mchls Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 μάρκα δεν ξέρω είναι 450 v πάντως..μου το φέρανε δώρο πέρσι και από την πρώτη μέρα κάνει "ρεεσταρτ"...το πήρα και εγγίσει...να σου πω έχω ένα "τροφοδικο" που ήτανε σε ένα παλιό μου pc..αλλα σκληρός του dvd και έτσι εκείνου του pc δεν ήταν ατα ήταν ide..ταιριάζει να το δοκιμάσω? Τα 450v ως ποσοτητα, και οχι ως ποιοτητα/αποδοση τροφοδοτικου, ειναι υπεραρκετα για το συστημα σου... Τωρα οσον αφορα το τροφοδοτικο, το οτι σου κανει επανεκκινησεις απο την πρωτη μερα που στο φεραν, δεν ειναι και οτι καλυτερο... Ειναι καλη ιδεα ομως να δοκιμασεις το παλιο σου τροφοδοτικο! Το dvd ας μην το συνδεσεις... Το παλιο τροφοδοτικο εχει, αν καταλαβα καλα, καλωδιο ρευματος για IDE [με τα 4 πινακια]... Ο σκληρος σου ειναι ομως δεχεται Sata ρευματος [με 15 πινακια]... Αν εχεις ανταπτορακι ρευματος απο IDE σε Sata, τοτε εχει καλως... Αλλιως μπορεις να συνδεσεις στο τροφοδοτικο μονο μητρικη και επεξεργαστη, και να εκκινησεις τον υπολογιστη σου... Σε λειτουργικο δεν θα μπεις, αλλα ισως να παρεις πρεφα μεσω καποιων beep, αν ξανακανει επαννεκινηση, ή οχι!!!
vrioniscy Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 φιλάρα δεν ξέρω δεν πολύ κατέχω από αυτά...δηλαδή εννοείς να μην συνδέσω σκληρό?αν είναι έτσι που εννοείς πως θα ξέρω αν λειτουργά το σύστημα?
mchls Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Οταν ενεργοποιεις τον υπολογιστη σου, λογικα, ακουγεται beep... Απλα στην περιπτωση αυτη, [χωρις σκληρο δισκο δηλαδη], το beep θα σου δειξει αν κανει επανεκκινηση το συστημα, ή εαν μενει ανοιχτο! Θα ειναι η πυξιδα σου με λιγα λογια... Αν ακουσεις ενα beep, και μετα απο λεπτα, και αλλο beep, αυτοματα δειχνει πως ο υπολογιστης σου εκανε επανεκκινηση!!! Ισως να κανω και λαθος σχετικα με τα beep, για αυτο επιφυλασσομαι!
vrioniscy Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 pff.και αυτό το σύστημα όταν θέλω να κάνει reestard δεν κάνει...δεν υπάρχει περίπτωση να συνδέσου τον δίσκο με το ide?
mchls Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 pff.και αυτό το σύστημα όταν θέλω να κάνει reestard δεν κάνει...δεν υπάρχει περίπτωση να συνδέσου τον δίσκο με το ide? Ο σκληρος σου ειναι ειναι Sata...Δηλαδη καλωδιο δεδομενων Sata και καλωδιο ρευματος Sata [15 pin που λεγαμε...] Οι σκληροι IDE, δεχονται καλωδια δεδομενων IDE [κατι φαρδιες λωριδες ] και καλωδιο τροφοδοσιας Molex[4 pin που λεγαμε...] Αν δεν εχεις ανταπτορακι για μετατροπη του Sata Power Cable σε Molex, τοτε οχι, δεν γινεται...
vrioniscy Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 pfff.....να σου πως μου στέλνεις φωτογραφία να δω πως είναι το "αναπτορακι" που λες?ένα ξάδελφος μου όμως πήρε pc από το ίδιο κατάστημα και είχε το ίδιο πρόβλημα άλλαξε "τροφοδικο" πάλι πρόβλημα άλλαξε δίσκο και όλα ok...λες να δοκιμάσω ένα εξωτερικό που έχω?
mchls Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 pfff.....να σου πως μου στέλνεις φωτογραφία να δω πως είναι το "αναπτορακι" που λες?ένα ξάδελφος μου όμως πήρε pc από το ίδιο κατάστημα και είχε το ίδιο πρόβλημα άλλαξε "τροφοδικο" πάλι πρόβλημα άλλαξε δίσκο και όλα ok...λες να δοκιμάσω ένα εξωτερικό που έχω? Τσεκαρε http://www.theitbazaar.com/store/components/com_virtuemart/shop_image/product/25x_Pieces_Sata__4c3176ed30bd1.jpg Με τον εξωτερικο σκληρο δισκο δεν γινεται, διοτι δεν εχει πανω του εγκατεστημενα τα windows...
vrioniscy Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 δεν έχω κάτι τέτοιο..αστο man δεν πειράζει σε λίγες μέρες θα πάρο άλλο pc και τέλος....αυτό θα το "κατα γαμισο" στο overclock μέχρι να τα κάψω όλα να πάρο την εκδίκηση μου
tilbellos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 κοιταξες μέσα στο pc μήπως ο υπάρχον δίσκος σου ή το dvd είναι συνδεδεμένος με τέτοιο;
mchls Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Βρε πυρομανη, βρε εμπριστη η αποφαση ειναι δικια σου, αλλα αν θελεις τσεκαρε αυτο http://www.getitnow....o/prod251663pp/ Αν πιστευεις πως το παλιο τροφοδοτικο σου, μπορει να συνδεθει στην μητρικη σου αλλα και στον επεξεργαστη σου, και το μονο προβλημα ειναι η συνδεση του σκληρου σου δισκου, τοτε αξιζει να δωσεις κατι λιγοτερα απο 1 ευρω, και να παρεις αυτο το ανταπτορακι! Μονο αν πιστευεις πως αξιζει το κοπο...
vrioniscy Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 φιλε tibello κοίταξα είναι όλα με sata....φιλε mich θα παο αύριο να αγοράσω αλλα και να το σάσο το pc όταν έρθει το καινούργιο μου αυτό που έχω τώρα θα το overclaro μέχρι τέλους να και το ρημάδι:να πάρο το αίμα μου πίσω
mchls Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Βαλε φαντασια μαν, το λεγε και το Μαριαντακι! Το κουτι, και η ''πλατη'' του ειδικα, μπορει να χρησιμοποιηθει, ως ωραιοτατο επιτραπεζιο bench table... Το κουτι γενικα, μπορει να γινει μια ομορφη ψησταρια...Κανονικη, για κοψιδια... Η μητρικη, και ο επεξεργαστης γιατι να καουν, ή να πεταχτουν; Μπορουν να φυλαχθουν για να τα εχεις καβαντζα, οταν καποια αλλη μητρικη ή επεξεργαστης σου παρουσιασουν προβλημα και θελεις να τα τεσταρεις..Το ιδιο ισχυει και για τις μνημες...Για τον σκληρο δεν το συζηταω καν...Τετοιες εποχες που τα 2TB, κοστιζουν 120 ευρω το λιγοτερο στην Ελλαδα, μονο για πεταμα δεν ειναι.. Τον υπολογιστη λοιπον, οσον αφορα τα εξαρτηματα του, μπορεις να τον πουλησεις, ή να τον κρατησεις ως ανταλλακτικο, ή ακομα και να τον χρησημοποιησεις ως δευτερευων συστημα [κατεβαστηρι] ή στην τελικη, να τον χαρισεις σε καποιο συγγενικο σου ή μη προσωπο που το εχει αναγκη...Ακομα και εδω, και ''διπλα'' υπαρχουν σχετικα θεματα, με ατομα που προτιμουν να χαρισουν εξαρτηματα, απο το να τα καψουν ή να τα πεταξουν... Τσεκαρε http://www.insomnia.gr/topic/103999-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%AF%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B1-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%B4%CF%8E-part-2/ http://www.thelab.gr/pwliseis/min-to-petate-xariste-to-edo-kai-96875.html http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=208940 Γενικως, πολλα μπορεις να κανεις φιλε μου... Εγω σου εδωσα μια ενδεικτικη αποψη απο τα οσα μπορεις να κανεις, με εναν παλιο υπολογιστη! Η αποφαση, οπως και ο υπολογιστης αλλωστε, φυσικα και ειναι δικα σου... Καλη συνεχεια!
vrioniscy Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 η πρώτη σου παράγραφος μου άρεσε πολλή μια ωραιότατη pc-grill θα γίνει..τα αλλα θα φυλάξω....να σε καλά ευχάριστο για τον χρόνο σου
mchls Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Τιποτα να 'σαι καλα... Οτιδηποτε χρειαστεις, ενημερωσε μας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα