annakihlia Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Παιδιά καλησπέρα σας, Ετοιμαζόμαστε να αρχίσουμε να στήνουμε ένα site με java servlets. Θέλουμε όμως να μπορεί κάποιος να κάνει δημοσιεύσεις και να μπορούν να τις βλέπουν οι "φίλοι" του, όπως στο fb. Αυτό γίνεται κάπως με servlets?Τώρα τελειώσαμε τη σχολή και ξέρουμε τα βασικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
GKNSB Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Υποθέτω πως η κλήσεις θα γίνονται με jsp. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε κάτι παρόμοιο με αυτό http://sharethis.com/publishers/get-sharing-tools# και να το χώσετε μέσα στο html κομμάτι του jsp λογικά.
annakihlia Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Οχι δεν καταλαβες, μαλλον δεν το εξεφρασα σωστα. Δε θελω να τα κανουν share στο fb, αλλα να δημιουργησω κατι παρομοιο μεσα στο δικο μου ιστοτοπο.
GKNSB Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Διευκρίνισε το μου λίγο. Αυτό που θέλεις να κάνεις είναι να έχει ο κάθε χρήστης λογαριασμό κάτι σαν portal και όταν διαβάζει κάτι, το γεγονός ότι το διαβάζει ο τάδε θέλεις να εμφανίζεται και στα profiles των φίλων του;
ΠάρηςΓ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Μπορεις να αρχισεις να το ξεχνας... Αν ρωτας κατι τοσο βασικό δε βλεπω φως... Ειναι υπερβολικά δυσκολη η java οσο αφορά αυτο το θεμα του web.Υπάρχουν και καποια αξιολογα framework αλλα ειναι πολυ πολυπλοκα και κανουν τη ζωη δυσκολη ειδικα για αρχαριους. Προτεινω αλλη γλωσσα PHP με καποιο framework να μαθετε καποια pattern, python με django,ruby ή asp.net που εχω δει και αρχαριους να εχουν επιτυχία. Με σκετα servlet θα τα βρειτε σκουρα.
GKNSB Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Αν αυτό που θέλετε να κάνετε είναι αυτό που περιέγραψα πριν το post του Πάρη, σε αυτό που είπε κι εκείνος θα κατέληγα κι εγώ. Είναι αρκετή δουλειά για να την κάνετε με java υπάρχουν άλλα πράγματα που σας λύνουν κατά πολύ παραπάνω τα χέρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα