Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας θα ήθελα να μου πείτε ένα πρόγραμμα να μάθω τις θερμοκρασίες του pc μου και ένα περίπου ποσο είναι κανονικές θερμοκρασίες?

Δημοσ.

Κατέβασe GPU-Z για την κάρτα γραφικών, CPU-Z για επεξεργαστή ή το Εverest για overall θερμοκρασίες.

Δημοσ.

Απο πότε το cpu-z λεει θερμοκρασίες και δεν το πήρα χαμπάρι?? :shock:

Το everest πλέον έχει γίνει AIDA64...

Για θερμοκρασίες γενικότερα κατέβασε ή το AIDA64 ή Το HWmonitor...

και μετά ποσταρε εδώ screenshot για να σου πούμε αν είσαι οκ!!

Δημοσ.

Απο το αριστερό μενου πας computer--> sensor και τραβας το screenshot....

Το ανεβάζεις απο τον πλήρη επεξεργστή κειμένου του insomnia απο την επιλογή attach file!!

Δημοσ.

Πες μας και αναλυτικά το μηχανημα σου αλλά ότι αν έχεις μια χαρά είναι οι θερμοκρασίες σου! ^_^

Δημοσ.

απλός μου κάνει reestard και εδώ και αρκετό καιρό και ήθελα να δω αν φταίν η θερμοκρασίες ξέρετε τι φταίει να φτιάξουμε μέχρι να έρθουν τα λεφτά που περιμένω να πάρο ένα pc τις προκοπης γιατί το βαρέθηκα αυτό..να τι έχει το pc

cpu:intel pentium e5400 2.70ghz

mboard:g41tm6

ram: ddr3 2gb

grafic: της cpu

να και το αλλο

post-232430-0-94135400-1332433578_thumb.png

Δημοσ.

Οκ...

Απλα ηθελα να διασταυρωσω τις θερμοκρασιες σου, με αυτα τα 2 προγραμματα...

Οσο για τα restarts, μπορει να ευθυνεται και το τροφοδοτικο...Μιας και απο θερμοκρασιες εισαι κομπλε...

Ποτε κανει restart ο υπολογιστης; Εχεις παρατηρησει; Για παραδειγμα κανει restart, ενω σερφαρεις ή γραφεις ενα κειμενο στο word, ή οταν παιζεις καποιο παιχνιδι; [οποιοδηποτε παιχνιδι σηκωνει η onboard...]

Δημοσ.

και χωρίς να κάνω τίποτα κάνει "ρεεσταρτ" όταν ανοίγω το σκάκι για να παίξω το game που έχει στα windows "ρεεσταρτ" οπουδήποτε μου το κάνει καμια 50aria + την μέρα......κάποιος μου είπε είναι ο σκληρός πως μπορώ να το "ελεξο" αυτό?

Δημοσ.

Οπως βλεπεις και εσυ, εισαι ΑΨΟΓΟΣ, απο θεμα σκληρου δισκου!!!

Το τροφοδοτικο σου ποιο ειναι αραγε;;;

Δημοσ.

μάρκα δεν ξέρω είναι 450 v πάντως..μου το φέρανε δώρο πέρσι και από την πρώτη μέρα κάνει "ρεεσταρτ"...το πήρα και εγγίσει...να σου πω έχω ένα "τροφοδικο" που ήτανε σε ένα παλιό μου pc..αλλα σκληρός του dvd και έτσι εκείνου του pc δεν ήταν ατα ήταν ide..ταιριάζει να το δοκιμάσω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...