Toufas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Με το που κανω rename ή move εναν φακελο, εχω αυτο το error. Οταν πατησω try again ειναι οκ, αλλα με ενοχλει να βγαινει συνεχεια
antonl Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Είχα το ίδιο θέμα, έτρεξα αυτό και τώρα είναι ΟΚ.
Sarandis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Toufas το πρόβλημα είναι το ":" Μπορείς να παίξεις με τη registry όπως είπε και ο antonl ή να μπεις απο κάποιο linux live cd και να κάνεις rename, delete, ό,τι θες. edit: Άκυρο με την ανω-κατω τελεία, εμένα μου το πέταγε σε χαρακτήρες που δεν επιτρέπονται σε folder names. Βιάστηκα
Toufas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Antonl το εχω τρεξει αυτο εδω και καιρο και παλι τιποτα
antonl Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 @Sarandis: Μπα δεν είναι κάποιος συγκεκριμένος χαρακτήρας. Το πρόβλημα παρουσιάζεται σχεδόν σε κάθε αρχείο/φάκελο απ ό,τι θυμάμαι. @Toufas: Περίεργο :/ Δε σου δούλεψε ποτέ; Θυμάμαι είχα το ίδιο πρόβλημα, το τρεξα, έκανα restart και μετά ήταν ΟΚ. Σε κάποια άσχετη στιγμή ξαναεμφανίστηκε, έκανε τις ίδιες ενέργειες και από τότε δεν το χω ξαναδεί.
Toufas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Ειχε σταματησει καποτε, αλλα ξαναρχησε. Τωρα μολις το ξανατρεξα και restart και παλι τιποτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα