Ntinaras Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 ?????????? Κλασικη (ΥΠΕΡΤΡΑΓΙΚΗ) νοοτροπια Ελληνα. Ο νόμος ισχυει για ολους και οχι με εξαιρεσεις. Μαθητης, ξεμαθητης κλπ κλπ για ΟΛΟΥΣ! Δεν εκοψαν εισητηριο? Προστιμο, και αν αρνουνται να το πληρωσουν, τοτε ο,τι λεει ο νόμος..... Για αυτο καταληξαμε εδω, γιατι τους νόμους τους βλεπουμε με τον τροπο που εδειξες οτι τους βλεπεις και εσυ. Ειπα εγω οτι δεν πρεπει να τιμωρηθει και αυτος?? Αυτα που λες ειναι εκτός τοπου και χρονου. ΟΛΟΙ οσοι παρανομουν πρεπει να τιμωρουνται αναλογως. Τελεία. το πρεπει απεχει πολυ απο τη πραξη,απο τη στιγμη που καποιοι εχουν μονιμη ασυλια χρονια μη περιμενεις να τους σεβαστουνε μερικοι αλλοι.
tolis_01 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Εσυ ποια τιμη θεωρεις φυσιολογικη για το εισητηριο στα ΜΜΜ? Εχεις παει εξωτερικο να δεις πσο εχουν τα εισιτηρια? Και μην πεις για αλλη ποιοτητα των ΜΜΜ (σωστοτατο), γιατι αντιστοιχα σου μίλησα και εγω για άλλες ταχυτητες στο ADSL στο εξωτερικο. Οπως αδικη ειναι η τιμη των ΜΜΜ ετσι αδικη ειναι και αυτη για το ADSL, οπως και πολλα αλλα πραγματα, εγω ενα παραδειγμα εφερα για να δειξω οτι η "αντιδραση" γινεται μονο εκει που σας (μας) παιρνει, ενω αλλου τα σκαμε αδιαμαρτηρητα. Η μηπως η προσβαση στο ιντερνετ ειναι περισσοτερο πρωτης αναγκης απο τα ΜΜΜ οποτε δικαιως ειναι προτιμοτερο να πληρωνει αυτην (που θα μπορουσε να την εχει και τσαμπα) παρα τα ΜΜΜ (γνωριζοντας οτι πληττει αυτους που πληρωνουν)? Πριν συγκρίναμε την τιμή του εισητηρίου με την τιμή του iphone για να κρίνουμε αν είναι σωστή, τώρα με την τιμή του adsl. H οικονομική προσέγγιση και ανάλυση των insomniacs σκοτώνει.
dhmhtrhs79 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Ρε παιδια κανεις δεν ειπε οτι φταινε οι μαθητες για το ελλειμμα. Τι σχεση εχει αυτο? Εγω προσωπικά δεν γκρινιαζω που δεν πληρωνουν προστιμο οι τσαμπατζηδες και μειωνονται τα εσοδα του μπ.... (συγνωμη) κρατους, αλλα για το ηθικο της υποθεσης. Ειναι τραγικο να εχουν παιδια απο 15 χρονων (και πολυ ειπα) την νοοτροπια του δεν πληρωνω γιατι ετσι μου ειπαν ή γιατι έτσι μου καπνισε και να περηφανευονται για αυτο σε ενα forum. Ειναι οι ιδιοι που αυριο μεθαυριο δεν θα βλεπουν τιποτα να λειτουργει (οχι οτι λειτουργει τωρα), αλλα τοτε θα ξερουν οτι αυτοι το συνεχισαν. Δηλ. και εγω να παω να παρω ψωμι (ειδος πρωτης αναγκης) απο το φουρνο του πατερα αυτου που δεν πληρωσε στα ΜΜΜ και αν το εχει λιγο ακριβοτερα ή χανει στο ζυγι, να την κανω τρεχοντας με ελαφρα πηδηματακια επειδη δεν θα μπορει να μου κανει τιποτα.
rabesatratana Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 αυτο ομως με τις πορτες που κλεινουν για να μην φυγει ο παραβατης συμβαινει και ειναι οντως παρανομο. ο ελεγκτης,ο οποιος ειναι διορισμενος απο το κρατος να κανει μια συγκεκριμενη δουλεια, δεν εχει δικαιωμα να συλλαβει η να θεσει υπο κρατηση καποιον πολιτη ακομη και αν παρανομει,διοτι πολυ απλουστα δεν ειναι αστυνομικος. ακομη και ενας αστυνομικος συλλαμβανει καποιον πολιτη υπο καποιες,καθορισμενες απο τον νομο,προυποθεσεις η συνθηκες. αν κανω λαθος ας με διορθωσει ο παρεδωσε. Aς σε διορθωσει ο παρεδωσε και ας απαντησει και στο παρακατω: Υποθεση: Ο ελεγχτης βρισκει καποιον που δεν εχει κοψει εισητηριο. Αυτος ο καποιος δεν δεχεται να κοψει. Ο ελεγχτης του λεει οτι εχεις προστιμο. Αυτος ο καποιος λεει οτι δεν θα πληρωσει τιποτα. Ο ελεγχτης του λεει οτι θελει την ταυτοτητα του για να καταγγειλει το θεμα συμφωνα με τον νόμο στην αστυνομια. Αυτος ο καποιος λεει οτι δεν θα του δωσει τιποτα. Ο ελεγχτης του λεει τοτε πρεπει να πανε στην αστυνομια να το διευθετησουμε το θεμα. Αυτος ο καποιος λεει οτι δεν παει πουθενα. Ερωτηση: α)Τι μεσο("νομικο πατημα"/ποια διαδικασια προβλεπει ο νόμος δηλαδη) εχει ο ελεγκτης ωστε να υποχρεωσει αυτον τον καποιο να τον ακολουθησει στην αστυνομια? β)Εχει το δικαιωμα να τον κλεισει(μόνο αυτον, πχ βγαζοντας ολους τους επιβατες εξω) μεσα στο λεωφορειο και να τον οδηγησει σε αστυνομικο τμημα?
dhmhtrhs79 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Πριν συγκρίναμε την τιμή του εισητηρίου με την τιμή του iphone για να κρίνουμε αν είναι σωστή, τώρα με την τιμή του adsl. H οικονομική προσέγγιση και ανάλυση των insomniacs σκοτώνει. Εσυ ξεκινησες ρωτωντας με ποια τιμη θεωρω φυσιολογικη για το ADSL. Δεν βλεπω να απαντας ομως ποια τιμη θεωρεις εσυ σωστη για τα ΜΜΜ και με ποια αλλη χωρα εκανες συγκριση και σου φαινονται ακριβα?
Ntinaras Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Ρε παιδια κανεις δεν ειπε οτι φταινε οι μαθητες για το ελλειμμα. Τι σχεση εχει αυτο? Εγω προσωπικά δεν γκρινιαζω που δεν πληρωνουν προστιμο οι τσαμπατζηδες και μειωνονται τα εσοδα του μπ.... (συγνωμη) κρατους, αλλα για το ηθικο της υποθεσης. Ειναι τραγικο να εχουν παιδια απο 15 χρονων (και πολυ ειπα) την νοοτροπια του δεν πληρωνω γιατι ετσι μου ειπαν ή γιατι έτσι μου καπνισε και να περηφανευονται για αυτο σε ενα forum. Ειναι οι ιδιοι που αυριο μεθαυριο δεν θα βλεπουν τιποτα να λειτουργει (οχι οτι λειτουργει τωρα), αλλα τοτε θα ξερουν οτι αυτοι το συνεχισαν. Δηλ. και εγω να παω να παρω ψωμι (ειδος πρωτης αναγκης) απο το φουρνο του πατερα αυτου που δεν πληρωσε στα ΜΜΜ και αν το εχει λιγο ακριβοτερα ή χανει στο ζυγι, να την κανω τρεχοντας με ελαφρα πηδηματακια επειδη δεν θα μπορει να μου κανει τιποτα. εγω θεωρω πιο τραγικο να γινονται τα παιδια ρομποτακια και να κανουν οτι τους πει ο μπαμπας η μαμα η τηλεοραση,και να γινουν το ιδιο σκατα με αυτους.
dhmhtrhs79 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 εγω θεωρω πιο τραγικο να γινονται τα παιδια ρομποτακια και να κανουν οτι τους πει ο μπαμπας η μαμα η τηλεοραση,και να γινουν το ιδιο σκατα με αυτους. Συμφωνω, αλλα δεν νομιζω οτι το να πληρωσεις καπου που εχει εισιτηριο ειναι αποτελεσμα πιεσης των γονιων η της TV, αλλα αποτελεσμα κοινης λογικης
Ntinaras Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Συμφωνω, αλλα δεν νομιζω οτι το να πληρωσεις καπου που εχει εισιτηριο ειναι αποτελεσμα πιεσης των γονιων η της TV, αλλα αποτελεσμα κοινης λογικης το να αντιδρας οταν σε πηδανε τι ειναι?
Porg Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Ερωτηση: α)Τι μεσο("νομικο πατημα"/ποια διαδικασια προβλεπει ο νόμος δηλαδη) εχει ο ελεγκτης ωστε να υποχρεωσει αυτον τον καποιο να τον ακολουθησει στην αστυνομια? β)Εχει το δικαιωμα να τον κλεισει(μόνο αυτον, πχ βγαζοντας ολους τους επιβατες εξω) μεσα στο λεωφορειο και να τον οδηγησει σε αστυνομικο τμημα? Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.oasa.gr/content.php?id=elkom
DrLo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 γιατι ετσι δε θα σου κοψουν προστιμο? εγω αν μπω χωρις εισιτηριο θα μου κοψουν το 60πλασιο,δε θα μου κοψουν προστιμο ισο με την αξια του εισιτηριου. Ε, άρα αφού το έχεις κάνει το κουμάντο σου για το πρόστιμο και το έχεις υπολογίσει ώστε να βγάλεις στο πόσο "πρέπει" να πληρώνεις εισητήριο (=0) πλήρωσέ το και πάψε τη κλάψα !
Ntinaras Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Ε, άρα αφού το έχεις κάνει το κουμάντο σου για το πρόστιμο και το έχεις υπολογίσει ώστε να βγάλεις στο πόσο "πρέπει" να πληρώνεις εισητήριο (=0) πλήρωσέ το και πάψε τη κλάψα ! δε καταλαβες. δεν υπαρχει ενδιαμεση λυση η πληρωνεις το εισιτηριο η δε το πληρωνεις. Τρολ λολ λολ τι εγινε τελειωσανε τα θεματα στα αθλητικα και ειπες να περασεις απο εδω?
dhmhtrhs79 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 το να αντιδρας οταν σε πηδανε τι ειναι? ελα ρε φιλε ημαρτον, απο ολα τα πηδηματα που μας κανουν καθημερινα, το 1,40 ειναι ειναι που σε πειραξε? Και στην τελικη ξαναλεω, απο που και ως που προκυπτει το ακριβο της υποθεσης? Πες μου για χαρατσια, γαι τελη κυκλοφοριας, για εισφορες μεσα σε ολα. Το εισιτηριο γιατι ειναι ακριβο με 1,40? Παντου τόσο και περισσοτερο δεν εχει? Επισης να προσθεσω οτι υπαρχουν πολυ απλα και οι καρτες (μηνιαιες ετησιες κτλ) που κανουν το κοστος περιπου στο μισο. Για αυτο λεω για βολτακηδες. Αυτοι που το χρησιμοποιουν τουλαχιστον 2 φορες τη μερα (απο και προς τη δουλεια τους) αγοραζουν καρτα και οι φοιτητες πασο με εκπτωση. Κανεις δεν παει να αγοραζει καθε μερα 1,40+1,40=2,80 μεμονωμενα. Μη τα λεμε οπως μας συμφερει. Ασχετα με το επιπεδο των ΜΜΜ που ειναι τραγικο. Αυτο ισχυει για ολες τις υπηρεσιες στην χωρα, τωρα μας πειραξε?
Ntinaras Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 ελα ρε φιλε ημαρτον, απο ολα τα πηδηματα που μας κανουν καθημερινα, το 1,40 ειναι ειναι που σε πειραξε? Και στην τελικη ξαναλεω, απο που και ως που προκυπτει το ακριβο της υποθεσης? Πες μου για χαρατσια, γαι τελη κυκλοφοριας, για εισφορες μεσα σε ολα. Το εισιτηριο γιατι ειναι ακριβο με 1,40? Παντου τόσο και περισσοτερο δεν εχει? Ασχετα με το επιπεδο των ΜΜΜ που ειναι τραγικο. Αυτο ισχυει για ολες τις υπηρεσιες στην χωρα, τωρα μας πειραξε? εσυ μεχρι ποσο θα δινες δηλαδη για το εισιτηριο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις