drapanakis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 οι πολυ φτηνες μητρικες,ειναι φτωχες μονο σε χαρακτηριστικα η και σε ποιοτητα? εχουν ζωη αρκετη περαν της εγγυησεως ? Ευχαριστω.
stm00192 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Βασικα μετα την λήξη της εγγυησης ξεκινάει ενα κρυφο χρονομετρο που έχουν να μετραει αντιστροφα... συνηθως ο χρονος που δινουν οι εταιρειες βαση αυτου του χρονομετρου ειναι 3μηνες, 15μερε, 22 ωρες, 42λεπτα και 41 δευτερολεπτα... Με το που ληξει αυτός ο χρονος αυτοκαταστρέφονται κανοντας ενα δυνατο μπαμ και μυρίζοντας καμμένο πλαστικο..... :P Αντε να δω τι αλλη κουλη ερωτηση θα δω μεσα σε αυτο το forum?
bluesattack Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 οι πολυ φτηνες μητρικες,ειναι φτωχες μονο σε χαρακτηριστικα η και σε ποιοτητα? εχουν ζωη αρκετη περαν της εγγυησεως ? Ευχαριστω. Kαι σε ποιοτητα συχνα (εξαρταται βεβαια και την διαφορα χρηματων) Τωρα για το αρκετη , μπορει οι καιροι να ειναι δυσκολοι και οι πολλες αγορες και αλλαγες να φανταζουν απαγορευτικες αλλα μετα απο 3 χρονια ...εχει ο θεος (αν ειναι καινουργια ) .Ετσι πως τρεχει και η τεχνολογια ..Ασε που ειναι και ο τζογος ..
Grey Warden Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Έτσι νόμιζα κι εγώ... τα Χριστούγεννα του 2006 είχα πάρει μία Asus μητρική 192 ευρώ (βαριέμαι να δω τον τύπο αλλά ήταν από τις ΠΟΛΥ καλές). Κάηκε σε λιγότερο από χρόνο όταν γύρισα από ένα ταξίδι στη Γαλλία τον Ιούλιο. Ευτυχώς μου την αντικατέστησαν με μια msi που ακόμα ζει. Επειδή σκοπεύω το καλοκαίρι να αλλάξω την μητρική μου έχω υποσχεθεί να μην αγοράσω πάλι κάτι ακριβό αλλά μία γύρω στα 100 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα