mchrisober Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 εχω την asrock 630 extreme 3. Μεχρι το πρωι ο υπολογιστης λειτοθργουσε κανονικα και αποβληματιστα. Μετα μου ειπε η μανα μου οτι τον καθαρισε, γενικα κατι πειραξε εξωτερικα και απο τοτε τον ανοιγω και εμφανιζεται μονο το λογοτυπο της μητρικης και δεν κανει τπτ, απλα μου εμφανιζει μια μαυρη οθονη. Εχει αντυμετωπισει κανεις κατι αναλογο?
Aspidas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Για αρχή βγάλε την μπαταρια της μητρικής για 5 λεπτά (με τον υπολογιστή εκτός ρεύματος) και πάτα 5 φορές το πλήκτρο ενεργοποίησης. Μετά βάλε την μπαταρία, δώσε ρεύμα στο pc και άνοιξε το. Αν έχεις USB Hub αποσύνδεσε το.
mchrisober Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 παιδια μαλλον χαλασε ο ssd δισκος, και γτ το λεω αυτο. Οταν τον εχω συνδεδεμενο δεν κανει τπτ, δεν μπαινει καν στα bios, ενω οταν τον αποσυνδεω μπαινει κανονικα και αναγνωριζει τον δευτερο δισκο. Τωρα κανω format και μαλλον παω τον ssd για αλλαγη. Το μονο που θελω να ρωτησω ειναι μηπως απο τα bios χρειαζεται καμια αλλαγη, ascie i ide mode... δεν ξερω κιολας αλλα να σημειωσω οτι πριν δουλευε κανονικα.
Thanos1972 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Θυμασαι τι απο τα 2 ηταν οταν εκανες εγκατασταση τα widnows?ide η achi?
mchrisober Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 δεν θυμαμαι καθολου φιλε μου.. αλλα μαλλον τα εχει παιξει ο δισκος και προσπαθοντας να μου τον αναγνωρισει κολλαει....
mchls Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μαν θυμισου, γιατι παιζει μεγα ρολο η απαντηση σου, σχετικα με αυτο που ρωτησε ο Θανασης!
mchrisober Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 ρε παιδια το σκεφτηκα κι εγω αλλα δεν θυμαμαι... αν και εκανα φορματ και εβαλα windows παλι βαζοντας το δισκο οταν ειμαι στα win δεν τον αναγνωριζει. Κανονικα δεν θα επρεπε να τον βλεπει?
cloak Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 τι σημαινει το "ακυρο" , βρηκες τι φταιει; και αν ναι πιο ηταν αυτο;
mchrisober Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 παιδια τελικα ειχε βαρεσει μπιελα ο δισκος οποτε μου δινουν καινουργιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα