Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια για σας η8ελα να σας ρωτησω κατι που με εχει αναστατωση απο χθες το βραδυ οπου εβαλα και για πρωτη φορα τα νεα πραγματα σε λειτουργια.Κατεβασα ενα προγραμματακι (widget) οπου διχνει τα load των core και πανω πανω διχνει και τα mhz του επεξεργαστη,και ενω στο προηγουμενο amd cpu(965 BE) μου ηταν παντα 3400(και λιγο παραπανω λογο μητρικης)τωρα μου διχνει 1584mhz και καπιες φορες διχνει και 3300mhz.Κατεβασα και αλλο ενα προγραμμα cpu test και μου τον εβγαλε 3300 αλλα και παλυ εχω ανυσιχια,ευχαριστω.

Δημοσ.

Να μην εχεις ανυσηχια.ειναι το coolnquiet της Intel οπου ριχνει τα ρολογια οταν δεν χρειαζετε για να μην καιει ρευμα ο επεξεργαστης.οταν χρειαζετε επιστρεφουν ολα εκει που πρεπει.πως ειναι το turbo που εχεις,ε το αναποδο.

Δημοσ.

Να μην εχεις ανυσηχια.ειναι το coolnquiet της Intel οπου ριχνει τα ρολογια οταν δεν χρειαζετε για να μην καιει ρευμα ο επεξεργαστης.οταν χρειαζετε επιστρεφουν ολα εκει που πρεπει.πως ειναι το turbo που εχεις,ε το αναποδο.

Θανο μου χε περασει αυτο απο το μυαλο αλλα επειδη ειναι πρωτη φορα intel δεν ειμουν συγουρος..ουφφφφφφ ΙΣΥΧΑΣΑ...για αυτο λενε τους amd ψυστηρια?:P

Δημοσ.

Αν δεν έχεις ενεργοποιήσει τη σχετική λειτουργία λογικό είναι.Και στον 2500 αν θες το απενεργοποιείς.Όλα θέμα ρυθμίσεων είναι.Σε έναν athlon 3200+ 64 που είχα σκέψου υπήρχε αυτή η δυνατότητα.Δε βλέπω το λόγο στους μεταγενέστερους να την αφαίρεσαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...