Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω την asrock 630 extreme 3. Μεχρι το πρωι ο υπολογιστης λειτοθργουσε κανονικα και αποβληματιστα. Μετα μου ειπε η μανα μου οτι τον καθαρισε, γενικα κατι πειραξε εξωτερικα και απο τοτε τον ανοιγω και εμφανιζεται μονο το λογοτυπο της μητρικης και δεν κανει τπτ, απλα μου εμφανιζει μια μαυρη οθονη. Εχει αντυμετωπισει κανεις κατι αναλογο?

Δημοσ.

Για αρχή βγάλε την μπαταρια της μητρικής για 5 λεπτά (με τον υπολογιστή εκτός ρεύματος) και πάτα 5 φορές το πλήκτρο ενεργοποίησης. Μετά βάλε την μπαταρία, δώσε ρεύμα στο pc και άνοιξε το. Αν έχεις USB Hub αποσύνδεσε το.

Δημοσ.

παιδια μαλλον χαλασε ο ssd δισκος, και γτ το λεω αυτο. Οταν τον εχω συνδεδεμενο δεν κανει τπτ, δεν μπαινει καν στα bios, ενω οταν τον αποσυνδεω μπαινει κανονικα και αναγνωριζει τον δευτερο δισκο. Τωρα κανω format και μαλλον παω τον ssd για αλλαγη.

Το μονο που θελω να ρωτησω ειναι μηπως απο τα bios χρειαζεται καμια αλλαγη, ascie i ide mode... δεν ξερω κιολας αλλα να σημειωσω οτι πριν δουλευε κανονικα.

Δημοσ.

δεν θυμαμαι καθολου φιλε μου.. αλλα μαλλον τα εχει παιξει ο δισκος και προσπαθοντας να μου τον αναγνωρισει κολλαει....

Δημοσ.

ρε παιδια το σκεφτηκα κι εγω αλλα δεν θυμαμαι... αν και εκανα φορματ και εβαλα windows παλι βαζοντας το δισκο οταν ειμαι στα win δεν τον αναγνωριζει. Κανονικα δεν θα επρεπε να τον βλεπει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...