι του γκρινιαζουν για την τιμη του 1,40 την στιγμη που τα σκανε (και μην εθελοτυφλεις σε αυτο) για αλλα και αλλα που οπως συμφωνεις και εσυ δεν ειναι ειδη πρωτης αναγκης και υπερτιμολογημενα, αλλα εκει κανει την κοτα, οπως και εσυ και οσοι κλαιγεστε για 2 ευρω την στιγμη που για αλλες και αλλες μαλακιες τα χαλατε και δεν κανετε κιχ.

ομως μονο οπου σας παιρνει θυμαστε να κανετε μαγκιες και να μην πληρωνετε. για τραβα αυριο μεθαυριο λοιπον και κανε το ιδιο πχ στην forthnet επειδη η τιμη του adsl ειναι αδικη σε σχεση με το μισθο και την ταχυτητα και σε σχεση με τις υπηρεσιες αλλων κρατων και αμα δεν σου ερθει ενα ωραιοτατο εξωδικο σφυρα μου. αλλα τα βαζετε με ελεγκτες που πρεπει να κανουν την δουλεια τους και που στην ουσια ειναι ανημποροι να σας κανουν κατι (σιγα μην σας κυνηγανε και στους δρομους).

ομως θα πω και κατι τελευταιο και δεν ξανασχολουμαι με κολλημενα μυαλα οπως εσεις. πες οτι αυριο βγαινει το κρατος και στο κανει 0,50 λεπτα το εισιτηριο και ικανοποιεισαι απο την αναλογια τιμης/υπηρεσιας και εσυ και ολοι οσοι υποστηριζετε τη "τζαμπα μεταφορα". θα χτυπας εισιτηριο, ετσι δεν μας λες? θα σου αρεσει λοιπον τοτε να βλεπεις τριγυρω σου στο ιδιο μεσο, καμμια 20αρια τζαμπατζηδες πχ. πακιστανους (παραδειγμα μισθου), οι οποιοι δουλευουν στα φαναρια και το μεροκαματο τους ειναι μικροτερο απο το δικο σας, οποτε συμφωνα με την λογικη σας η αναλογια του εισιτηριου με το μισθο τους εξακολουθει να ειναι αδικη, να μην χτυπανε εισιτηριο και να καθονται στις θεσεις που πληρωνεις για να καθεσαι εσυ και να μετακινεισαι στριμωγμενος επειδη (λενε) οτι δεν εχουν λεφτα, οπως λεει ο φιλος μας οτι δεν εχει 1,40 αλλα το βραδυ κοβω τα @ρχιδια μου θα ειναι εξω για ποτο?

απαντα παντελονατα, αφου εισαι τοσο μαγκας, θα τους δικαιολογησεις και θα υποστηριζεις να χρησιμοποιουν δωρεαν κατι για το οποιο εσυ πληρωνεις, να υπερηφανευονται για αυτο και να δεχονται και συγχαρητηρια επειδη προτιμουν να χαλανε τα λεφτα τους σε αλλες μαλακιες?

και ετσι για τρολλαρω και λιγο, αν εμενα πεσει στην αντιληψη μου οτι καποιος προσπαθει να αποφυγει να παραμεινει στη θεση του μεχρι να ερθει αστυνομια επειδη αρνηθηκε να πληρωσει και ο ελεγκτης "φοβαται" να τον κρατησει εκει γιατι απαγορευεται (ενω το μην κοβει εισιτηριο επιτρεπεται βλεπεις), θα τον "κρατησω" εγω εκει και θα πει και ενα τραγουδι.

και φυσικα δεν θα υπαρχει και φοβος να μου κανει μηνυση, γιατι αφου δεν εχει να πληρωσει 1,40 φανταζομαι δεν θα εχει λεφτα και για δικηγορο ο κακομοιρος, σωστα?

τελος!!!

ΥΓ. Επίσης για τον Lucifer που μου την ειπε για το 2,80 καθημερινα οταν το εγραφα ελεγα για αυτους που πανε καθημερινα στη δουλεια τους, οι οποιοι εγραψα οτι μπορουν καλλιστα να αγορασουν μηνιαιες καρτες, οπως και οι φοιτητες μειωμενες καρτες οποτε τους βγαινει πολυ φτηνοτερα. Για ποιο 2,80 λοιπον μιλαμε ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ και οχι ΒΟΛΤΑΚΙΑΣ που ελεγα και κραζατε? Οι αργόσχολοι που απλα κατεβαινουν οποτε τους καπνισει κοβουν ενα ενα τα εισιτηρια, οι υπολοιποι για ποιο λογο? Αλλα ξερω, δεν εχουν 30 ευρω να δωσουν στην αρχη καθε μηνα. Εχουν ομως να δωσους 60 μαζεμενα (30+30 συνηθως πανε ανα διμηνο) για το λογαριασμο του κατα τα αλλα λιγοτερο αναγακιου ADSL.

Ε ρε φτωχια που εχει πεσει στη νεολαια, παλι μεσα θα την βγαλει και σημερα παρασκευιατικα...

Ελεος, χαχαχα!!!!

Δημοσ.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΦΕΔΕΣ ΟΙ ΚΑΠΟΤΕΣ ΚΑΙ TO DSL δεν ειναι ειδη πρωτης αναγκης και μπορεις να μην τα χρησιμοποιεις.

Ουτε τα μμμ ειναι ειδος πρωτης αναγκης. Πριν 50-100 χρονια που δεν υπηρχαν, επαθε κανενας τιποτε;

Ειναι απλα ειδος αναγκης λογω της συγκεκριμενης εποχης και για μια συγκεκριμενη μαζα του κοσμου. Οπως ομως ειδος αναγκης ειναι και το ιντερνετ, τα κινητα τηλεφωνα, η τουαλετα μεσα στο σπιτι, το κωλοχαρτο, και πολλα αλλα που εγιναν ειδη αναγκης (αλλα οχι πρωτης), λογω της καθε εποχης.

Δημοσ.

Ουτε τα μμμ ειναι ειδος πρωτης αναγκης. Πριν 50-100 χρονια που δεν υπηρχαν, επαθε κανενας τιποτε;

Ειναι απλα ειδος αναγκης λογω της συγκεκριμενης εποχης και για μια συγκεκριμενη μαζα του κοσμου. Οπως ομως ειδος αναγκης ειναι και το ιντερνετ, τα κινητα τηλεφωνα, η τουαλετα μεσα στο σπιτι, το κωλοχαρτο, και πολλα αλλα που εγιναν ειδη αναγκης (αλλα οχι πρωτης), λογω της καθε εποχης.

και πριν 3000 χρονια δεν ειχαμε κρεβατια,σπιτια,ποσιμο νερο,ιατρικη.

πως ζουσανε τοτε?

Δημοσ.

και πριν 3000 χρονια δεν ειχαμε κρεβατια,σπιτια,ποσιμο νερο,ιατρικη.

πως ζουσανε τοτε?

και σημερα ολα αυτα ειναι τσάμπα, όπως για σενα τα ΜΜΜ ?

Δηλαδή πας στη NEOSET και παίρνεις ενα κρεβατι και φευγεις?

Η πας στο γιατρό και δεν πληρώνεις γιατι πχ. παιρνεις μονο 500 ευρω?

Το τραβήξατε από τα μαλλιά και δεν σας παίρνει αλλο.

Δεν εχω τιποτα προσωπικο με κανεναν σας, ουτε τα βαζω με τους φοιτητες, τα ιδια πιστευω για ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ δεν πληρωνουν, αλλωστε και εγω δεν ειμαι 150 χρονων, ουε ηρθα απο αλλο πλανητη. Αλλα ουδεποτε διανοηθηκα να μην πληρωσω για κατι που εχει καποια (ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗ) τιμη.

μιλαμε για κατι ξεκαθαρο: να μην πληρωνει καποιος για κατι που ξερει εκ των προτερων οτι ειναι επι πληρωμη και οχι δωρεαν και να περηφανευεται για αυτο και να δεχεται και συγχαρητηρια λες και εκανε τιποτα σπουδαιο.

Ολα τα αλλα μετα περι αδικου κρατους, φορων, κρισης, αναγκαιων αγαθων κτλ ειναι για να περναμε την ωρα μας, τουλαχιστον εμεις οι μαλακες που πληρωνουμε ΚΑΙ τα ΜΜΜ, οπως και ολα τα αλλα και δεν μας μενουν και πολλα να βγουμε εξω σημερα, ουτε και αυριο. Ομως το εισιτηριο το πληρωσαμε. Μαλλον ειμαστε οντως μαλακες!!!

Να'στε ολοι καλα !!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...